Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kvazár

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
kvazár 2011.10.06 10:27:10
@Mike36: nekünk pont annyira van jogunk húgy mentes házban lakni, mint Neked! miért is van neked több jogod?! több a pénzed? mert Budán élsz?
kvazár 2011.10.06 14:04:42
@randomgenerator:
nem gondolom, hogy minden hajléktalan alkoholista vagy büdös. viszont a nagyon nagyon nagy részük az, ezt nem tagadhatod te sem. mint ahogy én sem tagadom, hogy van közöttük olyan aki ember akar maradni és mosakszik, nem iszik-vagy akkor is normális marad ha még is.
igen is úgy gondolom, hogy abból a pénzből amiből ők állandóan részegek, normálisan is lehet élni. nekem nincs annyi pénzem, hogy a hónap utolsó hetén jól érezzem magam a bőrömben, mert kong az ürességtől a pénztárcám, mégis élek, lakok, mosakszok, dolgozni járok.
ideiglenesen el lehet menni, ha vki akar szállóra, és úgy ahogy nagyon sokan mások kifizetik az albérletet, ők is kitudnák. rengetek fiatal felnőtt él albérletben, vagy bérel szobát, összeszorított foggal, mert másra vágyna, de ezt teheti meg. 30.000ért már lehet. és ettől függetlenül ha nincs is munkája mehet kéregetni, ha azt akarja...
viszont akik állatként akarnak élni ne tegyék tönkre másoknak a napjait a biztonság érzetét, természetesen nem csak ebben a kerületben, városban, országban.