Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brownie1158

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdést többször felvetődött már, legutóbb ebben a posztban, most Eszter írta meg Dániából, hogy mi az, amiért ő Magyarországra költözne – illetve talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy mi tartja vissza a hazatéréstől. Neked mi kellene ahhoz, hogy hazaköltözz? Írd meg a hataratkelo@hotmail.com…..
brownie1158 2019.09.03 15:38:04
@Andy73: Nem sérteget senkit a cikk írója. Inkább szeretné felhívni a figyelmünket, hogy milyenek vagyunk. Pl. minden apróságon megsértődünk.... legyen az vélt vagy valós. A párom nem magyar, ő az elefánt másik oldalát látja... és tudod, hányszor hallottam tőle, hogy miért sértődtem meg már megint. Igen, nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni mások véleményét. Mert mi, magyarok mindig, mindent jobban tudunk, a világon mindenkinél. Lehet, hogy vannak kivételek, de nem az az általános. Nézzetek már tükörbe... és értsétek meg, hogy nem a múlt században élünk! És annyi mindenen tudnánk változtatni, jobbá tenni az életünket, de megragadtunk a régi szokásoknál! Nagyapámnak is jó volt úgy, nekem is jó lesz! Nem! Nem és nem! Merjünk változtatni az életünkön! Erről szól a cikk!
És még valami, ha elolvastad volna rendesen a cikket, tudnád, hogy hova jutott az írója 11 év után.
brownie1158 2019.09.04 08:03:26
@sieddie: Az akarat kevés! TE próbáltad már??
  Reggeli rádióműsorukban Bárdosi Sanyiék pár napja vérre menő csatát vívtak annak kapcsán, hogy kié a felelősség, ha mosásnál papírzsebkendő, húszezres, vagy bármi egyéb a ruhazsebben marad. Megmosolyogtató volt az a sziklaszilárdnak vélt erkölcsi alap, amelyről a felek érveltek, tökéletesen…..
brownie1158 2019.04.25 20:39:10
@Bafana: Én betonoztam is, meg cserepet is raktam, aztán megfőztem és el is mosogattam. El is váltunk aztán. Mostmár tud mosogatni.
Örök téma a szülők körében, hogy az újszülött és csecsemő gyermeküket hasra, hátra vagy oldalra fektetve tegyék-e le alváskor. A választ gyorsan meg is adjuk: hacsak semmilyen veleszületett rendellenessége nincsen a gyermeknek, akkor kizárólag hasra szabad fektetni a gyermeket - légzésfigyelő…..
A fenti kérdést az egyik szomszéd tette fel a legutóbbi hazalátogatásomkor. A kérdésre, akkor futtában, a hát, annak több oka van választ adtam, különösebb részletezés nélkül. A visszautam során kicsit elméláztam és próbáltam összeszedni az okokat, hogy miért is nem?..
brownie1158 2017.04.12 12:02:12
@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron:Az volt az értelme a posztnak Manci, hogy annak az anyja is megértse miért él kinn a gyereke, akinek már a harmadik unokája születik külföldön! Azért!
Mert megszakad a szíve annak az nagyanyának, aki nem tud segíteni a bárányhimlős unokáján, amikor az azt mondja a skype-on keresztül, hogy nézd nagyi, pöttyös a hasam. Mert ezt igen nehéz felfogni, és bizony sokszor és sokfelől kell megerősítést kapni, hogy megértse a nagymama. Ezért!
Gyerekkorom egyik nagy kedvence volt a bundás alma:  sűrű palacsintatésztába mártott almakarikák olajban kisütve, fahéjas porcukorral megszórva. Mivel nem igazán szeretek olajban sütni semmit, nem csak azért, mert nem túl egészséges, hanem mert pillanatok alatt lesz iszonyú büdös tőle a lakásban,…..
brownie1158 2017.02.18 15:32:56
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
30/40 Joy - filmkritika 2016.01.02 03:20:29
Álmodozni jó. Ha pedig meg is tudjuk valósítani az még jobb. Persze azt, hogy valaki megtalálja az önmegvalósítás maga számára ideális állapotát, nem adják ingyen. Azért harcolni kell, az rengeteg fájdalmat, áldozatot, szenvedést, vért, verejtéket kíván és a csúcsig vezető…..
Boldogság a konyhában Sajtgolyók 2015.01.06 12:08:53
Nem kell panírozni és még gyorsan el is készül. Kell ennél több? Imádom a rántott sajtot, de bevallom nagyon ritkán készítem, mert nem igazán szeretek panírozni, helyette inkább sajtgolyókat szoktam készíteni, amelyek még önmagukban is nagyon ízletesek.   Hozzávalók: 300 g reszelt trappista…..
brownie1158 2015.12.14 09:34:05
Annika Bjørn Először is, tisztázzuk miért is kell „túlélni”, azt a bizonyos rettegett téli időszakot.  Kezdjük azzal, hogy a norvég időjárás kissé eltér a Magyarországon megszokottól. Nem sokban, csak mindenben.  Az évszakok tekintetében megállapíthatjuk, hogy van a sötét hideg és a világos…..
brownie1158 2015.11.13 14:11:27