Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InfoAdmin

136 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Randivonal társkereső oldal legfrissebb felmérésében a társkeresőit kérdezte meg, hogy 2022-ben számukra mik a legfontosabb tulajdonságok a leendő partnerben. A közel 1000 fő bevonásával készült kutatás alapján úgy tűnik az elmúlt évek kiélezett politikai retorikája nem osztotta szekértáborokra a…..
Eltelt egy újabb év a világjárvány árnyékában, de 2021 második felétől az oltásnak köszönhető újranyitás miatt kicsit fellélegezhettek az egyedülállók is és újra merészebben vághattak bele a társkeresésbe. De vajon az, hogy több esélyük volt a személyes kapcsolatépítésre, enyhítette a magány…..
Hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a karácsony utáni napoktól Valentin napig tart a legaktívabb online randizási időszak. Vagyis, ha december közepe felé úgy is tűnik, mintha senkinek nem lenne ideje levelezgetni, találkozni és mindenki rohan, ez a helyzet körülbelül december 27-re el is…..
A jelenlegi járványhelyzetben szinte mindenhol az oltás felvételére buzdítják az embereket, és habár a tudomány szerint ez lenne a helyes lépés, mégis sokan tartanak tőle vagy nem ebben látják a megoldást. De vajon mennyire befolyásolja napjainkban az ismerkedést, hogy valaki már beoltatta magát,…..
A legnagyobb hazai társkereső oldalakat működtető Dating Central Europe Zrt. tulajdonosai, Weiler Péter vezérigazgató és a befektető Russmedia Equity Partners, a Mötesplatsen (lefordítva: Találkahely) nevű Svédországban és Norvégiában működő prémium társkereső oldal felvásárlásával erősíti tovább…..
Vajon egy szingli miért keresheti a boldogságot egy olyan társkereső oldalon, ami kifejezetten a házasságban vagy tartós kapcsolatban élők ismerkedését szolgálja? A Viszony.hu legújabb felmérésében - melyet több mint 300 társkereső véleménye és belső statisztikák alapján készítették el az oldal…..
A Tinder titkos algoritmusáról már korábban is szivárogtak ki hírek, de most a Szépvagy.hu lerántja a leplet az első benyomás alapú ismerkedés rendszeréről. A szépek társkeresőjeként két éve a köztudatba berobbant oldal készítői megvizsgálták a Tinder ajánlórendszerét, és úgy döntöttek, hogy a…..
A pornóoldalak és szexpartnerkereső szolgáltatások korábbi felmérései szerint, a nyári forróság pozitív hatással van a szexuális tartalmak iránti érdeklődésre, és úgy tűnik, még a karantén utáni személyes érintkezések előtérbe kerülése mellett is igaz lehet ez az állítás. Az egyik legnagyobb hazai…..
A mai napig élénken él a köztudatban a mondás, hogy a gólya hozza a kisbabákat. Bár talán napjainkra a szülők már nem ezzel a szöveggel szokták elmagyarázni a gyerekeiknek, mikor azok a világrajövetelükről kérdeznek, vagy kistestvér érkezik a családba. Mivel az említett madár fogalmilag viszont…..
Már az első karantén idején is felröppentek előrejelzések a válások számának megugrását illetően, és az eleve gyengülő kapcsolatok valóban megsínylették a kényszerű összezártságot. Az egyik lehetséges menekülő útvonal lehet titkos viszonyt kezdeni, de egy világjárvány idején komoly kihívást…..
Napjainkra nem csak a párkeresési szokásaink változtak meg, de a leendő partnerrel szembeni elvárásaink is jelentősen átalakultak. Az egyedülállók néha reményvesztett próbálkozásnak élhetik meg, ha a lehetőségek tárházában nem találják meg a saját elvárásaik teljesülését. Ugyanakkor felmerül a…..
Hallottál már a ghostingról, morzsázásról, tengeralattjárózásról vagy zombizásról? Ezek nem horrorfilmekből való kifejezések, hanem napjaink randizási szokásai közül a legbizarrabbak. A Randivonal.hu társkereső oldal most összegyűjtötte ezeket, hogy segítsen az ismerkedni vágyóknak, és a…..
Idén Magyarországnak PCR tesztek helyett sok terhességi tesztet kívánunk! A megszokott újévi köszöntés helyett ezzel kívánt egy boldogabb új évet mindenkinek a Randivonal 2021-re. ..
A boldogság és a magány elsőre egymástól teljesen különálló fogalmaknak tűnnek, és azt hihetnénk, hogy egy magányos egyedülálló csakis boldogtalan lehet, pedig a helyzet ennél sokkal árnyaltabb. A Randivonal.hu legújabb kérdőíves felméréséből kiderült, melyet közel 2500 társkereső véleménye alapján…..
Őszre megérkezett a koronavírus járvány második hulláma, ami többek között nem csak a mindennapi életünk pillanatait, de ismerkedési szokásainkat is befolyásolja. 1000 társat kereső egyedülállót kérdezett meg a Randivonal.hu arról, hogy a járvány második hulláma hogyan befolyásolta ismerkedési,…..
Irány a szexrandi >> A Szexrandi az ország egyik legrégebbi szexpartner kereső oldala, ahol rengeteg szexre éhes taggal szervezhetsz találkozókat akár rövid együttlétre, vagy hosszabb erotikus szeánszokra. Éld ki vágyaid a Szexrandin. Irány a szexrandi >>..
Egy komoly kapcsolatra vágyó társkereső számára valószínűleg az okozza a legnagyobb boldogságot, ha megtalálja élete párját, megállapodik, családot alapít. De vajon mi a boldogság fokmérője, ha valaki egyedülálló? A társas kapcsolataink minősége, az egzisztenciánk, esetleg az elért karrier célok? A…..
Az elmúlt három hónap jelentősen átalakította nem csupán a mindennapjainkat, de a gazdaság folyamatokat is. Komplett iparágak álltak le egyik napról a másikra, de voltak haszonélvezői is ennek az időszaknak. Az online értékesítés forgalma korábban soha nem látott magasságokba szökött, de még az…..
Az, hogy mi számít normálisnak a szexuális fétisek közül vagy hogy mennyi az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, a szakembereket és a társadalmat is megosztja. Évről-évre születnek a témával foglalkozó felmérések, tudományos kutatások, leggyakrabban azonban kénytelenek vagyunk beérni…..
Abban nagyjából mindenki egyetért, hogy a csók még talán nem, de a mással átélt intim kapcsolat már megcsalásnak számít. Az ehhez vezető út főleg az érzelmi eltávolodással és a másik elhanyagolásával kezdődik. De mi a helyzet a poliamóriával? Vajon a rendszeresen félrelépők körében mennyire…..
Az elmúlt két hónap az egyedülállók számára talán még gyötrelmesebb volt, mint azoknak, akik családjukkal, szeretteikkel töltötték az időt. Felértékelődött az online társkeresés szerepe, hiszen ebben az időszakban szinte semmi más esély nem volt arra, hogy valaki párt találjon magának. Mivel a…..
Annak ellenére, hogy az úgynevezett sugar kapcsolatoknak több száz éves hagyománya van, ez a párkapcsolati forma bizony napjainkban is egy kívülállók számára láthatatlan világot takar, az ismeretlent, amibe egy átlagember nem nyerhet bepillantást. Az, hogy a sugar baby az a csinos, vonzó, fiatal nő,…..
Gondolta volna, hogy a szexpartnert kereső nők 60%-a, a férfiaknak pedig közel a fele párkapcsolatban él? Ezzel az erős megállapítással kezdik a hazai online pornófogyasztásról és partnerkeresésről készült elemzésüket a Szexrandi.hu kollégái. Frissen készült felmérésükben 1500 hazai…..
Egy jól működő párkapcsolatra is jelentős hatása lehet az elmúlt hetekben kialakult járványügyi helyzet, de vajon hogyan változik a szeretői kapcsolatot fenntartó emberek élete?..
Egyre többen dolgoznak otthonukból az elmúlt két hét során, ami meglátszik a hazai pornófogyasztási adatokban is. Soha ennyien nem néztek még interneten ilyen tartalmakat és jelentősen át is alakult a fogyasztásuk az elmúlt időszakban...