Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cshb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Buheramegoldások nem csak Magyarországon és nem csak manapság voltak. Ennek ékes példája ez környezetébe illeszkedő, minden szempontból praktikus, házon átvezetett berlini magasvasút. Egész pontosan itt helyezkedett el. A fotó 1905-ben készült, de az épület csak a háborúban…..
Hajtás után látható egy rövid válogatás, melyet a német StyleYourGarage cég előregyártott garázsmatricái közül szedtünk össze. Bár az ötlet nem új, a végtelen lehetőségek miatt érdemes néha leporolni a ronda, rozsdásodó kapuk dekorációs lehetőségeit. Az biztos, ha a…..
ElColmo írta a Homárnak, hogy egy újabb próbaperrel kóstolja be kedvenc parkolótársaságainkat, ami talán segítségére lehet másoknak is később:A 40.P. 874.07/2008 ügyszámon egy peres eljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a BÖP Kft ellen. Ez egy ún.…..
cshb 2008.06.17 20:50:36
Attila64 · www.sagaontour.ca 2008.06.17. 16:11:22

Az a bizonylat, amit a jegyautomata ad, az nem nyugta. A nyugtának ugyanis van néhány formai szabálya. Pl. rá kell legyen írva, hogy "Nyugta".
www.apeh.hu/adoinfo/penztargep/kozl_2006.html?pagenum=2 -> 1.15.1

A fekete doboz pedig az az egység a pénztárgépben, ami a napi forgalmakat rögzíti egy törölhetetlen tárolóban, hogy az APEH ellenőrizhesse, hogybefizetted-e az adót.
Mandiner blog Elnyom a Zegyház 2008.06.09 11:01:00
 A balliberális értelmiség logikáját nehéz követni. Ez bizonyára nem az ő hibájuk, hanem a miénk: mink ugyanis visszamaradott, intellektuálisan lusta (és persze erkölcstelen) reakciósok volnánk, akik nem értik a dialektikát. A magyar politikai útvesztőben ezért nem tudunk…..
A MySpace ritkán szokott sajtótájékoztatót tartani. Ma azonban államügyészekkel közösen jelentették be, hogy közös irányelveket adnak ki a közösségépítő szájtok biztonságáról. A közös erőfeszítés célja, hogy a lehető legkorszerűbb technológiákkal védjék az ilyen…..