Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hektor Honig

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meleg szobából várva a tél végét, lassan már elkezdhetünk gondolkodni azon, milyen növényekkel népesítsük be ablakpárkányunkat, mintegy előkertet varázsolva szobánknak. A párkányra kihelyezett virágcserepeink, balkonládáink védelméről sem árt gondoskodni. Tavaly sajnos…..
Hektor Honig 2016.06.08 10:09:08
Gábor György filozófus, vallástörténész cikke a Nyugati Fényen Illés bácsitól hangos az ország. Ki ne tudná, Illés bácsi egy 78 éves gödöllői cukrászmester, aki 50 éve gyártja a fagylaltot, mindenki megelégedésére. Az ország távoli részéből is felkerekednek, csakhogy megkóstolják a régi idők…..
Gazdagisztán UFO a Balaton parton 2015.11.22 06:45:00
Legalábbis nekünk ez jutott eszünkbe a parti penthouse lakásról, ami első és második ránézésre is elég fura szerzet. Bár Siófok a Balaton többi részével összehasonlítva elég magas négyzetméterárakkal rendelkezik, de ez a vízparti lakás ezek közül is kiemelkedik. A…..
Hektor Honig 2015.11.22 11:57:57
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi terror blog!    Egy kis segítségre lenne…..
Hektor Honig 2015.10.28 08:22:02
Egy repjegyfoglalás két perc, szállás három, tudjuk, mikor hova nyúljunk. Több száz utazás után az ember hajlamos rutinból szervezni a következő kiruccanást. Aztán jól ráfázik. Persze jó, hogy ha feltűnnek az olcsó jegyek, tíz perc alatt kész a londoni kanyar repjeggyel,…..
Hektor Honig 2015.08.30 20:59:30
Varánusz III/III visszatér? 2015.08.30 08:28:34
Pártunk és kormányunk úgy érzi nem elégségesek a már meglévő nemzetbiztonsági szolgálatok, a TEK, a dagilaci őrsereg, kell neki egy újabb. Igaz pici, alig ötven fősre tervezett kis helyes, aminek azért elég széles jogosítványai lesznek. Hogyhogy minek? Mert megfigyelni, a…..
Hektor Honig 2015.08.30 09:57:10
Így kezdődik. És a panoráma is megunhatatlan, de ráadásul most hétvégén még a Ádám Csaba (Olimpia) menüje van! [Van még pár hely a jövő héten rendezett Bazi Nagy BBQ-ra! És érdemes elolvasni a világ legjobb étterméről szóló friss posztot is.] Már hónapokkal…..
Hektor Honig 2015.08.22 10:41:48
A wnd.com tudósít arról, hogy nem ment zökkenőmentesen Obama értékelése a melegek hónapjáról. Az elnök beszédét megzavaró személyről kiderült, hogy transznemű illegális bevándorló, aki többek között az LMBTQ bevándorlók pártfogójának, a FAMILIA: TQLM alapítóinak…..
Hektor Honig 2015.07.05 22:33:28
@befano: Ostoba vagy. Csupán ez a helyzet!
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
Egy színes, dögös lakás eladó 28,8 millió forintért Budapesten a mester utcában. Egyedi hangulatára nagyon figyeltek a lakók. 2014-ben lett felújítva teljes körűen az ingatlan. Közel van a lüktető belvároshoz, innen tényleg csak pár lépés a metró és a villamos. Jó…..
Hektor Honig 2015.06.12 09:26:13
Melyik városba repül a legtöbb fapados Magyarországról? Már nem Londonba, Párizs egyenlített. De a párizsi négyből egy nem repül Budapestről, csak Debrecenből. Ez csak az egyik érdekessége annak, hogy a Wizz Air bázist nyit Debrecenben, vannak más új útvonalak is. A Wizz Air…..
Hektor Honig 2015.05.22 14:39:39
Orbán Viktor öt éve vágyakozik többnek látszani egy kis ország kellemetlen, kissé faragatlan miniszterelnökénél, de a hazai nyilvánosságot leszámítva, amelynek letarolása kellemesen felnagyítja a külvilágbeli szerepét, sehol sem foglalkoznak a vágyaival. Pontosabban volt két…..
Hektor Honig 2015.05.22 06:54:10
Mostantól új festést kapnak a Wizz Air gépei, a hangárból kigördült első példányról ki is került a netre néhány fotó. A lilának reszeltek, helyette jött a kék, de nem ott, ahol eddig. Alul lehet szavazni, hogy tetszik-e. Az első hírek fél éve jöttek, hogy változás lesz,…..
Louis találata, de mi is röhögtünk rajta eleget: a Muzsika TV egyik reklámján nem is az az igazi, hogy embertelen bénán pakolták egymás mellé a csatorna húzóarcait, hanem az, hogy a Balázs Pali mellett álló csávó keze egész egyszerűen eltűnt. Namármost, ha az illető…..
  Történelmi jelentőségű lenne, ha egy férfivé műttetett nő lenne a hírhedten macsós magazin borítóján. Legyőzné a gondolkodásbeli korlátokat. Újfajta irányvonalat nyithat a férfi életmódmagazin történelmében. Részletek a tovább mögött! Még néhány éve is…..
Hektor Honig 2015.04.20 20:48:22
@ivanolsen: Nem kell szégyenkeznie. LEgfeljebb csak akkor, ha ilyen bunkó!
Az egyik amerikai tévé, a Fox időjárás-jelentésébe is csúszott egy kis, izé, hiba. Minden további a videóban, a szőke műsorvezetőnő reakciója priceless.  ..
Hektor Honig 2015.03.30 19:29:29
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Az M1 indulásakor végigviharzó bénázás és bakiparádé olyan, az egykori sajtót leváltó online platformokon került kihangosításra, amelyek napi szinten bakiznak el címeket, neveket, évszámokat, idegen és nem idegen szavakat. Magnuk sme vagyunk kivételek. És mind a kettőn nagyon…..
Pontatlanul röhög a BBC a Magyar Nemzeti Közröhejcsatorna tizenötödike óta tartó ámokfutásán! Abcúg, tessék pontosan idézni a titulusokat és nem összekeverni szezont a fazonnal, meg az összköltségvetést a műsorgyártásra fordított milliárdokkal. Meg amúgy is, genyózni nem…..
Hektor Honig 2015.03.18 21:44:50
@jöttem: Annyira nem. mint 15-én, de tele volt hibákkal.
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Hektor Honig 2015.03.17 11:33:32
@bz3255: Nem így van. Ez csak a Te érdeklődésedet tükrözi. Az emberek néznek tv-t!
Az hagyján, hogy egy hideg klotyótlan bádogsátorban várakoznak a fapados utasok a beszállásra Ferihegyen, de miért kell még hosszú ideig méretes pocsolyában ácsorogni azt megelőzően, hogy felengednek a megváltást jelentő gépre? Semmiből nem tartana egy pöttyet odafigyelni azokra…..
Hektor Honig 2015.03.01 21:08:39
@v2peti: Soha nem értettem az elsőbbségi beszállást, amikor számozott jegyek vannak.
Nem lesznek itt új járatok, kár remélni - nagyjából ezt üzente a Ryanair a magyar utasoknak. Jobban megéri nekik máshova tenni a gépeket, mint hogy itt küzdjenek egy drága reptérrel. A Wizz vezére sem látja úgy, hogy feleződött üzemanyagár mellett rögtön megéri hosszú…..
Hektor Honig 2015.02.06 14:36:03
@holex: Malávval volta 2500 Bp-Párizs oda-vissza. Te soha nem repültél, csak elolvastad a narancssárga oldalon, hogy mit kell írnod.
Hektor Honig 2015.02.06 14:36:35
@Hektor Honig: 25000 bocsánat
Nem akarom, hogy lemaradjak bármiről is. Mit akar Donnie Darko a furcsa térdű Macskanőtől? ..
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
Hektor Honig 2014.07.28 18:26:53
@mesélek: Gondolom a szájbaélvezést szem reted akkar...