Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte

0 bejegyzést írt és 1141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hirtelenjében lemondott politikus egy 2017-es videó-felvétel tanúsága szerint Ibizán ezt fejtegette: „Pecina nagy játékos, tizenöt évvel ezelőtt elkezdte venni Orbánnak a médiát.” Az említett osztrák befektető tehát azért működött közre a magyar sajtóviszonyok gyökeres átalakításában, mert a…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.05.20 22:52:55
A címben olvasható jelző nem tetszik. Bangóné Borbély Ildikó azonban ragaszkodik a tökösséghez. Már hét éve is kacérkodott vele, mondván: „Tökösebbek vagyunk, mint sok-sok férfi ebben a pártban.” (YouTube.com, 2012. május 3.) Ezt még lehetne úgy értelmezni, hogy voltaképpen nem is önmagára értette,…..
  Puzsér nyilván süket, ezért harsog a tévében. Végh Alpár Sándor közíró (Heti Válasz, 2017. november 16.)   Puzsér nem főpolgármester akar lenni, hanem főpolgármester-jelölt. Föld S. Péter újságíró (Facebook.com, 2018. október 11.)   A saját idegeit sem képes uralni, nemhogy…..
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.03.13 19:08:58
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
Hát kell ennél több egy friss NER-lovagnak?..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.03.13 18:53:04
@Lakatos Rodolfó:
Viszont:
Elég gazdagok vagyunk ahhoz, hogy az ilyen NER szöveg felolvasó egybiteseket etessünk!
Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!
E rovat egyik olvasója kajánul kérdi, miként vélekedem a Párbeszéd-politikus furcsa kalandjáról. Azt is hozzáfűzte, hogy ha már írtam Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes csüggesztő megnyilvánulásáról, akkor Karácsony Gergely esetében kíváncsi arra, vállalom-e az ellenzéki politikusok totális…..
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.02.16 23:56:08
@MAXVAL bircaman közíró:
Hí! Bolgár birka!
Havasak a legelők ezért irogatsz ennyi baromságot?
Ne felejts Dimitrov elvtárs sírjára virágot vinni!
A Fidesz magává tette a kirúgott Varga István értékelését. ..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.02.07 23:43:15
Mert a szolgáltatás nem csak a nagyobb városokban, de vidéken is egyre inkább komoly problémákkal küzd. Már a kisebb településeken sem olyan szívélyesek az eladók. Az előző faluban és környékén nem tapasztaltam ilyesmit, csak a szomszédos város kínai boltjában volt folyamatosan morcos az egyik…..
Két éve még 2 millió forintra becsültük a négyzetméter árba szokásosan bele nem számított építési költségeket egy 100 m2-es családi ház esetében. Azóta a közművesítést állítólag ingyenessé tették, mégsem csökkent ez a 2 millió Ft költség. Változott a CSOK is és 2021 január 1.-től az építendő…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.02.06 18:16:56
@CégvezetőX:

A tanár, felcsapja a naplót:

- Jöjjön ki felelni,..............................:...Műszaki Ellenőr!

Na, Ő a felelős műszaki ellenőr!
A populista brancs várhatóan az eddiginél jobban bele tud majd a szólni az európai politikába, függetlenül saját, belső ellentéteiktől; Webernek betehet, hogy kesztyűs kézzel bánik Orbán Viktorral; Orbán mint viccfigura - hogy a néphumor a szájára vette, az gyilkos, ha egy tekintélyelvű figura…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.01.23 00:02:44
Szabad az Á Félnek 2019.01.22 11:55:43
A Fidesz–KDNP politikusai úgy csinálnak, mintha magabiztosak lennének, de közben félnek. Úgy csinálnak, mintha ők ártatlanok lennének, mint a ma született bárányok, de közben tudják, hogy a lopott pénzen szerzett királyságuk bármikor elveszthet, ezért félnek. Félnek, mert tudják, hogy ha vége a…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.01.22 23:58:21
A miniszterelnöki sajtótájékoztató egyik pillanata az volt, amidőn Orbán Viktor imigyen szólt: „Ahogy szoktam mondani, nix ugribugri.” Ez nála azt jelenti, hogy csigavér, hidegvér, lassan a testtel, nyugi, türelem. Az önidézet idestova négyéves múltra tekinthet vissza, talán még többre…..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.01.13 23:25:43
Indul a szocialisták rendezte főpolgármesteri előválasztási bohózat! És Indul Karácsony Gergely, korábbi MSZP-P-s miniszterelnök-jelölt, zuglói polgármester. Hát izgultunk rendesen, Karácsony Gergely indulását sokáig lebegtették. Fene tudja miért. Kérette magát, vagy esetleg erre is csak hagyta…..
Reckl Amál blogja X-offenders 2018.12.09 00:37:42
Hát, ezt alaposan benéztem! Pár hete még a tehetségkutatók reneszánszának örvendeztem az idei X Faktor első élő show-ja láttán, ma este már csak ámulok - bámulok, milyen groteszk önbecsapássá fajult ez a műsor, amelyet állítólag az ország harmada néz...
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.12.09 23:35:42
Hollik Kereszténydemokrata István lett az új kormányszóvivő – helyes tehát röviden áttekinteni, mi maradandót alkotott ő mindeddig, s mire is számíthatunk őkelmétől a jövőben...
Puzsér Róbert feldobta a labdát, hogy elindulna a budapesti főpolgármesteri székért a jövőre esedékes választásokon, s azóta a sajtóban több helyen is interjút adott a témában. Ne legyünk naívak, ismerjük a politika működését. Jelenleg egy nyilvánvaló előfelmérés…..
Új "Nemzeti Konzultációt" kezdeményezett a magyar kormány a "családok évének" vége és karácsony felé közeledve. És szokásukhoz híven saját politikájukat propagáló kis kérdőívvel lepnek meg most minden magyar polgárt. Mint jópolgár mi mást tehetnénk, legjobb tudásunk szerint kitöltöttük a szokás…..
Az emésztés lelassul, az energiaszint leapad, puffadás, belassulás, teltségérzet jelentkezhet ha rossz az anyagcsere. A háttérben általában életmódbeli problémák állnak, és már néhány nap alatt radikális javulást érhetünk el, ha tartjuk magunkat ezekhez az alapelvekhez!..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.10.28 00:00:50
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.09.17 00:45:41
A Fidesz elnöke végül csak megtalálta Strasbourgot, pedig először Brüsszelben akarta megvédeni Magyarországot. ..
villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.09.12 22:29:49