Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halmaju

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalomjegyzék gyanánt Biztonság Általános érvelési hibák Mi a különbség az "után" és...? (Megjegyzés: ez a bejegyzés a régi Mi a különbség az "után" és a "következtében" között...? és a  Kis kitérő az anekdotikus bizonyítékokhoz bejegyzések egybeszerkesztett változata. A tartalom nem…..
halmaju 2014.07.29 04:49:20
@vomit: szia! ne erőlködj, felesleges. A Ferenci meg a trolljai azt is megmagyaráznák hogy a döglött ló alszik.

@klebsiella: „ha a légynek mindkét szárnyát kitépjük, akkor megsüketül”
az az autós aki lejegyezte ezt a világraszóló megállapítást, szerintem te voltál! egyébként a légy akkor is repül ha mindkét szárnyát kitéped. (ha nem hiszed, próbáld ki!)
„Tehát az oltott gyerek anyjának is mellékhatást okozott az oltás. Nekem csak a fejem fájt, de ki tudja hány anyának lett komolyabban baja...”
szerintem mindnek. de a bajotokat nem az oltás okozta..., nektek már akkor komoly bajotok volt amielőtt evittétek a gyereketeket oltásra!

veled ellentétben nekem nem vicc jut az eszembe, hanem az ahogyan valamennyien a nyelveteket köszörülitek a védőoltás-blog minden oldalán az idetévedt kétkedőkön. valahogy mindig az az érzésem támad amikor titeket olvaslak, hogy ha a dróton a köpet is közlekedni tudna, akkor ti mind szemközt köpnétek aki nem ért egyet veletek.
az idő azonban nem áll meg, mind többeknek esik le hogy a védőoltás fabatkát sem ér.
de csak így tovább! ez a blog a védőoltásért van, terjesszétek hát az eszmét szaporán, mert már inognak a gyenge lábak.

áldás, békesség! (de az áldást nehogy mellre szívjátok! sejtem hogy nem kellemes ezt a szót hallani nektek, ezért módosítom is rögtön, áldomásra. bár abban meg én nem osztoznék veletek. na mindegy.)