Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hesze

25 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hesze Alicantéban Június 2008.06.29 04:13:00
Üdv!Azzal kezdeném, hogy nagyon sajnálom, hogy nem tudtam magam tartani az ígéretemhez, pedig akartam írni egy csomószor, de mindig közbejött valami. Igazából mentségem nincs, csak annyit mondhatok esetleg, hogy: elkúrtam. Most veszek egy nagy levegőt, és megpróbálom összefoglalni,…..
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..
Hesze Alicantéban Május 2008.05.28 01:01:00
Kedves Mindenki!Mint ahogy az mindenkinek feltűnt, már majd' egy hónapja nem került bejegyzés, ennek oka az első hetekben a mondanivaló hiánya, később a saját lustaságom volt:). Arra gondoltam, hogy meg lehetne próbálni esetleg reaktiválni a blogot.Először is, nagy…..
Hesze Alicantéban Hétköznapok 2008.04.29 02:50:00
Üdv mindenkinek!No hát rekordrégen nem írtam, aminek főleg az az oka, hogy nem sok érdekes dolog történt. Hát bizony, itt is meg lehet szokni a mindennapokat, most már nem mondanám, hogy nyaralás-fílingje van a dolognak, mint mondjuk egy-másfél hónappal ezelőtt. Persze nem…..
Sziasztok.Először is szeretném fogadni a gratulációkat, hisz fontos jubilemhoz érkeztem: tegnap voltam 8000 napos:)Ami az elmúlt egy hetet illeti, nos sikerült átállnom emberi életmódra, az elmúlt pár napban akkor keltem fel és feküdtem le, amikor egy ember szokott. Mivel a hátam…..
Hesze Alicantéban Tilt 2008.04.10 03:32:23
Üdv.Nos, hát most elég régóta nem jelentkeztem, bár igazából nem is történt semmi különös ezen a héten. A fő problémát az jelentette, hogy egyre inkább elcsúsztam időben, és a végére már este keltem, reggel feküdtem. Ez a hőségriadó alatt praktikus volt, de most nem…..
Hesze Alicantéban Granada 2008.04.02 23:48:00
Üdv.Mint ahogy azt legutóbb jeleztem, pénteken elmentünk Granadába és hétfő hajnalra értünk "haza", Alicantéba. Idáig ez volt a legnagyobb lélegzetvételű kirándulásunk mióta itt vagyok.Igazából eléggé messze van innen Granada, hat órát buszoztunk, hogy odaérjünk,…..
Hesze Alicantéban Győzelem 2008.03.27 21:02:00
Sziasztok.Gyorsan beszámolok tegnapi élményeimről, amíg még frissek. Szóval elmentünk a szomszédos Elchébe, a Spanyolország-Olaszország válogatott meccsre. Már az úton hatalmas dugó jelezte, hogy nem leszünk kevesen. Ez be is igazolódott, hiszen csordultig telt a stadion, ami 38…..
Hali, Most nincs túl sok időm, de mivel már rég írtam, ezért gyorsan firkantok valamit.Pénteken Dalmáékkal elmentünk Benidormba ismét, én kicsit később értem ki, addig ők megnézték a Hotel Balit. Ha minden igaz, ez volt az év második olyan napja, amikor nem működött a…..
Hesze Alicantéban Fallas 2008.03.20 19:35:00
Szervusztok.Megint eltelt majd egy hét, de ez most blogügyileg olyan, mintha egy nap lett volna. Pénteken ugyanis arra ébredtem, hogy nem igazán vagyok jól, úgyhogy egész nap otthon voltam, és a hosszú csütörtöknek tulajdonítottam. Csakhogy ez ugyanígy volt szombaton, meg vasárnap…..
Sziasztok.Itt az idő egy újabb bejelentkezésre, nézzük mi is történt a héten.Hétfőn jószerivel semmi az egyetemen kívül, úgyhogy ezt gyorsan át is ugrom. Kedden egy kis ízelítőt kaptunk a nyárból. Majdnem harminc fok volt, tűző napsütéssel, majd meg lehetett gyulladni. Már…..
Hesze Alicantéban Benidorm 2008.03.06 20:15:00
Üdvözlet!Ismét szabadkozással kezdenék, hogy ennyi ideig nem írtam, de így jött ki.Pénteknél hagytuk abba tehát. Szombaton napközben (értsd úgy, hogy 4 után) jól lefárasztottam magam vásárlással, takarítással, mosással meg főzéssel. Itt jegyezném meg, hogy találtam…..
Hesze Alicantéban Murcia 2008.03.09 23:08:00
Csiga.Most van időm egy rövid bejelentkezésre, úgyhogy megteszem. Pénteken este történt az első említésre méltó dolog az utolsó bejegyzés óta. Ekkor felmentünk egy német csajhoz, főképp azért, hogy eldöntsük, mit is csináljunk másnap. A megbeszélnivaló annyi volt, hogy ők…..
Sziasztok.Nem mehetek el szó nélkül február 29-e mellett, úgyhogy írok, hogy legyen bejegyzés ezen a nevezetes napon:)Elég jó négy nap áll mögöttem, amióta utoljára jelenkeztem. Kedden Dalmával jártunk egy kört San Vicentében, ahol az egyetem van, s bár csak egy órát voltunk…..
Csókolom.Újabb négy nap eltelt, így most már lassan egy hónapja itt vagyok, úgyhogy már nincs is messze a július és megyek is haza. Na de ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre eszem ágában sincs hazamenni.Tehát csütörtöknél hagytam abba, pár mondat, hogy mi is történt azóta:…..
Egy adósságot szeretnék pótolni: a legutóbbi bejegyzésnél elmulasztottam feltüntetni, hogy a képek amiket feltettem, nem általam készített képek, hanem Dalma csinálta őket. Nem akartam elsumákolni, csak elfelejtettem. Ezúton is elnézést kérek!..
Hesze Alicantéban Képek 2008.02.21 22:42:00
Na most már vannak képek, úgyhogy néhányat közre is adok rövid kommentárokkal.Igy indult. A genfi fantasztikus éjszaka egyik pillanataA genfi repülőtér leginkább falanszterre emlékeztetettAz Explanada, a tengerparti sétány elég hangulatosAz első órábanA kampusz így néz ki;…..
Üdv Mindenkinek!Ismét elérkezett az idő egy bejelentkezésre. Vasárnap jelentkeztem ugyebár utoljára, aznap este már nem csináltam sok mindent. Hétfőn viszont kimentem ismét a kampuszra, hogy csináljanak már valamit azzal a nyomorult wifivel. Végülis megcsinálták, bár az…..
Üdv/Csiga mindenkinek!Először is, elnézést kérek, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem. Ennek igazából az volt az oka, hogy amíg netközelben voltam, addig nem volt mit írni, aztán meg nem voltam netközelben. Ezt majd később ki is fejtem kicsit.Tehát ez a hét nem tartozott életem…..
Hesze Alicantéban Az elso cimbora 2008.02.12 16:20:00
Eloszor is meg kell emlekeznem a Czeto Fan Club otodik szuletesnapjarol.Masodszor, szombaton, miutan abbahagytam a netezest, folhivtam Mattiat, akivel az erasmusos buliban spanoltam ossze, h nem megyunk-e sorozni, aztan mentunk. Hozta a szobatarsait is (1 osztrak csaj, 1 olasz csaj meg egy olasz…..
Hesze Alicantéban Csendes napok 2008.02.09 20:55:00
Csiga.A legutobbi nehany nap eleg nyugisan telt, ugyhogy ezert nem voltam aktiv itt sem. Azert osszfoglalom par mondatban azt a nem tul sok izgalmas dolgot, ami tortent.Szerdan, 6-an delutan az egyetem utan hazamentem, es ataludtam a kora estet. Aztan este Szilvivel, Jocival, Zsuzsival,…..
Udv mindenkinek!Eloszor is egy kis bevezeto. Sohasem voltam nagy blog-rajongo, de most ugy gondoltam, leirok ide egy-ket dolgot amugy Benedek Elek modjara, hatha valakit erdekel. Ha meg nem, legalabb en vissza tudom olvasni.:)Az ekezetek hianyaert elore is bocs, ja meg a y-z csereert is.Tehat 28-an…..
Udv.Arra gondoltam, most osszegzem egy par pontban legfontosabb tapasztalataimat, hatha valaki erre jar, hasznat veheti.1. Egy kilo lilahagyma annyiba kerul, mint negy kilo narancs! Ezt mondjuk mindenki eldontheti hogy jo-e, en special nem orulok neki. 2. Ha ki van rakva egy kresz-tabla, hogy…..
Tegnap, miutan elhagytuk a netezot, folytattuk a varos bejarasat. Este megneztuk a kikotot meg a cascot (ovaros). Ez utobbi egesz hihetetlen! Nagyon hangulatos, egy meter szeles utcakban ot-hatemeletes hazak, palmafak, satobbi... Azt mondjak itt ejjel nem szabad egyedul maszkalni de most nem tunt…..