Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShereKhana

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
ShereKhana 2015.06.18 09:52:36
És most nemcsak magáról az epizódról beszélünk, mert az is megér egy misét - a második évad sokkal jobb, mint az első volt, és amellett, hogy szétröhögöd az agyad, kicsit belelátsz abba is, milyen lehet egy techstartupnak ma az USA-ban, és hát ugye kurvára nem kolbászból…..
ShereKhana 2015.05.26 15:52:38
@Leadfoot: jegyezzük meg, hogy komolyan mem volt még ott a kommented mikor elkezdtem írni a sajátomat :D
ShereKhana 2015.05.27 11:47:06
@teddypicker: és milyen igazad van :D
elnézést, rég volt már a numetal korszak ¯\_(ツ)_/¯
Ez az a poszt, amit tényleg nem fogok tudni rendesen elmagyarázni annak, aki nem látta a Silicon Valley legutóbbi, zseniális epizódját, amiben egy Blaine nevű faszi halálát elemezte ki két karakter SWOT-analízissel. Én meg sírtam. Ezért: STRENGTHS BLAINE IS NO LONGER ALIVE SAVES…..
"Sablonos karakterek, régi, fáradt klisék, ebből csak óriási bukás lehet" - ez volt a sommás verdikt, ami egy 1974-es brit vígjátéksorozat első részéről született. Márpedig egy szakember írta, a sitcomforgatókönyvek szerkesztésével megbízott kolléga. A Waczak…..
ShereKhana 2015.01.05 18:41:27
@atomtudósss: És egy s-sel. A 'soha nem' pedig külön, kedves trollkodnék de még ahhoz sem értek megmondóember.
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
ShereKhana 2014.11.14 20:54:30
@dr.zsírvágó: Imádom, ahogy a nicked passzol a hozzászólásodhoz. :D

Én vagyok az egyetlen, aki az első delikvens titulusában nem a ''tetovált'', hanem a ''verekedős ember(!)'' részt találja dafakknak?

Fanni meg így első blikkre 35-43 éves, és szerintem a processzora még nem dolgozta fel azt az apró információt, hogy a villában kivitelezhetetlen lesz 0-24-ben hat kiló vakolattal mutatkozni, ráadásul a Blikk munkatársai megtalálják azokat a ''bennfenteseket'', akik ötezerért azt is lenyilatkozzák, hogy már '62-ben együtt hegyezték a zabot Rákospusztán.
És szeretném megtudni, hogy a fotózáson dolgozó fodrász milyen szer hatása alatt állt, amikor úgy gondolta, hogy ez a hajzat, ez így okés. Nekem is természetesen göndör, de az enyém akkor szokott így állni, amikor bad hair day-em van, próbálom egy fésűvel megmenteni, de az beletörik.

A sztájliszt pedig monnyonle (Dóra sortja konkrétan bomlik, wtf).
Az a helyzet a 2 Broke Girsszel, hogy hiába nem változtattak rajta lényegében semmit most már negyedik évadja, még mindig működik a dolog. Illetve ha állandóan Kim Kardashianekkel akarják majd feldobni a részeket, könnyen lehet, hogy megtalálták a receptet a pusztuláshoz.  A…..
Ne tessék rosszra gondolni. ..
ShereKhana 2014.10.28 16:57:03
@SmittyB: SmittyB for president! :D

Amúgy aorta?
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
ShereKhana 2014.10.26 12:06:33
@Ádám Balogh: Bence, te vagy az? :D
ShereKhana 2014.10.26 12:11:51
@Vierre_: Vagy pasija. :D
ShereKhana 2014.10.26 20:09:26
@isadora: légyszíves írd meg, ki nyom fegyvert a fejedhez, és kényszerít, hogy ezt az alávaló szennyet olvasd, értesítjük a hatóságot.
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
ShereKhana 2014.10.22 18:44:10
@Sherlock_Holmes: és ezt honnan tetszik ilyen biztosan tudni?
A No Sanctuary-t nagyjából egy történelmi Magyarország-méretű lakosság nézte végig Amerikában az AMC-n, a minden felületen széthájpolt sorozat ötödik évadjának első része agyonvágta az előzőleg felállított 16 milliós kábeltévés rekordját. Ennél sokkal jobb hír…..
Azt nyilatkozta valamelyik nap Ryan Murphy, hogy attól tart, túl ijesztő lett a negyedik évad, én meg erre csak annyit mondtam, hogy kurvára ideje volt már, az első etapon néhol majd' befostam, de azóta nem nagyon tudtak rendesen megijeszteni. Az ugrás után még van kép, sok. (via…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
ShereKhana 2014.09.07 10:15:46
Jajj. Most tényleg úgy érzem magam, mintha egy régi barátot vesztenék el.
Jó ideje követtem a blogot, sajna nem voltam/vagyok valami lelkes kommentelő, nem csak itt, máshol sem, de tényleg rendszeres látogató voltam. Azóta, mióta rákerestem az Emberi százlábúra, az első találat az itt megjelent írás volt, elolvastam, és még azzal a szusszal végignyálaztam egy rakás másik kritikát is, beszippantottál:)
Nem vagyok egy heavy horror-fan, be kell valljam, sok mindenért, ami itt a blogon etalon volt, nem tudnék lelkesedni, de még így is több tucat remek filmélményt köszönhetek a Horror-Mirrornak, amiknek a létezéséről sem tudnék nélküled, purga. Elég csak az Időbűnöket említenem, amit kisujjból valami gagyi trancsír trashnek ítéltem volna, ha máshol látom meg a borítóját, de egyrészt más helyen nem is találkoztam vele, másrészt pedig azt írtad, hogy fasza és meg kell nézni, és bazzeg igazad volt.
Nagy kár, hogy befejezed, de megértelek. Ha már nem okoz örömöt, jobb elengedni, mint makacsul ragaszkodni, aztán egy-két év múlva végleg meggyűlölni. Közhely, és talán gonosznak tűnhet, de tényleg a megértés mondatja velem: inkább égjen, mint lassan enyésszen el.
Köszönjük a munkát, hogy ennyi filmet megismerhettünk általad, meg hogy jókat röhöghettünk a szar filmek kritikáin. Tudom, elég áltsulis ballagóbeszéd jellegű kommentet hoztam össze, de erre futotta. Azért reméljük, még hallunk rólad.
Respect.
comment:com A nap képe 2014.08.29 12:00:00
Van rajta pár Easter Egg, tessen levadászni őket.  ..
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
ShereKhana 2014.08.26 16:08:52
@ShereKhana: Ja, most nyilván a Silicon Valley-ról prédikáltam, de azért hozzáteszem a trollok kedvéért. :)
ShereKhana 2014.08.26 16:21:55
@ShereKhana: Oké, a zárójeles rész irreleváns, nyilván nem lehet összehasonlítani a single cam és a multicam történetvezetését, írtam egy jó nagy hülyeséget, elnézést. Meg bocs a sok kommentért is, de esküszöm, kimegyek a konyhába megnézni, hogy hogy áll a kaja és mindíg(höhö) megvilágosodom.
Szegény facér olajmilliomosok eddig kénytelenek voltak a magyar celebpicsapiacról válogatni közepesen elfogadható külsejű, a farkukra pénzért bármikor ráugró nyomorultakat (a dubajozás az nem csak Dubajra korlátozódott, az megvan, ugye?), de ennek vége, a 1,5 milliónyi (jézus…..
ShereKhana 2014.08.26 07:31:15
@falomb: amit elvernek a pepe jeansben meg a calzedoniában, azt csókolom. :-)
Őrületesen nagy hiány van a minőségi zenei témájú tévés produkciókból, ezért is volt felüdülés látni, hogy Dave Grohl Sound Cityjét, ami az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb dokumentumfilmje volt egy olyan témát feldolgozva, ami alapvetően alig érdekelhet párezer embert.…..
A CW tavaly mutatta be a Reign című sorozatot, amiben szép lányok és szép fiúk szép környezetben játszottak királynősdit, kicsit hitelesen, de leginkább a dugásra és intrikára kihegyezve. Na, ez jön most a FEM3 műsorára Az uralkodónő címmel, mint az a sajtóközleményből…..
Így nagy hirtelen ehhez nem tudunk hozzátenni semmit, leborulunk a Mokka szerkesztői előtt, akik a Debrecenben eltűnt postás ügyében Postás Józsi sanzonénekest bírták behívni a stúdióba szakértőnek, POSTÁSTÁSKÁVAL EGYÜTT, BAZDMEG. // Post by Mokka. ..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
ShereKhana 2014.08.12 19:11:28
@zotyikaa: Öhmm, éjjel 1-től reggel 6-ig nem érkezték kiguglizni, telefonos netet használnak, vagy mi?
ShereKhana 2014.08.12 19:26:51
@aszucs: Ok, de gondolom egy híradóban nem egy utolsó blogból értesülnek a hírekről. Persze így is előfordulhat, hogy felsülnek, de 4 óra bőven elég arra, hogy több forrást ellenőrizzenek.
És mégiscsak egy olyan hírről beszélünk, ami mindenhol kiemeltként volt kezelve.
A demagóg hozzáállással van itt a baj, nem a gyorsasággal.
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
ShereKhana 2014.08.12 12:36:39
@dr Smittpálelnökúr: Nem mintha bármiről meg szeretnélek győzni, de azért azt szögezzük le a hozzászólásod kapcsán, hogy a B-B-V trió sem atomfizikusokból állt.
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
ShereKhana 2014.08.12 09:51:19
@Hejhoo: Talán olvasd el az 1984-et, hátha megérted, miért gáz, amit csinálnak és hogy miért kell pörögni rajta.
ShereKhana 2014.08.12 10:23:00
@Szentkereszti Istóczy Győző: Igaz, semmi baj nincs azzal, és nem kell róla beszélni, ha a HÍRadóba nem kerül be egy közismert személyiség halálHÍRe.
Ez a rendezői változat, és a DVD-n ilyen befejezéssel lesz fent a rész. ..
ShereKhana 2014.08.09 07:57:49
@Mazzzzu: Amerika prűd, de csak annyira, hogy ha egy ember fejét kettészedik egy macsétével, az még kábelképes, de az a bizonyos f betűs szó már veszélyezteti az elvtársak lelki épségét.
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
ShereKhana 2014.08.07 17:35:55
@Dinkainka: *aljasnevetés* :D

Az meg, hogy egy jól ismert színművész halála mindenhol vezető hír, az MTV-n viszont nincs idő mindenféle hullákkal foglalkozni, elég abszurd. (Nem láttak még ezek se TV2 híradót.)
De nembaj, a tankönyvek, amiket eddig is megkaptunk valahogy, mostantól névre szóló zacskókban érkeznek, faszaa.
comment:com A nap képe 2014.08.06 15:11:25
A The 100 című CW-sorozat szereplőgárdája a Comic Conon. Be kéne fejezni az évadot, a negyedik résznél lemorzsolódtam. ..
ShereKhana 2014.08.06 21:16:06
@koka_: Nem, tényleg nem, de jól megvagyok a common tinimoslék nélkül.
A kezdő színész pedig nem egyenlő a ripaccsal, márpedig ezek inkább az utóbbi környékén mozognak.
Hiába a kreatív alapötlet, ha a megvalósítás übergagyi.