Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhász I.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem is tudom, hol kezdjem. Talán a végén. Aki már életében elcsodálkozott azon, hogy még mindig létezik a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, az talán még jobban megdöbbent a hír, hogy létezik ingatlanforgalmi szakosztálya is. Na ennek a titkára küldött szét egy…..
Juhász I. 2014.08.01 08:52:41
Nem értem mi a baj. Aki ki áll az esőbe ne féljen, hogy vizes lesz.
Ez egy besavanyodott blogger. A maga módján adta hírül a találkozónkat. Azt, hogy nem így lett kiküldve, ahogy visszaadta, mindenki megnézheti az eredeti meghívókban. Nagyon sok helyre kiküldtem minden mondatát vállalom, nem értem miért lenne pongyola. Több érdeklődőnk volt már az első napon.
Mindenkivel egyeztetve ment ki. Egy cikizés miatt nem kellene válság riadót fújni, inkább szervezzük tovább, hívjuk el azokat, akiknek fontosak ezek a témák.
A MÚOSZ-t cikizte, na meg engem, nem a találkozót. A témája el se jutott a tudatáig. Ilyen a mai újságírás. Ha gondoljátok, írjatok hozzá másik kiajánlást. Nem fogok megsértődni. De azért olvassátok el az eredeti felhívást is.

Kedves Kollégák!
Immár harmadik alkalommal indítjuk az ingatlankereskedelmi szezont a tihanyi újságíró üdülőből.
A mostani találkozónk fő témája az ingatlanközvetítők Etikai kódexe lesz, de nagy érdeklődésre számítunk a társasházak biztosítási forrásokból történő finanszírozásának lehetőségeit ismertető előadásokra, valamint a kintlévőség kezelés tapasztalatait megosztó ingatlankezelő cégek vezetőinek tanácsaira is.
Itt kerül beharangozásra az októberben újra megrendezésre kerülő LAKÁSVÁSÁR és itt mutatkozhatnak be az ingatlanpiacot fontosnak tartó, régi és új médiumok, melyek segíthetik az Ingatlanpiac fejleményeinek közlését a nagyközönség felé.
A közvetlen, személyes kapcsolatok igen fontosak az üzleti kommunikáció terén. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani, ismert szakújságíró kollégáinkkal, elsősorban a döntéshozók számára, de minden szakmai érdeklődőt szeretettel várunk. Megoszthatjuk értékesítési, hirdetési, ügyfélgondozási tapasztalatainkat, miközben sportos, jókedvű környezetet varázsolva magunk köré, mely erőt és ötleteket adhat az őszi hajrához.
Mert mint tudjuk, ez a legerősebb időszak az ingatlanforgalomban.

A találkozó két szekcióban zajlik. Az ingatlangazdálkodókkal, kezelőkkel kezdődik, majd a közvetítőkkel folytatódik.
Külön- külön jelentkezhetnek a jelentkezési lapok kitöltésével és visszaküldésével.
Természetesen mindenkinek (ingatlan-kezelők, - közvetítők) lehetősége van az átjárásra, de akkor mindkét lapot el kell küldeni.
Szállás igénybevétele nélkül is részt vehetnek, ez esetben kérjük, jelezzék, hogy csak a rendezvényre jönnének.

A Sajtótájékoztató pénteken 14.45-15.15-ig nyilvános és ingyenes.

Várom szíves jelentkezésüket.
Üdvözlettel:
Juhász István
MÚOSZ Ingatlanpiaci szakosztály titkár
Ingatlanforgalmi szakértő,