Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberal left wing trash

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bourbonok semmit sem tanultak, és semmit nem felejtettek – Talleyrand jellemezte így a Bourbon királyi házat, amely nem vont le következtetést az átmeneti bukásából, és újból hatalomra kerülve ott folytatta a gyűlöletes uralkodását, ahol korábban abbahagyta. A Fidesz-kormány e tekintetben…..
A Magyar Orvosi Kamara a mai napon közzétett egy nem reprezentatív adatközlést arról, hogy bizonyos szempontok szerint kiválogatott  intenzív osztályokon lévő betegeken körében milyen az átoltottság megoszlása. Íme: Természetesen tudjuk, hogy Magyarországon az intenzíven lévő covid19 betegek…..
  "Orbán gyáva." "A kabinet egymásnak ugrasztja a munkavállalókat és a munkáltatókat." "A kormány kibújik a felelősség alól" - Ilyen és ezekhez hasonló kritikákat hallunk nap mint nap, mióta bejelentésre került: a munkáltatók megkövetelhetik alkalmazottaiktól a koronavírus elleni védőoltást. Vajon…..
Liberal left wing trash 2021.11.11 23:23:27
@tiltsál ki te gyökér: "Egy étterembe pedig szívesebben megy be az ember, ha kiírják, hogy az itt dolgozók oltottak."

En meg azonnal bojkottalom az ilyet, meg ahol maszkot latok.

"Persze azt is ki lehet írni, hogy nem hiszünk a vírusban, mai menü Gödény kedvence krumplival, mi sem vagyunk oltva, jöhet bárki. "

Tevedsz, oltott nem johet. Ha van olyan hely, ahova csak igazolvanyosok mehetnek be, akkor olyan helyek is kellenek, ahonnan ezeket kidobjak.

"A versenyszférának biztos nem tesz jót a következő lezárás, de az sem annyira, ha táppénzt fizethet, mert a tisztelt munkavállaló lélegeztetőgépen van."

Lehet hogy meg kene kerdezni a Svedeket, hogy csinaltak vegig az egesz cirkuszt barminek a bezarasa es maszkok nelkul, vakcinak nelkul.
Ehelyett masok megint azzal bohockodnak, ami eddig se mukodott.
Liberal left wing trash 2021.11.11 23:59:18
@tiltsál ki te gyökér: A legtobb kulturorszagban a kovidos atlaghulla 83 eves. /igaz orbaniaban 74, de a magyarok dagadtak meg minden bajuk van/

Ezek jarnak szorakozni, mi?
Liberal left wing trash 2021.11.12 00:07:10
@tiltsál ki te gyökér: Nem az en ismerosom, engem nem erdekel.

Vagy azt hitted majd nem megyek bulikazni, mert a te ismerosod gothos lett?
A Fidesz kommunikációja nem először igyekszik ráerőszakolni a párt érdekeit a valóságra, de ezúttal jóval több múlik ennek sikerén vagy kudarcán, minthogy ki nyeri a 2022-es parlamenti választást. A kormánypárt ugyanis előre elhatározta, hogy ha lesz is negyedik hulláma a koronavírus-járványnak, úgy…..
Liberal left wing trash 2021.11.11 20:38:58
@s: Ertem, de ha sulyos akkor miert nem kell a nepeknek a vakcina, meg a maszk onkent?

En azt nevezem sulyosnak, ha a zemberek semmi penzert ki se mennek az utcara, nem meg meloba, ugy fosnak hogy felfordulnak.
Liberal left wing trash 2021.11.11 21:10:38
@s: Oke, en meg inkabb magamban bizom mint a geciben.

Parlamenti kepviseloknek nem kotelezo az oltas. Parlament Hivatalaban a jobbagyoknak igen. Mindenuk a kisember, ugye?
Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése...
A maga nemében párját ritkító esemény szemtanúi lehettünk 1938. szeptember 29-én, mikor a müncheni Führerhausban négy államférfi találkozott, hogy újrarajzolja Európa térképét. E történelmi eseményen hárman vendégek voltak: Neville Chamberlain, Nagy-Britannia miniszterelnöke, Edouard Daladier,…..
Liberal left wing trash 2021.11.10 12:06:52
Nincsenek könnyű helyzetben a magyar kormány potentátjai, hiszen hivatalból kell ellentmondaniuk a tényeknek. Másként fogalmazva: azért kapják a fizetésüket, hogy hazudjanak. A szóvivőknek, kommunikációs akrobatáknak különösen nehéz feladatot adott az élet Orbán Viktor mellett, mert olykor olyan…..
Liberal left wing trash 2019.07.06 02:31:21
@Tzp: nagyon szimpatikus no, jol felmosta a padlot a lokott szellbernivel a meghallgatason
Előre elmondta az újévi beszédét...
Liberal left wing trash 2018.01.01 12:53:09
@karandash: hát balliba szintan már intellektuális bödőcs, de valójában egy olcsó ripacs

persze nincs gond ezzel, a kutya se ismeri
Az orosz elnök egyedül Emmanuel Macront tegezte újévi üzeneteiben. Angela Merkellel érzékeltette: végre lépnie kellene. Talán nem túlzás azt állítani, hogy Oroszország jövőbeni nemzetközi aktivitására is következtetni lehet abból, hogy mely állam-, illetve kormányfőknek, nemzetközi…..
Megnéztem a minap a 12 év rabszolgaság című filmet. Lassú folyású alkotás, amely szolgált néhány tanulsággal. De kezdjük az elején! Spoiler alert! - óhatatlanul kiderül pár dolog a cselekményről, ha végigolvasod a bejegyzést...
Liberal left wing trash 2017.12.30 03:05:00
@Pankotai Balázs: Az 'MI' egy humbug. A legalacsonyabb szintü 'informatikai' munkát kiválthatják robotokkal, mint adatbevitel, ilyesmi. Igen, indiában és a Fülöp szigeteken lehet baj ebből.

Európában már ma is csak olyan SSC munkák vannak amik igényelnek némi hozzáértést, és átlagon felül fizetik őket, ezek a pozíciók a mi életünkben nem lesznek robotizálva, mert ha az emberek ismernék a gugl keresőjét már ma se léteznének. De nem ismerik, és nem is kíváncsiak rá, elvárják hogy ezt egy ember csinálja meg helyettük.

Az ún. MI ma még egy tisztességes beszédfelismerésre sem képes, pedig már 20 éve is volt szoftveres beszédfelismerés. Még angolul se, nemhogy más kisebb nyelveken. És az emberiség 10%-a se beszél angolul.

Írásban ugyanaz 5 másodperc alatt meg tudod mondani hogy emberrel csetelsz vagy robottal utóbbi kb. annyira intelligens mint egy törpepapagáj.

Az viszont tény, hogy a jobb helpdeskek rengeteg szoftvert használnak, amik rövidítik a válaszidőket és gyorsítják a helpdes munkát ami ezek nélkül már elképzelhetetlen. Csak hát a számítógépek ettől még pont annyira 'intelligensek' ma, mint 30 éve voltak.
Liberal left wing trash 2017.12.30 03:29:17
@Misfit78: 'Létre fogják hozni a minket meghaladó és eltipró MI-t, ez ma már nem kérdés, csak az hogy mikor.'

Hát persze.

A számítástechnikában csak a kapacitások bővülnek, ettől még a gép pont annyit 'gondolkodik' ma, mint a commodore64es.
Va néhány kivétel, ahol csak a memória számít, és a lehetőségek matematikailag könnyen leírhatók, pl. a sakk szabályai könnyen átírhatók egy matematikai programba, így mára a sakkban az embert legyőzi a gép.

De a legtöbb gondolkodást igénylő feladat megoldására az ember nemcsak IQ-t, pláne nem csak matematikai IQ-t használ hanem EQ-t is. Plusz az ember mindent valamiért, valamilyen célért tesz, míg a gép magának nem tüz ki célokat, miért is tenné, ez merő scifi. A gépnek kizárólag az ember adja a feladatokat.

Azaz, a 'robotok elveszik a munkánkat' c. marhaság annyiban igaz csak, amennyiben eddig ezt így hívták: a hatékonyabb szoftverek rövidítenek v. feleslegessé tesznek bizonyos munkafoyamatokat illetve pozíciókat, de ez már akkor is így volt amikor a gőzgép leváltotta a lóvasutat, mégsem az ember lett ettől munkanélküli csak kevesebb lett a ló.
Liberal left wing trash 2017.12.31 00:08:06
@midnightcoder2: Éppenséggel a rómaiaknál a rabszolgák helyzete csakis a képzettségüktől függött, és egy szükebb rétegük az ún. 'házi' rabszolgák, akik magántanárok, orvosok stb. voltak, jobb körülmények közt élt, mint a szabad státuszúak jelentős része. Bizalmi pozíciókban voltak és a tulajdonosuknak is érdeke volt, hogy jól éljenek. Fel is szabadíthatta őket a tulajdonosuk, ill. ezt pénzben ők maguk is megválthatták /a helyzetük korszakonként és városonként eltért/

Sokszor zsákmányolt civilek voltak, ellenséges területről. Gyakorlatilag túl sok különbséget nem látok ez meg a között amikor az utolsó háború után a 'náci' tudósok felét az amerikaiak rabolták el, a másik felét az oroszok.
Csak ezen az egy ügyön meg kellene buknia Szijjártótól kezdve a keresztényüldözésekkel foglalkozó államtitkárságnak. ..
Liberal left wing trash 2017.12.28 22:09:09
@libsi nóta bárki unja: beszerezzük

van pénz bőven

a jövő stadionjai a tankok, repülők, raketták

csak azt kell elérni, hogy bárkitől vesszük, idehozza a gyártást
Liberal left wing trash 2017.12.28 22:19:49
@chrisred: a ti adótokból semmi sem funkcionál hisz a lippsik vagy adócsaló miliárdosok, vagy a társadalom eltartott aljanépe

ezt onnan tudom hogy nyígtak az szja orbanista reformja ellen

de még ha úgy is volna, akkor is, orbán viktor fegyverekre fogja költeni a pénzt 2018 után is, ez egyértelmü, hisz többször is mondta .... ennek ellenére, éppen ezért kap 4/5öt töllem
Liberal left wing trash 2017.12.29 11:56:16
@shakespeare: Az index azt teszi a címlapra, amiből sok lesz a kattintás. Azaz tökmind1 a tartalom, csak kattintsanak.
Magyar abszurd: jövőre a tanulási problémával küzdő gyerekek a törvény értelmében nem küzdenek tanulási problémával, vagy egyszerűen fogyatékosnak minősítik őket. ..
Liberal left wing trash 2017.11.22 05:15:17
@Womb Raider: Nemsokara tok felesleges lesz a cikanyokat tanittatni, mert e nelkul is lesz cikanykvota a vallalatoknal.

Az Europai Bizottmanynak ez a legprogresszivebb 5lete eddig, tehat ha van egy sajat ceged az igazgatotanacsban kell lenni majd bizonyos szamu nonek, cikanynak, fuggetlenul attol h ertenek-e barmihez, ha valami, hat ez kihuzza majd Europat a szarbol biztosan!
Az Európai Bizottság statisztikai főigazgatósága (Eurostat) jelentkezett ezúttal kijózanító adatokkal. Magyarországnál csak Romániában, Bulgáriában és Görögországban nagyobb a veszélye a gyerekszegénységnek és a gyerekek társadalmi kirekesztésének. Nem kell ugyanakkor messzire menni a jobb…..
Liberal left wing trash 2017.11.21 20:32:38
@Visceroid: a mediterrán országokban a nagy vagyoni különbségek hagyományosak

nyugat és kelet európában kevésbé, kivéve uk de ott qrva sok a mindenféle cigány
A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket, majd vasárnap több figyelemfelhívó akciót hajtottak végre. Közben a legfontosabb hír az MSZP-DK tájáról: egymásnak üzengetnek a pártelnökök. ..
Jobbegyenes MostTi 2015.01.03 11:27:24
Volt tegnap egy tüntetés, tudták?A hosszúra nyúlt karácsonyi/újévi pihenés, a bejgli emésztése és a január eleji másnap legyűrése közben akinek még volt/van energiája odafigyelni a tegnapi "MostMi: Új országot építünk" című tüntetésre, foghatta is a fejét rendesen. Már…..
Liberal left wing trash 2015.01.05 02:57:17
@Pop40: Ugye ismered a Jobbik számait?

Bp. nélkül gyerekjáték kormányra kerülni, a vidék nélkül lehetetlen. Ennyi.
Liberal left wing trash 2015.01.05 03:07:07
@Pop40: 'Bp nélkül gyerekjáték kormányra kerülni?
Ebben azért ne legyél nagyon biztos. :-)'

egyszerü matek, megszivtátok
Liberal left wing trash 2015.01.05 03:11:21
@Pop40: Mit támasszak alá, azt hogy nektek annyi?
Várady Zsolt az operánál január 2-án mondott beszéde immár olvasható a Facebookon. A beszéd nagyrészt jó volt, Várady Zsolt gondolkodása szerintem általában mély, átgondolt, előre látó. Emellett ugye tesz is valamit, elkezdett építkezni. Állítólag a tüntetés mögött van…..
Liberal left wing trash 2015.01.04 22:21:12
@Tyreo: Kár hogy nem Gyurcsány fogja felnevelni a köv. generációt, így esélyük se lesz hogy demokratát lássanak.

Kérdés mire lenne ez jó a ma születettek mire felnőnek kőkemény fasizmus lesz egész Európában.
Liberal left wing trash 2015.01.04 22:37:38
@Crescence: Nyugaton is passzívak a népek, aztán csodálkoznak az angolok, franciák, németek hogy a gyerekeiket megzabáják az arabok suliból hazafele.

Nálunk nem lesz ilyen, csírájában rekesztjük ki a fírgeket!
Liberal left wing trash 2015.01.04 23:34:17
@Brendel Mátyás: A fidesz 2011re is vesztett 1 millió szavazót, aztán nézd már meg milyen melód van még mindig!
Belsőség Heti merítés 2015.01.04 09:13:11
Sprinter Killer :) Az autót használtan vettük, ismerőstől, jó vétel volt tavaly év elején...egészen idén januárig. Ő a nagy fehér, aki nem tehet arról hogy megcsinálták Mivel 8 éve csak Fordot hajtottam, 2 generációt, úgy gondoltam, hogy a következő generáció csak…..
Liberal left wing trash 2015.01.04 22:17:54
@Fferkó: 'Basszus, hogy bírjátok ezeket az összegeket a javításokra?
Ez 170k. az 220k. amaz 400k.'

Fuvarosok, nuku számla zsebbe megy minden.

Aztán ha évi 5öst kell fizetniük az útért amit a munkájukban elkoptatnak akkor habzik a pofájuk.
Liberal left wing trash 2015.01.04 22:32:15
@alvázvédelem: Lefosom. Mennyi egy fuvar?
Néztem a MostMi! Operaház előtti, Új országot építünk! demonstrációjának közvetítését, hallgattam az egymást követő beszédeket, és nem értettem az egészet. Adott egy, a kormánnyal szembeni jelentős elégedetlenség, és ezek az emberek, akik az elmúlt 25 év…..
Liberal left wing trash 2015.01.04 22:31:16
@Mérges 1234: A jobboldalt nem cserélik le csak azért mert lop és hazudik.

Hiányzik a képletből hogy a baloldal az országot is elqrta(+lopott és hazudott).

Ha meglesz ez is a fidesznek, lesz sikeres tünti.
Az ünnepek alatt a kezembe került a Der Spiegel legújabb száma, amelyet egy családtagunk hozott magával Svájcból. Az újság átlapozása közben feltűnt, hogy több cikk is foglalkozik a németországi muzulmánok helyzetével. Mikor elolvastam őket megdöbbenve jöttem rá, hogy…..
Liberal left wing trash 2015.01.04 22:07:06
@Szelid sunmalac: Tény hogy bevándorló és bevándorló között van különbség.

Én prágában élek, itt a köv nagyobb csoportok vannak: 1. oroszok 2. kínai-vietnamiak 3. angolnémetek 4. rosszarcúak

ebben a sorrendben csoportnagyság szerint. Az oroszokkal semmi baj, a csehet is jól beszélik pár év után. Öltözködésükből meg lehet ismerni őket. A vietek csendesek, minden bolt az övék. Az angolnémetek már hangosabbak, de ezek többnyire turisták.

A rosszarcúak pakisztániak, arabok és cigányok. Ők sem nagyon balhésak, a belvárosban legalábbis, mert 1 villamosra csak 2-3 jut belőlük.
Nem újdonság, hogy dühös emberek mennek ki Budapest utcáira. A Fidesz októberben bedobott netadós törvényjavaslata borította a bilit és rúgta be a tüntetésmotort, azóta egyre többen próbálnak felkapaszkodni a saját ügyeikkel az adózást megúszó gigabyteok hátán. Az új…..
Liberal left wing trash 2015.01.04 21:55:21
@monddazigazatmar: Bajnai monta hogy 3 év múlva német bérek lesznek.

Én hülye meg nem rája szavaztam.
Kutyáknak szabad, Putyin-hívőknek tilos a belépés egy lengyel étteremben. Putyinhívőknek tilos a belépés, ezt a feiratot ragasztotta ki egy lengyel étterem tulajdonosa a bejáratra A hely ukrán tulajdonosa azonban szívesen kiszolgál olyan oroszokat is, akik lefotózzák a…..
Liberal left wing trash 2015.01.04 21:51:51
@petraeus: Deviszont nem a politikai meggyőződés alapján diszkriminál a lengyel hanem az oroszokat nem szolgálja ki, mint a posztban olvashatod.

Ami teljesen ok, ami nem ok az az, hogy a polkorrekt nyugaton, azaz lengyelországban az oroszok diszkriminálhatók, a buzik, zsidók, vagy a franciák meg pölö nem.
A Heti Válaszban megjelent Schmidt-írás nagyon jó taktikai érzékkel ver be egy újabb vésőt a szétomló baloldali liberális értelmiségi identitásba, továbbfűzve a korábban a Gábriellel és a Sorsok Házával robbantott zsidó-identitás (kontra magyar történelem) témát. Schmidt…..
A nemzet pocakos focihuszára egy kicsit hadilábon áll a szobrokkal, valahogy nincs velük szerencséje. Van olyan amelyiket csak gyáva módon, éjjel mer felállíttatni a Szabadság téren, aztán nem is meri felavatni a sasos, gábrieles förmedvényt, csak őrizteti a rendőrökkel. Van…..
Liberal left wing trash 2014.08.17 09:47:51
Liberal left wing trash 2014.08.17 10:21:44
@SMFB: Lehet hogy ott ahol nem volt kommancsizmus, ott egy kissé mást szimbolizál, nem?
Liberal left wing trash 2014.08.17 10:23:09
@IGAZI_kovi1970: Ha nem csalódom az a Marx szobor ott nőtt, nem politikai döntéssel került oda.
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Liberal left wing trash 2014.08.17 10:20:16
A következő sorozatban a testsúly körüli kérdéseket vesszük szemügyre. A téma hatalmas és nagyon sokan feldolgozták már sok megközelítésben, így joggal gondolhatnánk, hogy amit e téren le lehetett írni, az le van írva – és ez gyakorlatilag így is van. De... csak az elmúlt hetekben tucatnyi témába…..