Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerhard

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha végre eldöntöttük, hogy áttérünk az egészséges életmódra, a tápanyagdús, eredeti élelmiszerekre, elhatározásunk könnyen derékba törhet az első hó végén. De ha jól felkészülünk, szűkre szabott büdzsével is tudunk egészségesen étkezni!..
Gerhard 2017.05.28 11:55:30
@hidroponi: 4 kg elelmiszert soroltal fel durvan 2500 forint összertekben. ha ennyire nem futja, akkor köttesd ki a netet, a penztarcad es a vilag is jobban jar.
jo etvagyat a liszthez.
A 100 km nagyjából tíz óra alatti lefutásának egyik maradandó utóhatása, hogy a talpi inam két nap múlva hirtelen élesen megfájdult miközben ártatlan arccal hazafelé ballagtam. Nem tudtam mire vélni, kérdőre vontam, azt mondta, hogy elfáradt, besértődött, hagyjam békén két hétig, max egy tizes per…..
Úgy kezdődött, hogy szembejött a Cinken egy zsírkrétarajz, és most ott tartok, hogy két órája Orosz Péter hat-nyolc éves totalcaros novelláit olvasom. Nem lehet abbahagyni, de gyorsítósávot rajzolni ehhez a Tempolimit nélküli Autobahnhoz pláne rettentő hálátlan…..
Ricardó autóvásárlás előtt áll. Ilyenkor nézelődik az ember jobbra-balra, még egy kis autónánia is belefér. Így hát az ember belebotlik néhány csodába, köztük egy olyan gyöngyszemre, amely méltán kerül ide. Alfa Romeo Sprint. Egyedi építésű optikai tuning, egyedi…..
Gerhard 2012.06.16 17:56:37
Feleségem portugál, úgyhogy megint apóséknál karácsonyoztunk Alentejo keleti csücskében, Elvasban. Ezt az apró tényt megemlítettem a szerkesztőségi levelezési listán. Páran annak rendje és módja szerint beköszöntek, boldog karácsonyt kívántak, vagy csak csendben kívántak…..
Hűde szép! Eladó 1.8T Scirocco 2011.10.24 13:28:50
VWVortex.com-on leltem az alábbi eladó Sciroccora, amelyért 9500$-t kérnek. Sok? Kevés? A képek alapján mindenki eldöntheti, illetve a linken megtalálhatóak a beépített alkatrészek listája is (angol nyelvtudás szükséges).Ezek a sárga Recarok bizony beindítják a…..
Volt csoporttársamnak, Ákosnak és az ő Lada kombis haverjának köszönet!..
..és valóban. Gyermekem, ha az ándörgráund sorozaton nőttél fel, akkor megtaláltad AZ AUTÓT, amellyel tarolhatsz.Egyedi optika, fiatalos megjelenés! sport gátlók-rugók, sport légszűrő, 17colos kerekek peres gumikkal. (80%-os)Komoly riasztó, beépített mélynyomó. A…..
Gerhard 2011.09.17 08:51:28
2011. június 23.A mai napon megérkezett az ebay-ről a lökhárító. Sajnos szürke (csak ilyen volt), így némi festés lesz vele, de így is alig várom, hogy elfoglalja méltó helyét...
VW Golf 1978 VW Scirocco '77 2011.06.11 11:03:00
Achtung, Achtung! Hier kommt das schönste Auto der Welt!!! ;)..
Gerhard 2011.06.11 14:40:03
Előző bejegyzésemhez érkezett egy komment, melynek küldője kicsit bővebb leírást kérne a körülményekről.Most úgy néz ki, hogy két lépcsőben haladunk. Egyrészt az autó műszaki rendbetétele, ami néhány kisebb akut hiba elhárításán túl (pl. megint csöpög a benzin egy…..
Gerhard 2011.05.23 19:12:26
2011. május 13.Tizenharmadikán pénteken elvinni az autót az ország egyik legfelkészültebb veterános szakemberéhez? Nem jó ómen, főleg ha az illető úrnál egy fényképezőgép is van...Az alábbi fotók illusztrálják, hogy mennyi még a teendő, míg a Golf olyan lesz,…..
Figyejjémának köszönet!..
Egy külföldi oldalon olvastam nemrég egy humoros bejegyzést a legnépszerűbb internetes márkafórum témákról (by cmueller81) és jót derültem rajta. Megosztok veletek pár tipikus témát, de felsorolás nem véges, én is adtam hozzá egyet. Várom a további frappáns ötleteket!!!…..
VW Golf 1978 Boldog Új Évet! 2010.12.31 17:17:00
2010. december 31.Ezzel a kis trükkös felvétellel (és az eredetivel) kívánunk blogunk minden kedves látogatójának nagyon boldog Új Évet!..
A hajtás után meglátjátok!..
Gerhard 2011.02.18 15:36:51
Utolsó, befejező részünk következik. Kicsi, piros, mégse bors, mégse paprika, mégis kemény.GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ha pedig netán valaki még képeket szeretne nézni a találkozóról, a képek forrásán, a vstuningclub.hu weboldalon megtalálja…..
Gerhard 2010.09.18 11:05:38
@Moraj: nekem pont tetszik a két szinű felni, ezekből a sarkon utánad dobott sokéves alessiókból kihozott valamit. nincs az az isten, hogy a kispolszkit szidjam, nekem nem tudnak olyan átépítést csinálni a kápé-ból, ami ne mosolyogtatna meg, ha átgondolt a "koncepció". és most képzeljük ugyanezeket az elemeket anyu levetett meggypiros régiswiftjére vagy fastrájára. hát nem jobb a polszki? :D
Ezt komolyan mondom, szinte alig hiszem. A BKV botrányok, és a tömegközlekedési egyen-csóróság korában, ez hihetetlen. Ha ezt tényleg megcsinálják, és nem fullad botrányba, akkor le a kalappal!"A Pannon Volán Zrt. sikeresen pályázott régiós elosztású európai uniós…..
A teljes Citroën-hét eddig Lowtyo – mi már régen TRIbizzük – feldobta a levlistán, mi lenne ha mindenki leírná, ha fegyvert tartanak a fejéhez, milyen Citroent választana… Szóval Lowtyo balkezes kozákpisztolyt szorít a fejemhez, és fülembe üvölti a következő…..
killtheradical Kokainos nyúl 2009.02.10 06:32:00
Pillanatnyi valóságelőlmenekülés közben fel lehet fedezni a készenlevés teljesen új szintjeit :-). Az előző még valamennyire tényleg kokain okozta átmeneti dopamintúltengés számlájára írható fehérnyulatlátás, a kovetkező viszont valamiféle kőkemény…..
Ártalomcsökkentő drogprevenciós sorozat indul megaklasszikusokkal, hátha valakinek kimaradt, mert az ugye senkinek nem hiányzik, hogy káros anyagok kerüljenek a szervezetébe, vagy legalábbis minél kevesebb, annál jobb. A villanykörte-vaporájzerről érdeklődött egy kedves…..
Autófília No Fear 2009.01.04 16:35:00
Nó Fír. Azt hiszem nem tudnék mutatni embert, aki autózik, és ne ismerné az említett matricát. Gyengébek kedvéért:Ugye, ismerős?Minap gondoltam rá, társadalmi fricska gyanánt kéne rakni autóra. Vagy olyanra, amiből véletlenül se néz ki valaki ellenfelet (például családi…..
Akármennyire is kíváncsiak lennénk rá, még legalább egy évet kell várni, hogy a BMW által jelenleg fejlesztett középkategóriás sportmotort hivatalosan is bemutassák. A milánói EICMA motorshowra előreláthatólag az újfejlesztésű, nagytestű robogójukat viszik, hogy a BMW C1…..