Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misikeeeh

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van most, érti valaki hogy miért kell ilyen szinten megkeverni a dolgokat? Ja, oké, megint egy cikk! <fejet betonfalba ver> Akkor sem értjük mi a halálért kell egy papot is belevonni ebbe az egészbe. Hagyják már szegény embert, egy PAP! Feladtuk. Költözünk, béke…..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
A holnapi kocsmanapot vetíti előre, hogy kocsmáros családhoz költözött be a Szempont riportere. Méghozzá Gyulafirátóton, amely koszorús nemzeti költőnk, Sub Bass Monster szülőhelye is. Merthogy van ez a sorozat a Szempontban, hogy magyar családokhoz költözik be a riporter.…..
misikeeeh 2008.02.28 20:39:10
misikeeeh 2008.02.28 20:40:22
Már megint azok a fránya ISO akárhányas gépsorok, amik sterilebbek Dr. House forgatókönyvírói seggénél, úgyhogy az alábbi képeken bizonyára a gonosz kereskedőknél helytelenül tárolva megpenészedett termékek láthatók: Egyik nagy kedvencem a Milli-féle diós-mézes…..
Sokszor tényleg hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az alant következőhöz hasonló elvetemült sajtóközlemények csak a mi kedvünkért születnek. Valami autós játék promóciós megmozdulásáról adták ki a minap a szervezők ezeket a sorokat, mi pedig úgy döntöttünk szenvedjetek ti…..
misikeeeh 2008.02.13 20:48:02
misikeeeh 2008.02.16 15:01:22
Ahahahahahahaaaa, még csak hétfő van, de már meg is érkezett a hét szpemje. És mivel mi különösképp szívünkön viseljük a Fiesta zenekar sorsát, rögvest meg is osztjuk veletek. Ugye ti sem akarjátok, hogy Csordás Tibiék "elbukják" a pénzüket? Feladó: V**** Kata…..