Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Gerene Petenyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én arra tippelnék, hogy a segélyhívós operátoroknak valamiféle protokoll szerint kell az adatokat felvenniük, nem a saját heppjük a sok kérdés, és az, hogy akár többször is visszakérdeznek, de mivel Tamás mérgelődő levele nem az első a témában, most már megkérdezzük a bonyolultan semmitmondó…..
Andrea Gerene Petenyi 2016.01.14 23:11:58
Van profi kezdeményezés civil oldalon: HelpyNet
www.helpynet.com
itt egyszerre értesíti a renddzer az utcán járőrözőt és a központot,ami közben az általam beállított személyeknek is megküldi a segélykérést és a pozíciómat is! Sőt sms-ben nem okos telefonnak is továbbítja.. király! 16 településen működik,pl Gyálon február 1-el indul.. Töltsétek le nyugodtan! ( Androidra és Applere lehet..) :-)
   Sokan nosztalgiával gondolnak vissza az "átkosra", mert - állításuk szerint - akkor jobb volt a lét-, és közbiztonság. A KMK, a REF és más szigorú eljárások megtették a magukét. Mára persze sok minden megváltozott, de nem feltétlenül minden az előnyére...  A…..
Hónapok óta cikkeznek róla, hogy nemsokára jön Magyarországra a taxigyilkos Uber. Aki nem tudná pontosan, a szolgáltatás tulajdonképpen egy mobilon elérhető taxi diszpécser alkalmazás, amelynek segítségével nem hivatásos taxisok - a hagyományos taxis viteldíjaknál olcsóbban -…..
Andrea Gerene Petenyi 2014.08.02 13:01:15
Hogy mennyire igazak a a blogban leírt jövőt látó megoldások,már létezik is egy napokon belül induló Magyar vállalkozás a HelpyNet (www.helpynet.com,illetve Facebook: Helpynet),ami az intézkedő szervezeteket köti össze az emberekkel közvetlenül,ezzel a percekig tartó telefonos bejelentéseket átugorva.

Ezen felül az intézkedő szervezetek részére
( rendőr,polgárőr,városőr,mezőőr,közteres stb) ad lehetőséget mindenféle vezetők közti egyeztetés nélkül közös szolgálatra,mivel egy térképes alkalmazáson látják a körzetükben szolgálatot ellátókat és azonnal tudnak velük kapcsolatba kerülni is..Nincs többé egyedül szolgálatba..!
Ezen kívül ha gyermeked riaszt az app-al,akkor gyermeked riasztásáról és annak pontos helyéről is kapsz értesítést( és az intézkedő szervezetek is)így nem téved el,nem fog elveszni..
Hamarosan 2 városban indul a működése és az Országos Polgárőr Szövetség vezetői is érdeklődnek utána..
Talán beköszönt a jövő végre kis hazánkba is..:-)
Andrea Gerene Petenyi 2014.08.02 13:20:45