Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hannee

110 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor új kisállat kerül a házhoz, az sohasem egyszerű. Nemcsak a kedvencünk etetésével, itatásával, lakhelyének takarításával kell megbírkóznunk, hanem magával az állattal, a tengeri malaccal is. Az állatkánk kezdetben még félénk, nem eszik, nem iszik, ja, és nem mozog. Minden egyes zajra…..
Sziasztok! Először is köszöntelek titeket a blogomon. Ez, amit most éppen olvastok, a legelső bejegyzésem ezen a felületen. Tulajdonképpen azért vágtam bele ebbe a blogolós-dologba, mert nagyon izgalmasnak találtam ezt az egészet, illetve hamarosan egy újabb kisállattal bővül a szobám, ugyanis lesz…..
Egy újabb sorozatot, vagy rovatot szeretnék indítani a blogomon, amely a Hétfői Hírözön címet kapta. Ezek a bejegyzések a híradást fogják szolgálni, és hétfőként lesz olvasható (nem ígérem minden hétfőre, de tervezem). Hogy miért van erre szükség? Egyrészt azért, mert mint a legtöbb blogger, én is…..
#R.E.A.D.I.N.G. Halloween Book Tag 2016.10.31 17:24:42
Már idejét sem tudom pontosan, mikor volt utoljára könyves tag itt a blogon. Viszont itt a Halloween, és mivel a szokásos évszak eleji tagünk jól elmaradt (mindjárt itt a tél, szóval már nem is lenne aktuális a dolog), találtam egy klassz könyves taget Halloween-témában…..
Fülszöveg: Amikor a kissé visszahúzódó Vee egyszer csak belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes…..
Azt hiszem, a Valahol a fél év egyik legjobban várt olvasmányát jelenti számomra. Április óta a körmömet rágcsálva vártam az októbert és a Bexi-sorozat 5. részét. Márk vagy Tomi, az itt a nagy kérdés!       Márk vagy Tomi? Bexi sokáig azt gondolta, hogy ez a kérdés nem létezik: Márkkal való…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyári olvasmányom, mely csupán kétszázvalahány oldalas volt, mégis magával ragadott és elvarázsolt. A Hex Hall története rendkívül érdekfeszítő volt, már-már letehetetlen. Az író humora nagyon ott volt, nem lapoztam el úgy egyetlen oldalt sem, hogy ne…..
#R.E.A.D.I.N.G. Inkább... BOOK TAG 2016.09.25 16:04:23
Már egy ideje nem olvashattatok könyves taget a blogon, úgyhogy most elkészítettem a híres "Inkább könyves tag"-et, amiről szerintem már ti is hallottatok. A tag lényege, hogy két-két dolog között kell választanom, és azt mondják, hogy igen nehéz választani ezek közül. Én úgy gondolom magamról, hogy…..
Sokszor látunk különböző közösségi oldalakon olyan könyvekről készült képeket, hogy csak a szánkat tudjuk tátani a csodálkozástól. Mindenféle könyves blogger, vlogger és könyvkiadó posztolja a gyönyörű, szivárványszínű könyvszívecskéket, az emberek nem győzik lájkolni, meg szívezni. De vajon könnyen…..
Miután elolvastam A Végzet Ereklyéi - sorozatot, alig vártam, hogy elkezdhessem az előzmény-trilógiát, azaz a Pokoli szerkezeteket. Eredetileg úgy ajánlatos olvasni az árnyvadászok világáról, hogy ezt a trilógiát a Mennyei tűz városa előtt olvassuk el... Ez nekem nem jött össze, ugyanis az Elveszett…..
Tavaly jelent meg Papp Dóra Tükörlelkek című regénye, mely Orsi és Kriszti csöppet sem egyszerű középiskolai életét mutatja be. Már egy ideje terveztem elolvasni ezt a regényt, és most, hogy hamarosan megjelenik a Tükörlelkek folytatása, aktuálisnak éreztem az olvasását. Kriszti és Orsi nem is…..
Nos, megérkeztem a második #backtoschool-posztommal. (Az előző ilyen posztomat IDE kattintva olvashatjátok el, melyben sulis témájú regényekből gyűjtöttem össze pár idézetet.) Nyakunkon az iskolakezdés és a szeptember, ennek nem sokan örülünk. Viszont mi, akik szeretünk olvasni, szerencséseknek…..
Idén nyáron jelent meg magyarul Jennifer Salvato Doktorski írónő Lángra lobbant nyár című könyve, amit még a nyáron szerettem volna elolvasni, és mint láthatjátok, sikerült is. Azt hiszem, ez a legnyáriasabb könyv, amit idáig olvastam, ebben aztán minden volt: humor, nevetés, sírás, szerelem, csók,…..
Pontosan egy hét múlva kezdődik a suli, vissza kell ülni az iskolapadba, és jön a végtelenségig tartó magolás, a jó és rossz jegyek... Na, jó, senkit nem szeretnék lelombozni, pontosan ezért is készítem el ezt a bejegyzést, hogy egy kis kedvet kapjatok az iskolakezdéshez. A kedvenc sulis témájú…..
2010-ben jelent meg, hozzám mégis hat évvel később jutott el Ugron Zsolna regénye Annáról, a rokonságáról és természetesen Erdélyről, azaz az Úrilányok Erdélyben. A moly.hu-n figyeltem fel erre a könyvre, nem is akárhol, hanem a szerencsesütimben. Egy fantasztikus egy-két mondatos idézet volt a…..
Miután elolvastam a trilógiát - ti pedig a véleményemet az egyes részekről - , természetes volt, hogy elolvasom a Négyes névre hallgató, rövid kiegészítő kötetet, amely Tobias Eatonról, azaz Négyesről szól. (Személy szerint, nekem nehezemre esik Négyest Tobiasnak hívni, nem tudom, miért, talán a…..
Idén készült mozifilm a Beavatott-trilógia harmadik részének első feléből. Körülbelül A lázadó felénél járhattam az olvasásnál, amikor megérkeztek arról az információk, hogy nem lesz negyedik Beavatott film. Szóval, mostanában nálam elég felkapott volt Veronica Roth és a regényei, így ma a trilógia…..
Nem tudom, tudjátok-e, de ma, augusztus 10-én van a Mindenki Igyon Egy Topjoyt Nap. Ez egy facebook-os esemény (ITT), amellyel akár egy rollert is nyerhetsz. A feladat csak annyi, hogy igyál meg egy Topjoyt, készíts a kupakról vagy az üvegről képet, majd posztold az eseménybe. A játék egész nap…..
Rettenetesen gyorsan röpül az idő, már vége is a szülihétnek, amit egyszerűen nem tudok elhinni! A mostani bejegyzésnek nem lesz semmilyen konkrét témája, hanem erről a két éves szülihétről fogok írni és összegezni, illetve aki lemaradt valamelyik bejegyzésemről, akkor ebben a bejegyzésben linkelve…..
Mint már a címből is olvashattátok, engem is elért ez a napló őrület. Körülbelül egy hete van meg nekem ez a napló, és nagyon szeretem. Csatlakoznék azokhoz, akik azt mondták, hogy iszonyúan fejleszti a kreativitást, ez maximálisan így van, bárhogyan is nyírod ki a naplót. Engem a rajzokkal…..
A mai bejegyzés egy témakifejtősebb bejegyzés lesz, amelyben - mint már a címből is kiderült - a szereplők frizura változtatásairól fogok írni. A későbbiekben is tervezek ilyen típusú bejegyzéseket írni. Remélem, tetszeni fog nektek. Nem tudom, kik a Leiner Laura fanok, és azt sem, hogy kik azok,…..
Igen, igen, igen! Jól látjátok, végre megérkeztem a Könyvborító fighttal. Március óta ígérgetem, hogy majd lesz egyszer, de ez idáig, mint látjátok, nem jött össze. Akik már régebb óta olvassák a blogot, valószínűleg még emlékeznek arra, hogy volt egy ilyen sorozat, amelyben könyvborítókról…..
Mint láthatjátok, egy új sorozat indul itt a blogon, melynek címe: Megnéztem a filmet is. Ebben a sorozatban filmadaptációkról mondom el a véleményemet, és bevallom nektek, hogy a film vagy a könyv tetszett-e jobban. Mivel inkább választom az olvasást a filmnézés helyett, így nem lesz gyakran ilyen…..
Sziasztok! Megérkeztem a második szülihetes bejegyzésemmel. (Ha lemaradtatok az elsőről, IDE kattintva elolvashatjátok.) Ez pedig a második saját készítésű könyv tagem lesz (az elsőt ITT találjátok), a SZÜLINAPI KÖNYV TAG! (Láttam, hogy már van egy Birthday Book Tag, viszont ez itt lent a saját…..
Sziasztok! Itt a szülihét második bejegyzése, ami igazából az első, ugyanis a tegnapi inkább ilyen összegzős-beszélgetős poszt volt. A mai bejegyzésben olyan olvasási momentumokat fogok gifekkel prezentálni, amelyekkel szerintem már ti is találkoztatok. Ha tetszik nektek az a fajta poszt, akkor még…..