Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DilisApu

7 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
DilisApu 2019.10.07 22:38:11
@Szoba kilátással: akkor jól hallottam, ezen gondolkodtam eddig, hogy nem értettem-e félre...
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
DilisApu 2019.10.05 22:20:32
DilisApu 2019.10.05 23:11:35
@megvagyhadnagy: pedig az lett volna a korrekt a tegnapi pasitapi után, csak gondolom az túlságosan szexista, meg gondolom a pasik a dudafogásból döntöttek volna ;)
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
DilisApu 2019.10.03 21:46:03
DilisApu 2019.10.03 21:48:14
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
DilisApu 2019.10.02 22:00:03
@Chuck Νorris: mondasz valamit, tényleg válogathattak volna ;)
DilisApu 2019.10.02 22:22:54
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
DilisApu 2019.09.25 22:21:23
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
DilisApu 2019.09.24 21:30:02
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
DilisApu 2015.05.13 13:39:27
@miciur: azt, hogy nem minden fiú állhat minden lány mögé!
DE!
1. megegyeztek, hogy senki nem köpi el
2. elrakták a többiek a képeket, hogy Geri ne lássa

Ergo ebből a bent lévő IQ huszárok még nem fognak rájönni a dolog nyitjára, Pjotr a szokásos geciskedését csinálja a mondtam is valamit, meg nem is. Amíg Geri nem lát egy plusz képet sem, addig nem fog rájönni, hogy miért vannak a kancák a képen....
DilisApu 2015.05.13 13:48:38
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): reméltem, hogy csak víruskampány, de sajnos beigazolódni látszik. Nemcsak a ténnyel van gond, hogy ki nyert, sokkal inkább azzal, hogy ez ennyire előre kitudódott. Ennyire töketlen egy csatornát, mint a TV2 még nem hordott hátán a föld. A V3-nál abszolút nem lehetett tudni. Egy jóval kisebb költségvetésű csatorna ezerszer jobban hozta a műsor színvonalát, mint ez a sok pénzt maga mögött tudó szarházi tv csatornának nem nevezhető fostalicska. Még arra sem képesek, hogy titkot tartsanak. Gyökér az egész. Nem véletlen, hogy nem nézem ezt a csatornát. Évek óta most először kapcsoltam oda csak az ÉH miatt, de úgy nézem, megint feledésbe kerül a gombja.
DilisApu 2015.05.13 14:38:08
@A Manci: igen, ennyire hülye volt a többi :)
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
DilisApu 2015.05.11 14:06:34
@garrett27: Botox instagramon folyamatosan azt hangoztatja, hogy ez csak egy játék volt és hogy aki nem tudja akként kezelni, az tehet neki egy szívességet. DE és itt a nagy de, egy játékot lehet szépen és mocskosul is játszani. És bizony aki nem játszik szépen, az mégha győz is, a bent bemutatott szereplése alapján aljad mocsok marad! Ahogy Loki egy gyökér, Pjotr egy köpönyegforgató és még lehetne sorolni. Tökéletesen kifordult szinte az összes játékos önmagából.
Hogyan is mondta ezt Arany János?

"Nemes önbizalom, de ne az önhittség,
Rúgói lelkedet nagy célra feszítsék:
Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindég, minden körülményben. "
DilisApu 2015.05.11 14:22:04
@mokamini: nem vagyunk egyformák, más az inger és emberi méltóság küszöbünk. Én ezt tökéletesen tiszteletben tartom, hogy mindenkinek más és más. De attól még elmondom, hogy számomra ez már küszöb alatti. Tény és való, hogy én sokkal konzervatívabb is vagyok, pedig nem vagyok sokkal idősebb korosztály, mint ők! Úgyhogy az én szememben már az alá a bizonyos alá mentek :) De nem is akarok megtéríteni senkit, mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar :) Én ezt gondolom :)
DilisApu 2015.05.11 15:07:40
@eveMarlowe: ott a hogyvoltban: Tina -> Adri -> Orsi
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
DilisApu 2015.04.29 10:33:17
@Eszet Lenke: Még a végén Nóri lesz a hibás, hogy közeledett ahhoz a fat@kű bunkóhoz. Remélem lesz valami negatív hatása Gáborkára nézve az eseménynek, mert ezt nem szabad büntetlenül hagyni!

@Mucsai2010: egyetértek :) Nóri for president :D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: úgy érzem, hogy ez a két t@ketlen csatorna (retekklubb és csigakettő) minden realityt végleg elintéz most már. Még a végén kénytelenek újraforgatni a Szomszédokat egy apokaliptikus zombi jövőben! Vagy a Dallast ugyanott, mert realityt már nagyon nem lehet eladni, szerintem....

@Sanda.Ipse: aki ennyire frontvonalon nyomja, mint Pjotr és nem a háttérből rángatja a szálakat, mint Botox, előbb utóbb pofára esik! Ez szerintem már borítékolva van! És tutti, hogy Loki fogja hátbaszúrni, amilyen gerinctelen és fireg...
DilisApu 2015.04.29 11:08:47
@fairytale: félreértesz. Nem azért lesz gerinctelen mert Petit kirakja, Isten látja lelkem, még örülnék is neki. Loki már az eleje óta egy gerinctelen féreg a szememben. Csak meg kell nézni, hogy miket művel és hogy csűr-csavarja a dolgokat. Gusztustalan, undorító.
Természetesen ez igaz az összes többire. Egyetlen épeszű és normálisan gondolkozó játékos sincs és nem is volt a játékban! Mind gyökér, egytől egyig. És minden egyes rész csak igazolja ezt nálam.

@Gia Gianea: ez tetszik :)

@spájdernecc: nem hiszem, hogy ez hirtelen halál lenne, inkább csak singli, amit Pjotr azért meg tud oldani, de azért jót röhögnék ;)
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
DilisApu 2015.04.22 09:53:00
@XocoLatte: LoL :)
DilisApu 2015.04.22 10:14:34
@Chat Géza: ne foglalkozz velük :) Ma sokaknak csalánra pisilős a hangulata ;) Nem tudják értékelni a belefektetett munkát :) Biztos front van :D
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
DilisApu 2015.04.17 13:18:12
@Savafan: biztos vagyok benne, hogy Pandora legalább 1-1,5 óra hosszú, ha nem hosszabb és erőteljesen vágva van! És nem látjuk, hogy mit bénáznak többek között a borítékokkal IS :)

@XocoLatte: mit mondjak, nekem sem okoz elégedettséget a saját mellem, pedig pasi vagyok, de majd dolgozom rajta ;)
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
DilisApu 2015.04.16 14:46:30
@csak mert: Loki pofára esését nagyon, de nagyon várom, értsd, amikor Marcsa beáll Petike mögé és Loki csak pilleg, hogy mivan? Ezt legalább annyira várom, mint Adri és Patrik végleges szétrobbantását. Nem, nem kidobását, végleges szétrobbantását. A biztos párok unalmasak! Én személy szerint hoznék egy szabályt arra, hogy nem lehet ugyanazt a párt választani 2x egymás után. Mindjárt lenne folyamatos taktika, bár tény, hogy akkor kevesebb lenne a szex, bár akár még a titkos légyottok is elképzelhetők lennének :)
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
DilisApu 2015.04.15 14:36:46
@ZLATAN: emberi probléma Snecivel, amit nekünk viszont a szerkik nem mutatnak meg, mert úgy vágják az anyagot. És ez a probléma, mert így csak ülünk és találgatunk...

@kamilla123: gondolom azért ment be több lány, mert eleve többet castingoltak lányokból és/vagy a több lány "nagyobb nézettség"?!?! Persze csak találgatok. Az is lehet, hogy szimplán nem találtak annyi hímet, aki vállalta volna, míg a lányok jobban ráállnak a dologra, mint a pornóban ;)
DilisApu 2015.04.15 14:37:51
@Bruno Salazar: akár igaz, akár nem, az ilyesfajta spoilerkedést mellőzhetnénk... köszi.
DilisApu 2015.04.15 15:02:06
@ZLATAN: támogatom, Géza meg nyomja a HV-t, sixx mégsem írhat magáról :P

@Bujumburi: remélem a castingot nem Gólem csinálta, mert akkor már mindent értek...

@Armador85: Hugyos nálam akkor vesztette el a varázsát, amint kinyitotta a száját.

@fáncsi28: Cinti alapból sík hülye, szerencsére csak 2x van egy héten, azokat meg lazán ki lehet hagyni. A hideg kiráz ha meglátom, na meg ha még beszél is, attól egyenesen agyf@szt kapok!
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
DilisApu 2015.04.14 14:06:49
Csökken a színvonal, nem kicsit, szóval a TV2 ezt is jól elbaltázta. Sz@rt sem ért a műsorszerkesztéshez. Ráadásul milyen casting már az, ahol Vakond Ádám, Rinya Mölany meg ez a pornós bige mennek be? ( twitter.com/daniellarosexxx ) Visszasírom a Viasat3 műsorszerkesztését... mennyivel jobb volt...
És mennyit spoilerkednek már???? Ennyire nem lehet egy tv csatorna gyökér, hogy ennyire elspoilerkedje a dolgokat. Mennyire gáz ez már???
DilisApu 2015.04.14 14:29:59
@mézescsók: az a gondom ezzel a dobjuk ki Snezit dologgal, hogy szerintem Snezi semmivel sem aljasabb, mint Loki, vagy Peti, hacsak és itt szinte biztos vagyok benne, hogy így van, a TV2 úgy vágja össze a dolgokat, hogy mi ne lássuk Snezi aljasságát, miközben Loki meg durván aljasságra van összevágva. Bár nála nem nehéz, hiszen minden megnyilvánulása aljasság közeli.

Szóval, ki játssza a játékot? Peti, Loki, Snezi és Botox. A többi csak úszik az árral és vagy így vagy úgy a megnyilvánulásaival befolyásolja a játékot, de csak tudattalanul, nem tudatosan. A vágások alapján elmondhatjuk, hogy becsülettel senki nem játszik. Bencére lehetne mondani, hogy becsületes, de az ő játékát vétek lenne komoly játéknak nevezni. Messziről ugatja, de még mindig több köze van hozzá, mint a többi agyhalottnak, akik tényleg csak díszletnek vannak ott és hogy ki legyen a létszám, meg persze, hogy meglegyen a napi dráma és ordenáré viselkedés.

Ez nem műsor, ez cirkusz és benne ugrálnak a majmok. Egy csapat csimpánz komolyabb szórakozás lenne az utóbbi időben, mint azok, akik most bent vannak.
DilisApu 2015.04.14 15:32:26
@Mdolo: ennyi erővel én is tudok castingolni, nem tudom, akkor mire verik magukat és mi alapján akasztják le a nagy pénzt...
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
DilisApu 2015.04.08 15:08:12
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: emberséget, bár lehet, hogy nem magamból kellene kiindulni.
Egyébként ha jól tudom, a pia csak azokat a gátlásokat szabadítja fel, amik már amúgy is megvoltak az emberben, szóval ő már régóta így gondolta a dolgot, és gondolkodott másokról, csak épp a lelkiismeret foszlánya nem engedte józan állapotban, hogy kimondja ezeket a dolgokat, de bepiálva aztán tényleg elszállt az utolsó mentsvár is és átvette az agya felett az igazi tapló énje a szerepet. :)
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
DilisApu 2015.04.07 21:31:30
DilisApu 2015.04.07 21:45:52
@Chuck Νorris: és nozi eldobja a gömböt 19 millánál :P
  Nem sok hiányzott. Carlito már látta a pálmaliget végét, utána a tisztást, annak másik oldalán pedig a földutat, amin ott hevert a banánüléses biciklije. Két méteren múlhatott, gondolta utólag, a hotel feletti domboldalon üldögélve, a bőgőmajmok üvöltözését hallgatva,…..
DilisApu 2015.04.06 21:54:53
@Ditti82: tömeghiszti :)
DilisApu 2015.04.06 22:17:23
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
DilisApu 2015.04.03 22:10:40
DilisApu 2015.04.03 22:21:38