Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madárnak nézve Lángos 2012.08.22 17:28:51
Szeretitek? Baromi olajos, tömény, utána meg a „jaj, meghalok, tele vagyok” érzés. De baromi jó néha befalni egyet. Van ugye fokhagymás, a sajtos meg a tejfölös meg ezek kombinációja, meg persze a lángos specialistáknál még vagy ezer féle. Ahol azonban legutóbb ettem, ott pont…..
Izgalmas ősznek nézhetünk elébe, ha már a szórakoztató elektronika fogyasztási templomaiban is megjelentek az abszolút vállalható árú és minőségű (értsd "márkás" ;-) olvasók. Igaz, nem a csúcsmodellek, meg a legújabbak, de akkor is. A Kindle WiFi 35, a Nook Simple Touch 40…..
Bizony, a cím nem véletlen, hiszen ezúttal - amellett, hogy természetesen koncot lehet zsákmányolni - még egy kicsit be is segítünk egy leendő szakembernek. Péter a DE AGTC GVK III. évf. Ph.D. hallgatója. Kutatásának témája a hazai első generációs bioüzemanyagok gazdasági,…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
berci 2010.11.09 08:27:23
Ebéd utáni szieszta végén, a legmegfelelőbb pillanatban érkezett a Red Bull új csodája, az Energyshot. Azt hittük karácsonyfának öltözött hoszteszek miatt kell megszakítani a délutáni szunnyogást és kell kikászálódni a blupkanapéról, kimenni a recepcióra, hogy aztán…..
Pontosabban rövid válogatás a londoni "The Museum of Brands, Packaging, and Advertising" gyűjteményéből. A képeken látható termékek láttán ugyan nem áraszt el bennünket a gyermekkor emlékének melankóliája, de azért érdekes látni néhány, ma is erős brand, illetve…..
jasztreb lőtte:Milyen remek, hogy végre van egy csapat, amiért érdemes keresztül-kasul utazgatni európában. Láthat az ember sok szépet és jót, a távolból olvashatja az aktuális magyar bk-kampány körül kialakult szájkaratét. Aztán körbenéz és mit lát? Megdönthetetlen…..