Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodazsu

51 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen lassan és biztosan készülnek az újabb és újabb munkák. Mindet töltöm a Facebook és a Society6 oldalamra is. Készítettem egy profilképet, korábban sosem rajzoltam kifejezetten profilnak valót, mindig egy épp szimpatikusat töltöttem fel...
Az egyik kedvenc versem illusztrációját hoztam ma nektek. A hangulat kedvéért Sebő Ferenc előadásában is hallgassátok meg itt. Ezt is feltöltöttem a Society6 oldalamra...
Újabb év, újabb művésztelep Mátraderecskén a Caritart szervezésében. Ebben az évben úgy indultam, hogy olajjal festek szögletes képeket. Nos ez nem teljesen jött össze, mert én én vagyok és ez korongot jelent. Továbbá az olaj festékem között nem volt türkiz és egyéb kék árnyalatok, amikre nem is…..
Ezt az apró képet kb. fél éve készítettem, de most kerül a közönség elé. Ennek oka, hogy felfedeztem egy Society6 nevű oldalt, ahol én is "boltocskát" akartam nyitni. Gondoltam ez egy jó munka lesz kezdésnek. Nemsokára követik az újabb és újabb képek, van ami készen áll és megannyi ötlet is…..
:) Ezt egy mosollyal kell kezdeni. A lorem ipsum egy terület kitöltő szöveg a nyomdászatban és az informatikában. Semmit sem jelent, ellenben szépen mutatja a különböző betűtípusok fontosabb jellemzőit. A wikipédián még az eredetéről is szó esik, ami szerintem nagyon érdekes! Ezt a munkám a…..
bodazsu 2018.08.08 10:47:40
Szerencsére ebben az évben is megrendezésre került Mátraderecskén a Caritart művésztelep. 10 nap alatt sok munka született és készült jó néhány fotó is. Ebben a posztban az utóbbiakat mutatom meg. Nem minden kép az én kattintásomra jött létre, de ezt jelezni is fogom. Ha szeretnétek többet megtudni…..
3 munkámról készült műtermi fotó. Ezeket tavaly festettem a nyári művésztelepen. Ők szerepeltek a kiállításokon és találtak már azóta gazdára is. Íme jobb minőségben: A Termő Föld..
Még 2016 novemberében vettem részt Zentán a VII. Nemzetközi Alkotóműhelyen. Fantasztikus lehetőség volt új embereket megismerni és ráadásul grafikai műhelyben dolgozni. Már idejét nem tudom mikor nyomtattam. Szóval a présgéppel megismerkedve készítettem linóleummetszetet és persze dombornyomást. A…..
Ez egy nagy bejelentés! Megjelent egy mesekönyv, ami tartalmazza az én mesém és a hozzá tartozó illusztrációt is. Mutatok fotókat, ráadásul a mesét online is elolvashatjátok itt. Szóval elő egy kis sütit, csokit, tejet és lehet is olvasgatni! :3..
Eljött ennek is az ideje! A művésztelepen készült képek kiállításra kerültek. Az első megálló Szentendrén a Vizes nyolcas Galéria, a következő pedig Budán a Kolosy téren lesz. Itt tudjátok megnézni a meghívót, és egy képet is mutattok: A Teremtődés sorozatom mintha csak kávézgatna és beszélgetne,…..
Eljött a pillant, amikor hazai újságban is cikkeznek rólam. Készült egy riport a Délmagyarban arról, hogy létezem! Olvassátok! A cikk és a fotó Borbola Lillának köszönhető...
Nos jöjjenek a képek. Mivel a művésztelep főprofilja a festés volt, így a grafikát hanyagoltam és az ecseteket ragadtam meg, illetve éltem a kollázs adta lehetőségekkel. A szűz fohásza (30*40cm, tus, akril, papír, vászon) Caritart tulajdonában..
Augusztus első hetét Mátraderecskén töltöttem egy pályázat jóvoltából. Egy teljes hét csak alkotás, hegyek és fenyves. Feltöltök  néhány fotót az egész hangulatáról, persze jönnek majd a munkák is. Ui.: A pályázatot a Caritart Kortárs művészeti műhely és alkotóház hirdette meg, a honlapjukon is…..
Nincs is jobb mikor viszontlátod a munkáid nyomtatásban és tudod, na ezt tuti sokan látják. Szerencsémre bekerültem a Magyar Szó szerbiai napilap Kilátó című művészeti mellékletébe. 5 munkám tekinthetitek meg a 24-26. oldalon. Ide kattintva lapozgathatjátok az újságot online is...
Az egyetemen egyik tanárom mondott olyasmit, hogy a grafika egy játék. Szóval játszunk bátran, a végén még valami jó is kisülhet belőle. Most ez lett a játék vége. A lapokra a festék monotípia, hengerelés vagy csapkodós gesztusfestészet által került rá. A kiméra alakok, pedig indigó segítségével…..
Készítettem két kedves arcképet ajándékba. Lányok kapták és igyekeztem, hogy hozzájuk illő kis állat legyen a végeredmény...
Ennek a kis sorozatnak még csak az első két lapja készült el. Idővel meglesz a másik kettő is. :)..
Karácsony ideje alatt is szorgoskodtam. Készültek képek ajándékba és a saját kedvemre is. Két rajzom most be is mutatom...
Szabó T. Anna Alma című verséhez készítettem ezt az illusztrációt, majd rajzolás közben elneveztem  Almamag kisasszonynak...
Nos, amit eddig erről a hónapról el lehetett mondani az annyi, hogy nagyon esős! Nah meg ködös is, de azt szeretem. Szóval esett, egyfolytában... Készült egy kis rajzocska egy morcos nyúlról és egy ázott verébről. Illetve ha már október, akkor Halloween is. Éljenek a…..
Úgy bizony. Végre van egy kis szabadidőm, így kedvem támadt festeni, kísérletezni. A képek közös nevezője, hogy temperával készültek és a facebookon már láthatóak is. Ide egy kicsit megkésve értek el... De itt vannak! :D Eső előtt / 15 x 20 cm / 2015 Eredetileg absztrakt…..
2012 nyarán rajzolgattam többféle csajszit, de nem voltam túlzottam megelégedve a skiccekkel és ennyiben is hagytam. Viszont pár hónappal később az aquatinta eljáráshoz kellett valami témát találnom. Október vége volt és az elmúlás gondolata illetve a krizantém inspirált.…..
Immár facebookon is megtalálható vagyok! tessék felnézni és nyomni egy like-ot! Itt találhattok meg. ..
Ez most valami új! Eddig még nem festettem olajjal, de bizony megkértek rá és gondoltam itt is lesz már az ideje ennek is. Mindkét téma az óhajtozóhoz tartozik, így került a lopós nyúl és egy viktoriánus borz vászonra. ..
A grafikai suli elvégzéséhez szabadon lehetett választani valamilyen grafikai feladat kivitelezését. Én egy mézes üveg dizájnját készítettem el az egyik ismerősömnek. Új logó, új címke, új névjegykártya. Az egésznek az alapja a természet és a művészet.   ..