Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr yeah

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
Az elemi, éltető rosszindulat politikai véleménytől függetlenül szórakoztató eseménnyé avatja egy nagyképű miniszterelnök számalmas bukását. De van viccesebb annál is, mint elképzelni, mit csinálhat éppen most Gyurcsány "Lelkész" Ferenc. Elképzelni, mit csinálnak…..
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
Budapest a portugáliai Almadával és a horvátországi Zágrábbal van a legjobb három közt az európai városok mobilitási hetéhez kötődő díjért. A győztest hétfőn hirdeti ki Brüsszelben az Európai Bizottság, számolt be az MTI. Tavaly szeptember 16. és 22. között több ezer…..
Feltételezett ügyfél: Nemzeti Fejlesztési ÜgynökségFeltételezett brief:Drága Kovácsom! Tehát akkor írásban is röviden: van ez az Új Magyarország program. Még februárban találtuk ki, hogy majd az év végén nyomathatnánk egy kampányt azokból a dolgokból, amik a projekt…..