Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CEMPSH

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018. első félévében a CEMP SH Kft. hirdetési bevétele 5,42%-kal nőtt tavalyi évhez képest, azonos inventory bázison...
A nyár mozgalmasan telt a Dívány.hu-nál: a tartalom fejlesztésén és a bevételek növelésén április óta keményen dolgozik a magazin vezetése. Az átalakulás első lépéseként a Dívány eddigi főszerkesztője, Sákovics Diana lemondott főszerkesztői pozíciójáról, helyét…..
Az idei év második kiemelt sporteseményét is az Index nyerte. A Téli Olimpia után a futball világbajnokság híreire is a legtöbben a hírsite-on voltak kíváncsiak a teljes időszak átlag napi látogatószámai alapján (Index.hu/Futball rovat*: 271 007 RU, nso.hu/Foci rovat: 262…..
A deviza árfolyam változásán túl is van érdekes, friss, és közérthető gazdasági hír, amit egyre többen keresnek a Napi.hu-n. A piacvezető gazdasági site hirdetési megoldásai augusztus 31-ig változatlan áron vásárolhatók. Keresse munkatársainkat!..
A CEMP-csoport legfiatalabb tagja, a Só&Bors épphogy csak elstartolt, máris komoly olvasótáborral rendelkezik a május 10-i indulás óta. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy tegnap rekord látogatószámot ért el: 32 521 olvasó kereste fel az oldal tartalmait, melynek nagy…..
Jól kezdett az Index sport a legnagyobb hazai portálok versenyében, az első napot náluk követték a legtöbben a nemzetközi labdarúgás honi rajongói. A sportrovat remek formája kitartott, az első csoportkör során az interneten tájékozódó magyarok közül továbbra is legtöbben az index online…..
A csütörtökön rögtön hazai hengerrel indult oroszországi futball-világbajnokságról nehezen maradnak le az Index látogatói, hiszen egy hónapig kiemelt címlapi helyen követhetik a labdarúgás ünnepét.  Index, információs csík, multiscreen, 2018.06.15...
Májustól Bata Viktória tölti be a CEMP cégcsoporthoz tartozó Femina Média B2B&B2C marketing menedzseri pozícióját. A szakember négy éve dolgozik a kiadó sales-marketing munkatársaként, mely idő alatt feladata volt többek között a natív projektek teljes körű koordinálása,…..
2018 áprilisától Andacs Botond, az Index lapigazgatója a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) új elnöke. Az MTE elnöksége legutóbbi ülésén Andacs Botondot, az Indexet kiadó Index.hu Zrt. lapigazgatóját választotta meg az egyesület új elnökének. A szakember 2017 novemberétől vezeti…..
Január 17-e pont olyan átlagos, téli hétköznapnak indult, mint bármelyik előtte vagy utána, nem ébredtünk világraszóló felfedezésre, hirtelen jött nyárra, bármi váratlan eseményre, amik után jellemzően nálunk keresik az ezekről szóló híreket olvasóink. És bár a sima hétköznapokon is egyre többen…..
Immár hagyományosan a Femina képviseli médiacsoportunkat a Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub Adni jó! jótékonysági sütivásárán, az Önkéntesek Világnapján. A szerkesztőség és a CEMP Sales House munkatársainak saját készítésű süteményeiért a becsületkasszában összegyűlt összeget az Autistic Art…..
A szakember november 20-ától veszi át a kiadó irányítását, miután távozik a cégtől Pusztay András vezérigazgató. Andacs Botond közgazdász, médiaszakember, pályáját 2001-ben kezdte újságíróként, majd több internetes szolgáltatás termékmenedzsere, az utóbbi időben többek között a port.hu programportál…..
A biztonságos netezés alapvető felhasználói igény, amit a mára elavultnak számító HTTP protokoll nem tud maradéktalanul teljesíteni. A világ ezért egyre szaporábban áll át a számítógépünk és a weboldalakat kiszolgáló szerver közötti titkos kommunikációt garantáló HTTPS-re. A váltásnak a Google adott…..
A Gemius-DKT Explorer közönségmérési rendszer legfrissebb adatai alapján augusztus hónapban az Nlcafe.hu és a Femina.hu volt a leglátogatottabb a kifejezetten nőknek szóló weboldalak között, multiscreen platformon, a 15 év feletti belföldi közönség körében. Az NlCafét 1 995 ezer, a Feminát 1 513…..
Csodaszép reggelre ébredtünk, csapadéktól nem kell tartanunk, a mai nap kellemes őszi napsütést, 21 fokot, és szemet gyönyörködtetően megújult Díványt ígér szerte az országban. Desktopon is, tableten is, mobilon is. Innen nézve megérte az utóbbi hónapok tervezése, áttervezése, és újratervezése,…..
Szédületes tempóban nő az Inforádió hírportál látogatottsága, jelentettük ki az idei első negyedéves adatok láttán. Azóta még több olvasó választja hírforrásként az inforadio.hu-t, nem ritkán naponta 100 000-nél is többen, így egyre biztosabb a helye a magyar internet…..
Beauty-hírek, divattrendek, szépségtippek nélkül randább lenne a világ. A szürke árnyalatának néznénk a greenery-t (15-0343, az év divatszíne 2017), szimpla alj lenne az A vonalú palazzo nadrág, és a régi bikininket is csak két helyen találnánk meg; cédén vagy kazettán. De a világ szerencsére szép.…..
A Fidelio márkacsoport kiadója, a Fidelio Media Kft. büszkén mutatja be a Kult50 prémium magazint, a mai magyar kultúra színes, friss, és aktuális lenyomatát. Először kerültek egy listába és kiemelésre azok a művészek és alkotók a klasszikus-, jazz- és világzene, a színház, a képzőművészet, a film…..
Tóth-Szenesi Attilát kérte fel az Index.hu Zrt. június 1-jétől a főszerkesztői teendők ellátására miután Dudás Gergely bejelentette, hogy május 31-vel távozik az Indextől. Tóth-Szenesi Attila, aki jelenleg a politika rovat vezetője, elfogadta a felkérést, de az Index hagyományai szerint a ma…..
Mobilon tappintson, desktopon szkenneljen a képre mobiljával a CEMP Sales House hirdetésdemonstrációs alkalmazásáért, amiben működés közben ismerheti meg lebilincselően izgalmas in-app hirdetési megoldásainkat, és még azt is megnézheti, hogyan mutat majd hirdetése az újságolvasó alkalmazásunkban!…..
Bizonyára nem kerülte el az Ön figyelmét sem az offenzív tartalmak mellett, automata hirdetéskiszolgáló rendszerekből megjelenő hirdetések miatt gyorsan nemzetközivé dagadó botrány. Amellett, hogy a szélsőséges tartalmak feltöltőinek bevételhez jutása eleve aggasztó, a hirdetőknek joggal…..
Nemzetközileg is tapasztalt vezetővel erősítjük az Index-csoport és a magyar web meghatározó pénzügyi-gazdasági, kulturális, autós, és női kiadványait értékesítő sales house-unk menedzsmentjét. Kiss Péter Európa legnagyobb internet szolgáltatójától, a svéd Telia…..
Alaposan átalakult, modern, fiatalos, mégis letisztult dizájnnal, és megújult tartalommal robbant be a tavaszba Magyarország egyik legnépszerűbb hazai női portálja. Az idén 10 éves Femina.hu több hónapos tervezést és fejlesztést követően, a hazai és nemzetközi trendek…..