Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudományos libsizmus

0 bejegyzést írt és 3099 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év végi minisorozatunkban elhozzuk nektek a legeket! Az előzőekben megtudhattátok milyenek az ország legdrágább otthonai, ezúttal pedig a legstílusosabb budapesti lakásokba pillanthattok be. Jó nézelődést kívánunk! Egy lakás stílusának csupán a képzelet szabhat határt. Mivel…..
Tudományos libsizmus 2015.12.31 16:57:56
Minden naptári év végén adja magát két slágertéma: az elmúlt évet összegző és a következő évet megjósoló írások. Mi is igyekszünk pár meglátással jelentkezni, hogy milyen változások, tendenciák és újdonságok várhatóak az új média legfontosabb helyszínein: a…..
Az idei esztendő bővelkedett olyan elképesztő momentumokban, melyek hallatán bárgyú arccal kérdeztük egymástól, hogy most akkor melyik kontinensen is vagyunk? Esetleg, hogy ébren vagyunk, vagy álmodunk? Ha éppen nem volt mellettünk senki, akkor ránéztünk az óránkra, és azon…..
Én már négyévesen szülni akartam. Addig rágtam a szüleim fülét, annyit csicseregtem, hogy nekem kisbaba (kistesó) kell, hogy a végére meg is kaptam. Érdeklődéssel és kisgyermeket meghazudtoló lelkesedéssel vizslattam minden kerekedő pocakot. Nem, egyáltalán nem az érdekelt,…..
Tudományos libsizmus 2015.12.16 19:37:02
„Uram, Seregek Istene, újíts meg bennünket! Ragyogtasd ránk orcádat, hogy megszabaduljunk!” (Zsolt 80)   Egy templomba járok Orbánnal. Vagyis én többnyire járok, ő többnyire nem. Sok a munka, Fidesz kongresszus, ilyenek. Pedig jó lett volna, ha ott lett volna, talán…..
Tízperc Alapfokon? 2015.12.15 09:15:00
Az oktatásnak van egy területe, amelynek fontosságában mindenki egyetért. Ez a terület a nyelvoktatás. Hogy mennyire fontos, azt pontosan tudják a szülők és gyerekeik. A munkaadók részéről egyre általánosabb alapelvárás az idegennyelv-tudás. Az oktatási döntéshozók immár…..
Tudományos libsizmus 2015.12.16 16:12:44
Tudományos libsizmus 2015.12.16 16:38:00
a
Tudományos libsizmus 2015.12.16 16:38:47
@Velemenyem szerint....:
Ezen kicsit meglepődtem. Azt gondoltam, a franciák igazi kutyaütők idegennyelvileg.
Felszólítom a Miniszterelnököt, hogy ha valóban tud a Jobbik mögött álló bűnözői körökről, akkor azonnal tegye meg a szükséges lépéseket!Szívesen mondanám, hogy Obánnak igaza van, mert szerintem is lehetséges, hogy a Jobbik mögött bűnözők, kétes múltú és kétes…..
Tudományos libsizmus 2015.12.16 13:08:25
Tudományos libsizmus 2015.12.16 14:48:02
@Magyarulaszlo:
Voltaire kérlek szépen, évekig élt - ma így mondanátok - közpénzen Nagy Frigyes udvarában, akit ti ma simán lenáciznátok.

Mivel nem volt jobb dolga, elkezdett intrikálni a porosz művészeti akadémia szintén francia származású elnöke ellen, Nagy Frigyes védte meg a faszit Voltaire-től. Később összekülönbözött Frigyessel, ezért elhagyta az udvart, de azért magával vitte Frigyessel folytatott bizalmas levelezését azzal a szándékkal, hogy Franciaországban "sajt alá rendezve" fikázza velük Frigyest. Ezt ti ma karaktergyilkosságnak mondanátok. Frigyes embere fogták el útközben és kobozták el tőle a levelezést.

Tehát Voltaire-rel nekem ne gyere, ha szabad kérnem.

Nyers erőről és bunkósbotról nem beszéltem, legalábbis magyarul. Hogy újbeszélül mit jelent, amiről beszéltem, azt neked kell tudnod.
A hétvégén sokakban elszakadt a cérna, amit a facebookos aktivitások és csoportalakulások nagyon jól mutatnak. Van, akinél az állam által elvárt új női ethosz több fronton való deklarálása után, másoknak a Telenor reklám véget nem érőnek tűnő ismétlése miatt telt be a…..
Tudományos libsizmus 2015.12.15 23:37:28
Tudományos libsizmus 2015.12.16 10:01:08
@Szultán.:
Végre egy szellemes libsi.
  „Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mindig is azt gondoltam, vannak olyan vezetőink és egyéniségeink a Fideszben, akik el tudnák végezni az én munkámat, elnökölni tudnák és hasonló sikerrel vezetnék el szövetségünket, mint én tettem eddig. Nem pont ugyanúgy, nem pont…..
Tudományos libsizmus 2015.12.15 23:31:13
@high up!:
"...gyúrtcsány nem fosott mindenhonnan jövő merényletről"

Na persze. Szlovák terroristák, mesterlövészek a háztetőkön március 15-én, és így tovább.
Tudományos libsizmus 2015.12.16 07:42:22
@ozzie:
Nem árt, ha képben vagy. A turbódemokrata wir schaffen das Németországban ezt a mondatodat simán kimoderálják. Ha esetleg mégsem, eljárást indítanak a blog ellen Volksverhetzung (kb. uszítás) miatt.
Habony Árpád ibizai videója percek alatt mémmé vált. Az, hogy a miniszterelnök tanácsadója már nincs (vagy csak a feje búbjával van) benne az újravágott klipben, dob egy kicsit a hírportálok kattintásszámlálóján, de a csúcs valószínűleg már megvolt. A cenzúrázás…..
Tudományos libsizmus 2015.12.15 11:05:17
@Gyorgy Nagy:
"nöt fel". A prolik irigykedni is tudnak ám. Csak nem innen fúj a szél, haver?
A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. Továbbra is elmondható, hogy a korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. S nemcsak a Transpareny…..
Hát volt a hétvégén egy Fidesz kongresszus. Sokat gondolkoztam azon, hogy mit lehetne újat mondani, olyat ami nem fogalmazódott már meg az elmúlt évtizedben egy Fidesz-kongresszusról. Igazából, az újságíróknak és a kritikusoknak könnyű a dolga: elővenni az eggyel korábbi Fidesz…..
Vitában már számos alkalommal hallottam azt idősebbektől - vagy legalábbis nálam idősebbtől -, hogy tiszteljem a korát. Ez a legnagyobb baromság, amit mondani tud. És egyben szegénységi bizonyítvány is. Nincs mit tisztelni valakinek a korán. Ez egy adottság. Ha valaki sokáig…..
Tudományos libsizmus 2015.12.14 11:01:21
@Átlag János:
Mi van?
1968. Jimi Hendrix egy buggyban egy ismeretlen hölggyel..
Tudományos libsizmus 2015.12.13 18:52:11
Van miből válogatni, de azért fontos, hogy méltányosak legyünk a jelenlegi kormányzópárttal. Az utóbbi 25 évben ugyanis nem csupán a Fidesznek voltak olyan balhés ügyei, melyek végére valószínűleg soha nem kerül pont, és mivel ezekben az esetekben nem babra ment a játék,…..
Tudományos libsizmus 2015.12.13 18:44:16
@bértrollbosszantó_kovi1970:
Nem kell sok, hogy lehulljon a demokratikus álarc.

"Simán le lehetett volna azért csukni amit már az első orbán kormány idején csináltak. Óriási hibája és felelőssége a maszopnak és a szadesznek, hogy nem tették meg."

Azt a bíróság teszi meg vagy nem teszi meg, nem pedig a maszop és az szdsz, te ősturbódemokrata.
A libamáj Íme az egyik kedvenc ételem. Igaz eddig mindig éttermekben kértem ki, nem volt humorom kísérletezni, mert ha az ember dárga alapanyaggal dolgozik, mindig benne van a para, mi van ha elrontom? Akkor dobhatom ki, feleslegesen költöttem el egy valag pénzt és bla-bla-bla. De ha…..
Vasárnap zajlik a francia választások második fordulója, amit valószínűleg az egész kontinens figyelemmel kísér majd, hiszen az egyre növekvő Nemzeti Front most először aratott elsöprő többséget a regionális választások első fordulójában. Jobbra át Az Európa szeptember…..
Tudományos libsizmus 2015.12.12 19:46:02
@Bambano:
Nagy zavar van a fejedben a jelek szerint, barátom.

A CDU erősen libsi beütésű párt, habár kétségtelenül még mindig a legkevésbé a német pártok között. Nézd meg, Seehofer hogy lefeküdt a széllibbant Merkelnek, aki mostanában úgy viselkedik, hogy a zöldek is megirigyelhetnék.

A nyaktilót Párizsban éppenséggel nem Le Pen, hanem a mai libsik szellemi elődei működtették ezerrel, de ne szólj senkinek.
Tudományos libsizmus 2015.12.12 19:51:08
@Ad Dio:
Egy vallással azonban bizonyára kivételt tesz.
Tudományos libsizmus 2015.12.12 19:57:41
@Balt:
Sigmar, így van.
Budapest főpolgármestere korunk kihívásaira modern válaszokat ad, de a tömegközlekedési lobbi hatására még mindig nem lép fel elég erélyesen a magukat tömegnek nevező közlekedéspártiak ellen, ezzel további sérelmek érik a modern, környezettudatos gondolkodású autós…..
Vannak olyan sorozatgyilkosok, akik anyagi haszonszerzés miatt követik el aljas tetteiket. Ilyen volt például Ember Zoltán vagy Filó Margit. Vannak olyanok, akik nem tisztelik az emberéletet és saját sötét céljaik elérése érdekében lelkifurdalás nélkül átgázolnak mindenen és…..
Az év végének közeledtével az ember a következő dolgokra hajlamos : kétségbeesni, hogy már megint mennyi ajándékot kell venni a családtagoknak és hogy ez mennyi pénzzel jár különböző alkukat kötni a rokonokkal, meghatározni egy lehetőleg alacsony ajándékösszeg-keretet agresszív fogyókúrába…..
Tudományos libsizmus 2015.12.11 23:50:29
Bevett és bevált gyakorlat, hogy a munkáltató az állásinterjúval egy időben megnézi a pályázó közösségi profiljait. Ennek haszna és értelme világos, sok információ leszűrhető abból a tartalomból, amit valaki az online térben magáról láttat. Ez azonban informális,…..
A második világháború után a háború alatt a szovjetek által elkövetett tömeggyilkosságok puszta létét is hallgatás övezte a volt szocialista tömb országaiban. Az ismertebb, már a világháború alatt feltárt tömeggyilkosságokat egész egyszerűen a megszálló németek nyakába varrták a szovjetek. Így…..
Hat óra munka, tíz óra pihenés, nyolc óra szórakozás: jól hangzik, nem? Svédországban ez már nemcsak ábránd, hanem sok helyen bevett gyakorlat. Az utóbbi időben egyre több vállalat – és nem csak vállalkozó kedvű startup, hanem közintézmény is – vezeti be az átlagosként…..
Tudományos libsizmus 2015.12.11 22:54:10
A szíriai polgárháború okozta menekültválsággal kapcsolatban a magyar lakosság jelentős része keményen foglalt állást: egy nagy és hangos tömeg éljenzi és védelmezi minden áron a Fidesz által a Republikánusoktól megvásárolt xenofób propagandát. Ezen tömeg hangja mellet…..
Tudományos libsizmus 2015.12.11 21:06:09
@Ad Dio:
Úgy vélem, a kettő egyfajta ötvözetéről szó sem lehet. A liberálisok ugyanis bolsevisták. A világon semmit nem tudnak ideológiai előítéletek nélkül szemlélni. Ennél fogva nem közöttünk élnek, hanem egy másik, józan ésszel értelmezhetetlen univerzumban.
Tudományos libsizmus 2015.12.11 21:18:20
@Ad Dio:
Jakobinus -> bolsevik -> liberális.

Ez egy nyílegyenes útvonal. Miután megbukott az egyik, jött a helyébe a másik. Mind a három
felforgató szennyideológia ugyanannak a gyökérnek a három látszólag különböző hajtása.

Ha engem kérdezel, jómagam ezért nem tudok együttérezni a je suis parisiennekkel. Azt a
csatornafedelet, amelyen ez a söpredék előmászott 1789-ben, a se nem nagy, se nem francia, se
nem forradalom nyitotta fel.

Jól látható a liberálisok által hegemonizált EU politikáján, hogy tudatosan igyekeznek Európát földig rombolni. Ez márpedig nem lehet semmilyen ötvöződésnek alapja.
Tudományos libsizmus 2015.12.11 21:37:39
@Ad Dio:
Azt hiszem, tévedés azt állítani, hogy korunk nagy vívmányi a liberálisoknak köszönhetőek. Ha nagyok egyáltalán azok a vívmányok.

A vallásszabadság Nagy Frigyes Poroszországában is biztosítva volt. Bismarck német birodalmában minden 25 évét betöltött férfinek választójoga volt és választható volt.

Nem hiszem, hogy a ma liberálisai előfutáruknak tekintenék Nagy Frigyest és Bismarckot.

Ez egy ahhoz hasonló legenda, amit a kommunisták találtak ki saját magukról egy íróasztal mellett: felszabadítjuk a munkásosztályt. Mindaz, amit ma a liberálisok a saját művüknek tekintenek, létrejött már előttük az ő közreműködésük nélkül is.
A hatvanas évek NAGY frizurái A múltkor már górcső alá vettük a viktoriánus kori, majd a 80-as évek hajzatait, most ideje, hogy megnézzük a 60-as évek vadhajtását, amikor a mottó így szólt: Bigger is better! ..