Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imag

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
asanisimasa Lost - 5-ik évad 2009.06.20 15:21:09
(Lesznek kisebb spoilerek.)Egyáltalán nem volt olyan könnyű végigpörgetni Locke bácsi és haverjai, no meg ellenségei történetének ötödik fejezetét, mint azt a sokmilliós rajongói massza hirdeti, bár ez a nyögvenyelés nálam már áll talán a harmadik szezon óta. De valahogy…..
imag 2009.06.21 11:08:23
dear @efes: régebben én is belecsavarogtam a városba, elindulva egy busszal, leszállva 3 megálló múlva, gyalogova egy pár saroknyit majd így tovább. Ez inkább - az általad vázolt kirándulási módhoz hasonlóan - a kötetlen élvezete a világnak. Mely világ igazi, él és - ki tudja - talán valami magasabb röptű koncepció alapján alakult olyanná amilyen. Ennek véletlenszerű élvezete az a profit amit én is keresek. Nem holmi anyagi előny megszerzése, de inkább a harmónia a szerkezeti szépség, az emberi gondolat csodájának élvezete.

Nos ebből a természetes szépségből nem látok írmagot sem ebben a sorozatban. Látok inkább eladhatóságot és felületességet, jó csajokat, klassz hapsikat, sprézett nyakizzadtságot, és titokként előadott sosem oldódó, egyre bogozódó zsákutcákat.
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
(A tűzzel kapcsolatos vizsgálat lezárult, így most már semmi akadálya nincs annak, hogy a túlélők élményei nyilvánosságra kerülhessenek. Alább közöljük az elsőt, amely átment a titkosszolgálati vizsgálaton.) „Ég a város, ég a ház is, nem is egy ház….” -…..
Ugye pont kitolta 60 napra a bankok egyoldalú szerződésmódosításának határidejét a kormány, de ez nem akadályozza meg a Raiffeisent, hogy ügyfeleinek kérés nélkül bármikor hitelkeretet emeljen, minthogy ezt mindenki aláírta (Lakossági Ügyfélszabályzat PDF IV/4.1), amikor…..
A Samsung jelenti be a vilgá első 12 megapixeles mobilját, ha hihetünk a Telecoms Korea hírének. A hírforrás szerint a két hét múlva kezdődő barcelonai Mobile World Congress 2009-en lesz a bemutató, és még február vége előtt megkezdik a mobil gyártását. Egyelőre semmit sem…..
A Művelt Alkoholista Égünk 2008.12.10 15:00:00
Az elmérgesedett magyar-szlovák viszony sajátos fénytörést ad a hírnek, de aki Tokaj sorsát a szívén viseli, azt sajnos nem érheti teljes meglepetésként: a szlovák hatóságok Szlovákiában forgalmazott tokaji borokat ellenőriztek, és az eredmény gyászos. A tokaji borok…..
A piacon már valamennyire ismert Hardsid.com, Téli Sándornak a Commodore 64 szinticsipjét recikláló zseniális projektje kihozta eddigi legnagyszerűbb termékét, a HardSID 4U-t. Ez egy USB-re köthető kis doboz, amelybe maximum négy darab SID-szinticsip építhető bele, és a hangszer…..