Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrzei81

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első világháború egyik legnagyobb magyar csatájának a színhelye, évekkel a háború után egy hátborzongató dolgot rejtett magában.  ..
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
Andrzei81 2016.12.16 18:41:38
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...
A vasúton mozgatható rakétakilövő állomásoktól a groteszk módon kivégzett felsővezetőkig sok mindent olvashatunk erről a világtól elzárkózott diktatúráról (más kérdés, hogy mennyi igaz ezekből a hírekből). Az azonban talán kevésbé közismert, hogy az országnak külön…..
Schatz Roberta Nem hinném, hogy bárkinek is magyarázni kéne, hogy az olaszok mennyire kényesek, ha tésztáról van szó. Amikor egy eszement pillanatomban azt mertem válaszolni a boltban arra kérdésre, hogy milyen tésztát akarok venni, hogy „mindegy, a tészta az csak tészta”, azt hittem,…..
A hamarosan induló X-Faktor plakátjai láttán nekünk a "mérsékelten vicces, inkább erőltetetten fiatalos, LOL, YOLO" véleményünk támadt, de vélhetően nem mi vagyunk a célközönségük. Az viszont valahol ijesztő, hogy a villamosmegállókban mostantól bármikor ránk szólhat Istenes Bence, hogy ne…..
Andrzei81 2016.08.31 21:41:18
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
Andrzei81 2016.08.13 11:14:00
Az X-akták óta tudjuk, hogy az igazság odaát van, de van az úgy néha, hogy a dolgok valódi lényege az egyszerű halandók előtt is felfedi magát. Meglehetősen torzak vagyunk ugyanis kívül és belül is, és bár utóbbit eddig is tudtuk, hisz mindenki látja, milyen beteg világban élünk, "igazi" külsőnkről…..
"Többször elmondtam: jegyezzék meg, az Úristennek van humora! A Szovjetunió tíz évig mindent megtett, hogy tönkretegyen. Én mégis itt vagyok 91 évesen, de hol van a Szovjetunió?" Oloffson Placid, 2007 Bencés diák, szerzetes-pap, tábori lelkész, politikai elítélt, festő, faipari segédmunkás,…..
Máris az év bukásának nevezik a rendezőzseni legújabb filmjét. A barátságos óriás barátságtalan bevételeket hoz. Elemzés...
Ez a fotó, melyen egy fiatal kelet-német határőr megragadja a lehetőséget, hogy a berlini fal első napjaiban Nyugatra szökjön, ikonikus képpé vált Nyugaton, viszont Keleten nem, ahol a berlini útkönyvek egészen a fal lebontásáig tudomást sem vettek a létezéséről. Conrad Schumann 19 éves volt, amikor…..
Andrzei81 2016.03.06 15:55:26
@halaloszto: A kötelességtudat volt az a komoly dolog, ami akkoriban még jelen volt az emberekben, az nem hagyta nyugton. Nem tudott volna a szülei szemébe nézni, mert tök mindegy, hogy milyen rendszert szolgálsz mint katona, nem dobbanthatsz csak úgy. Dezertőr leszel akkor is, és az olyat megvetik mindenhol.
A csillogó fehér fogak napjainkban leginkább az ideális és favorizált testképhez tartoznak.   Azonban van az úgy, hogy az ember hiába sikálja a fogát éjjel-nappal mégse éri el a várva várt hófehér árnyalatot. Ennek több oka is lehet, mint például genetikailag sárgásabbak a fogai, túl sok…..
Andrzei81 2016.02.19 21:21:56
Justin Kerrigan vagy nem egy túl okos ember, vagy a világ legnagyobb trollja, és én hajlanék az utóbbira, csak olyan őszinte az arca a videóban, amikor azt mondja, hogy 21 000 dollárt költött négy Super Bowl-jegyre és összesen 30 000 dollárra saccolja a hétvége költségét (az most…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
A költségérzékeny utas gyakran érzi úgy, hogy valaminek az árazásával kimondottan a lehúzására törnek, vagy az életét kívánják megnehezíteni. Ez sajnos teljesen ellentétes az ultra fillérbaszó fapados turista életfelfogásával, aki megpróbál tenni ellene ideológiai…..
Bizony, nemcsak mi vagyunk böszmék néha, hanem az amerikai kollégák is: a tegnap esti Grace klinikában volt egy SOKKOLÓ momentum, amitől MINDENKI LETETTE A HAJÁT ÉS SÍRT - VOLNA, de az infó már az epizód tévébe kerülése előtt kijött az érintett színészről, és arról, hogy…..
Jobb felkészülten várni a zombiapokalipszist, mint egyik napról a másikra belecsöppenni. Ha egy reggel felébredsz és a káve behörpintése közben, a konyhaablakon kilesve azt látod, hogy a szomszéd vígan hörögve csípi nyakon a postást, akkor mégis csak jobb, ha tudod mit kell…..
Most nézem, több mint egy év eltelt azóta, hogy Dezsőről írtam e hasábokon. Kérem, ne vessenek meg, ne higgyék, hogy eladtam az autót, begyávultam, kivéreztem, mert még tart az elszántságom, de ez most a két lépés előre, két lépés hátra időszaka, számolatlanul fogynak a…..
Még valamikor két éve ellopták Tóth Vera telefonját a moziban, ami ugye baromira nem érdekelne senkit. A cikk szerint az énekesnő kifakadt a rendőrségre, a Blikk újságírója a rendőrséget is megkereste a kérdéseivel, aztán tegnap megjelent. Ez még mindig nem lenne említésre…..
  Mi a jobb? Homokba dugni a fejünket és eljátszani, hogy a jelenség nem létezik, vagy ellenkezőleg: ha már valaki csinálja, vagy ki akarja próbálni, akkor amennyire lehet, segíteni és tanácsot adni neki saját (és más) testi épségének minél jobb megóvása érdekében? Na…..
Mindig is hülye voltam a kémiához: sosem tudtam kiigazodni a diasztereomerek és nukleofil addíciók bizarr világában, a száraz, számolgatós egyenletek megoldását pedig mindig lemásoltam a szomszédról vagy kipuskáztam a csúsztatható fedelű számológépembe rejtett…..
Andrzei81 2014.11.24 20:30:21
Andrzei81 2014.11.25 06:32:25
@Darthimp: Lesz még, ne aggódj. Csak az szúrt szemet, hogy az amúgy profi műsorokat a kertévén olyan szinten tudják fikázni ezen a blogon, ez az amatőr fos, egy tévébe abszolute nem való faszival a főszerepben pedig csupa szép és jó. Elfogult szar post.
Csak vegyészekkel ne kezdjen az ember! Veszélyes egy társaság, mert mindenre azt mondják, hogy nem lesz baj és tulajdonképpen annyira nincs is. Csak ami nekik nem baj, az másnak mondjuk kellemetlen. Pláne ha a katalízissel szórakozunk. Nézzék csak: Az addig oké, hogy egy…..
   A határaink közelében levő nyugtalan külpolitikai helyzet miatt érdemes egy kicsit számba venni hazánk védelmi képességeit, hiszen bármennyire is elképzelhetetlennek tűnik, hogy katonai konfliktus részesei legyünk, az esély mindig is meg lesz rá. Segítségül az angol nyelvű…..
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
Andrzei81 2014.09.06 19:31:30
@kewcheg: Szerintem tanya-falu viszonylatban marhára nem számít hogy néz ki :)