Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EeZ

11 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már járt városi kisgyerekkel állatkertben az tudja, hogy hiába viccesek a majmok, hiába klassz a fókashow, hiába láthatóak élőben koalák vagy nagy mázli esetén pisilő elefánt, a legnagyobb örömet messze a kiskecskékkel és barikkal teli háztájit imitáló kisállat simogató jelenti, ahol kézből…..
EeZ 2018.07.19 11:53:07
@homar-fan: Akkor most szépen minde kommentelőnek adj öccá forintot.... rögtön nem csak öccá forint lesz.....

Ajánlom a brilliáns csapda nevű filmet.... Sok kicsi sokra megy
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! 10 hónapja dolgozok egy irodán, jól menő cég, a munkatársak viszonylag jófejek. Viszont nagy a munkaerőhiány és a fluktuáció. 8 órára bejelentve 9, 10 óra a…..
EeZ 2018.06.08 11:27:15
@brumm.a.tejbe: Azt nem mondta, hogy a túlórákat kifizetik :D
Munkahelyi (T)error Az SSC világa 2018.06.08 06:00:00
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A volt munkahelyemen tapasztalt szokatlan változások miatt kezdtem a levélbe, eredetileg korrupciós leleplezésnek indult, de annak még sovány.. A dolog közepébe vágok,…..
EeZ 2018.06.08 11:18:04
@maxval balcán bircaman: Nah ezért tart itt az ország... pont ezért....
Nem.... nem mindegy!
Isten ments hogy bárki, 1 hajszállal is többet tenne a munkájában mint ami abszolút szükséges. Isten ments, hogy megpróbáljuk megoldani a problémát ahelyett, hogy széttárjuk a kezünket!

SOHA nem lesz jobb a helyzete senkinek, ha csak ülünk a meleg takonyban!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre "Cégünk dinamikusan fejlõdõ, hazai tulajdonú vállalat. Munkavégzés során lehetõséged lesz a fejlõdésre egy fiatalos és szuper csapatban, mindezt versenyképes fizetésért. Nyújtunk: kellemes…..
EeZ 2017.11.07 08:04:22
@DocBulywood: Ez egy nagyon jó követendő példa! A lényeg az "egy" szón volt
Bár Tamással ellentétben nem gondolom, hogy a BKV  elsődleges feladatai között lenne az országimázs javítása, de abban mélyen egyetértek vele, hogy minden kommunikációban fontos az emberi hangnem, az egyébként normálisan viselkedő külföldiekkel szemben pedig jó lenne több türelmet és elfogadást…..
EeZ 2017.06.09 08:34:25
@fillérbaszó vadász: Tudod a probléma nem a jegyeknél kezdődött.... A probléma az, hogy nem azért veszünk jegyet, hogy fizessünk egy szolgáltatásért, hanem hogy ne büntessenek meg.
Meg, hogy az ember úton útfélen azt látja hogy a csalás működik, ha tudsz csalni, akkor csalj mert máshogy nem lehet megélni, pláne nem lehet jól élni.

2 irányba lehetne elmenni:
- bűntetés növelése: szabálysértésként, rendőri hatáskörbe helyezném a bliccelést, amit feljelentéssel és börtönbüntetéssel is lehetne jutalmazni... Rendőri hatáskörben a bliccelő nem úszhatná meg, hogy "nincs iratom", mert akkor a jard beviszi azonosításra. magát a pénzbírságot megtízszerezném, nem elévülhetővé és nav által behajthatóvá tenném (fizetésből levonható) hogy rohadtul ne érje meg csalni. Most 1 bkv bírság, az kb 20 jegy és általában utazol 20x mire megfognak

- büntetés csökkentése: meg kellene oldani a problémákat gyökeresen, hogy az emberek úgy érezzék érdemes fizetni a szolgáltatásért, nem csak rá vannak utalva. Ez persze sokkal nagyobb gond, nem csak a BKV-nál hanem a fejekben
EeZ 2017.06.09 08:37:30
@axolotl77: Nem pontos a leírásod, a közterületfelügyelő feltartóztathat, tettenérés esetén, a rendőrség kiérkezéséig
Mondjuk, nagyon nincs min meglepődni annál a pártnál amelyik tavaly egy érvénytelen népszavazással (tényleg, emlékszik még rá valaki?) is nagyon boldog volt. ..
EeZ 2017.06.07 06:13:24
@HABONYKOMMANDÓ.: Ezt honnan? Bárhogy keresem, nem találom a "hírt"
Pedig voltam már CNN-en, Guardian-en, brusselstimes-on
Ez egy mai hír
"Seven out of ten Belgian employees want to compose their own salary packages"
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
EeZ 2017.04.04 06:09:34
@KurucInfo Főszerkesztő: Milyen hazaárulás (Mondjuk azt is tudni kéne mi az a haza)? Egy egyetem? Ami oktat és segít egy jobb élethet?!?! Sajnos a jobb élet nem ezen a 93030 négyzetkilóméteren lesz. Erről az egyetem nem tehet.

Tudja mi a hazaárulás, Főszerkesztő Úr! Az hogy az én nehezen megdolgozott agyonadóztatott keresetemből, Stadiont építtet a miniszterelnök úr a háza mellé.

Az a hazaárulás, hogy inkább újíttassuk fel a metrót, ahelyett hogy korszerű kocsikat szereznénk be (biztos valaki nagyon jól járt)

Az a hazaárulás, hogy milliárdokat költünk "reklámra" meg "plakátokra"... "Magyarország erősödik" - "Jó itt" (ja persze az összes reklámcég aki a megbízásokat megkapta, aki csókos)

Arról ne is beszéljünk, hogy jön még "Paks 2"
EeZ 2017.04.04 11:40:04
@Numda: Hát nem tudom :D
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT blog!   Egy szállodában dolgozok. nem nagy cég, de nem is kicsi, 40 embert foglalkoztat. Ismert hely, négy csillag superior fine dining étteremmel. A dolgozókra itt az ügyvezető igazgató által kialakított…..
EeZ 2016.06.28 09:35:32
@Krampuszka: Nincs következmény és mindent megtehetnek...
Mivel egy olyan országban élünk, ahol az emberek nem engedhetik meg maguknak, hogy ne dolgozzanak....
Mindig lesz valaki aki elvégzi a munkát bármilyen feltétellel, legyen az legális vagy kevésbé...

Magyarisztán nem a nyugat, ahol a munkáltatónak versengenie kell a ténylegesen szakképzett munkaerőért és ahol megtehetik az emberek, hogy azt mondják "nem"....
Ismerős angliában programozó, csak azért emeltek 10%-ot a fizetési "ajánlaton" az interjún, mert elröffentette, hogy még máshova is kell mennie interjúra....
Közismert dolog, hogy a nőknek a terhesség alatt vigyázniuk kell arra, hogy ne hízzanak, de nemrég kiderült, hogy a férfiaknak is óvatosaknak kell lenniük a többlet kilókkal. A túlsúlyos férfiak spermájában, ugyanis, lehetnek olyan génmódosulások, amelyek átörökítve növelik…..
A londoni albérleti árakról sok rémtörténet kering, ám olyat, mint amiről ma beszámolunk, még nem nagyon láttunk. Nem csoda, hogy a történet főszereplőjét is sokkolta... A 23 éves Alex Lomax a délnyugat-londoni Claphambe ment szobát nézni magának. Az 500 fontos havi bérleti…..
EeZ 2015.10.02 06:10:15
@dr. HáziMacska: Tegyen hozzá még egy nullát... 200.000 huf kb 3 négyzetméterért... Lassan jönnek a "gardrób" kiadó hirdetések
Dani levele olyan, mintha Füles diktálta volna neki, de szerintem ahelyett, hogy azt dönnyögnénk mélabúsan magunk elé, hogy "nincs mit, szóra sem érdemes", jobb, ha inkább megpróbáljuk megtudni, hogy mekkora eltérés megengedett a kenyérnél, mert valamekkora +/- biztosan…..
EeZ 2015.06.25 08:12:11
@AtiSnatch: 10g, de ott van még a csomagolás és az is (ha elolvastad volna) más mért terméknél többet mutatott a mint a nettó tömeg, tehát a terméket lefele csalják és a mérlegeket meg felfele csalatják, szóval az 500g, jó ha van az 425-430....
Nagy dilemma. Amikor megemlítettem a törzsolvasóim körében, hogy készülne egy ilyen poszt. Az egyik tábor szerint erről nem kellene beszélni, mert a világ összes pénzét el tudná költeni egy csaj, akin nincs „zabla”. A másik tábor mondhatni, üdvrivalgással fogadta, hogy végre…..
Enntrance Runway beauty 2014.10.02 07:11:22
Egy must see kollekcióról már hírt adtam a nemrég lezárul Paris Fashion Week kapcsán, de ma jöjjenek a "must see and must create" beauty trendek a kifutóról. Leginkább a Paris Fashion Week-en felvonultatott sminkek ejtettek rabul. Dries Van Noten zsenialitása határtalan..., a kollekció…..
  Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
Forrás az örök és kimeríthetetlen bulvárgenerátor, a Buzzfeed. Az első pár tök unalmas, mindenhol ismételt klisé, viszont ahogy haladunk előre, úgy jönnek a furcsább, még sehol nem hallott cuccok. Gyerünk, úgyse olvastad még sehol, hogy a szex oldja a taknyot a…..
EeZ 2014.09.26 06:47:21
Ha társat keresel nőként, akkor lesznek olyan pasik, akik ki fognak készíteni. Ha szerencsés vagy, akkor nem fogsz mindegyikkel találkozni, de mindet elkerülni szinte lehetetlen. Az online társkeresőkön ráadásul hatványozottan vannak jelen, mert az az ő igazi terepük. De nem kell csüggedni, mert sok…..
EeZ 2014.09.04 16:30:02
A kockák nevében kikérem magamnak ezt az általánosítást. Nem ezt keressük, hanem párt. Kérlek olvasd végig.

Egy olyan lányt akivel meg lehet osztani a határtalan gyönyörű és kalandot kínáló virtuális világot, amit együtt lehetne tovább felfedezni.

Ha már az agymenőket hozta a cikk írója, akkor csak emeljük ki a Leonard Hofstadter-t akinek egy gyönyörű párja van, a Penny. Megfeszül, hogy a legjobb pasi legyen, mindent megtesz, hogy boldoggá tegye, mondjuk Penny nem nagyon tud főzni, de még takarítani is alig láttam (jó ez egy sorozat, de akkor is ez lett példának felhozva)

Minden "kocka" ismerősöm teljesen önellátó, dolgozik, némelyiknek családja is van már. Mindegyik mos, főz, takarít magára, gyönyörűen díszített lakásokban élnek (kocka szemmel persze)
Speciel a szalonnás-carbonara-s pennémet mindenki imádja. Igen, a kockák szoktak találkozni egymással és nem kocka ismerőseikkel egyaránt.

A "játékszenvedély" egyáltalán nem különb mint mondjuk az, aki napi 8 órát tölt a konditeremben, vagy egész nap a motoron, vagy akár bélyeget gyűjt és egész nap azt nézegeti. Lehet függőségnek tekinteni igen, de ha van egy lány, akkor a prioritások változnak. Továbbá a lánynak is el kell ismerni, hogy ez nekünk a szórakozás, mi nem bulizunk, vagy isszuk magunkat ájulásig és k*félünk mindenfele (amit legtöbb bulizós ismerős beszámolójából leszűrtem, hogy nekik ez a szórakozás)

Inkább beszélgetek teamspeaken a barátokkal (igen azok, mert mindent tudunk és segítünk egymáson, összetartó baráti közösség) és elindulunk együtt hogy egy 75-ös instában vért izzadva öljük meg a 3 fejű szörnyet, hogy megszerezzük az egyetlen papunknak a csodapalástot, vagy sikeresen kitermeltem 2 millió ISK profitot a héten gyártott űrhajók eladásából.

Tessék utánanézni például a World of Warcraft játékosok házasságairól... és boldogak.
Az alábbi pontok nem tükrözik a Homár véleményét, de ha már Z ilyen szépen összeszedte, az internet elbírja, meg társadalmi vita, és az sem kizárt, hogy a BKK is beszáll, úgyhogy hasznos. A nyugati példák mindenhol azt mutatják, hogy az összes jármű elketyeg ellenőrök…..
EeZ 2014.04.02 13:43:46
@AtiSnatch: Mint írtam, az egésznek együtt van értelme... van 8-9 pont is
EeZ 2014.04.02 13:46:20
@zmagix: Az a baj, az senkinek nem érdeke, hogy normálisan működjenek a dolgok, mert azért tenni kell... átveszi az új vezetőség: "Megy? Megy! Jön a pénz? Jön a pénz!" ENNYI

Egy sms-rendszert egy mobilstick-el meg egy gagyi szerver géppel 50k-ból ki lehet hozni...
EeZ 2014.04.02 13:47:50
@batgirl: Igen... picit, megszállt az ihlet....
@ColT: Igaz.... milyen igaz... sajnálom, hogy raboltam az időtöket :D
Z teljesen belelkesült, hogy talált Szegeden olyan boltot, ahol ténylegesen eladással foglalkoznak: költözés közben is megnézték, hogy van-e náluk raktáron headset, aztán még telefonáltak is egy másik üzletbe, és szóltak, hogy várják meg. Elképesztő…..
EeZ 2014.03.10 08:18:22
@helianthus: A bolt az tiszta sor.... de amikor bemegy az ember az étterembe, és a pincértől még neked kell elnézést kérned, hogy zavarod a "munkavégzésben" akkor már más a helyzet...
Régen nem írtam, majd időt kerítek rá, csak érettségizem és ez felemészti minden időm!A lényeg amiért írtam, csöppet átalagítottam az extra-s oldalt! Egy galériát raktam fel, ahova mindenkit várok szeretettel akiknek vannak képei, akármiről...bitlame.extra.hu..
A napom torokfájósan kezdődött, úgyhogy a mai suliba menést elhanyagoltam... picit tovább aludtam, aztán kb. 4 órán át Strongholdoztunk a Zolával. :-) Jött egy apró összetűzés, majd egy könnyes békülés, ami nem békülés volt, csak tisztázás, mivel össze sem voltunk veszve.…..
"Fogd meg a kezemet és jöjj velem, összeköt minket egy nagy szerelem, nélküled félek, így nem sokat érek."Na szóval.Fullra tisztában vagyok vele, hogy senkit nem érdekel, de azért mesélek. Elvettem a szerelmem eszét... :) Írtam egy 4-es nyelvtandogát tegnap, ma egy tök…..
Hát nagyon gyönyörűet írtál, majdnem sírtam! Azt ajánlom mindenkinek, olvassa el figyelmesen!Veled leszek anyám mindig amíg csak kéred... Te megértést kértél tőlem, meg is kapod, mindig is megértettelek, jobban mint bárki... Én is megértést kérek tőled! Szeretlek egyetlen…..
Most nem érzelgés, semhatalmas nyáltenger, a Cicalány nem szereti!Szóval, nem is tudom hol kezdjem! Ja mellesleg Ő van a képen! ;)Azt hiszem - Nem hiszem, tudom! - megtaláltam azt a gyöngyszemet a tengerben amit mindig is kerestem, mellette az lehetek aki vagyok, úgy szeret, ahogy vagyok!…..
EeZ 2008.03.26 21:30:13
Reménytelen romantikus FÓRUM 2008.03.25 22:17:00
Ötleteket kérek, drága olvasóim, mit kezdjek az extra-s címemmel (bitlame.extra.hu)! Szeretnék indítani egy internetes újságot, vagy valami hasonlót, meg letöltéseket, meg ilyenek! Csak hát egyedül kicsit nehéz! Nem akarok célozni... ;) !Szóval akérki aki feltéved ide és…..
Nagyon régen nem írtam! Több mint egy hete! Bocsánat édesem most bepótolom!Mi történt ami említésre méltó!19-én Garázsparty, Házigazda: Bornew!Ettetek már finomat? Sült sertéspecsenye:Ím itt a szakács és a hús!A lényeg hatalamasat buliztunk, hatalmasat ettünk - én legalább…..