Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric25

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
Van ebben a témában szufla, csak ez az ország nem lélegzik – de erről később.Az előző postban tárgyalt problémát – vagyis hogy az interneten pedofilok vadásznak kislányokra és kisfiúkra – Amerikában teljesen magától értetődő módszerrel kezelik. Igen,…..
comment:com Szex péntekre 2006.10.27 16:48:00
Péntekre legyen szex, mert miért ne. Ha ismeretterjesztésre vágyik, vagy csak nem tud okoskodás nélkül élvezni, akkor válassza a Viasat Explorert, ahol este tíztől a Fluffy Cumsalot - Pornósztárok felfedett nevei című dokumentumfilm megy. Meztelen nők vallanak karrierről,…..
Eric25 2006.10.27 21:13:26
Persze mindenki a zavargásokat nézi, esetleg a Herkulest az RTL Klubon, de azért körülnéztünk, hogy mit is hagyunk ki a tömegoszlatás miatt. A Tv2-n a Fő a káosz című vígjáték ment volna, de helyett ugyanez megy, csak Budapestről. Az HBO-n éppen a Bosszú és újrakezdés megy, az…..