Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caly

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeld el, hogy amit kigondolsz, az máris valósággá válik. Elterveztél valamikor valamit, szeretnéd, hogy megvalósulhasson, és ezért bármire képesnek érzed magad. Például szeretnél elutazni álmaid szigetére. Mondjuk épp most, de már ezt eltervezted magadnak kb egy évvel ezelőtt...
caly 2021.03.19 10:38:07
Hol volt, hol nem..., volt egyszer egy álmodozó leány, aki minden jó programban benne volt, tele volt derüvel, jókedvvel, akitől ha azt kérdezték, hogy - ugye elmegyünk majd a hétvégi programra? - a válasz az volt, hogy - persze, nélkülünk meg sem tartanák az előadást.  Ez az álmodozó leány én…..
Egy tündérlány minden jó tulajdonsággal meg van áldva, láthatod a jó öreg Holddal is nagy barátságban van. Mint a mesében, megszoktuk, hogy csupa jó dolgok történnek amikor ő tevékenykedik, ezer csillag hullik alá a sötét égboltról, és tudjuk, hogyha bízunk az ő erejében és jóságában, csuda dolgok…..
caly 2017.03.30 21:31:41
caly 2017.03.30 21:39:37
A szomszédasszonyom remek egyéniség, legalább is nekem nagyon imponál, mikor köszön. Nem egyszerűen köszön, hanem hozzáteszi a keresztnevemet is, vagyis néven szólít. Ez mindenkor így van, és nekem nagyon tetszik. Próbálom utánozni, de ahogy figyelem magam, nekem nem megy olyan jól...
caly 2017.03.30 21:36:42
Persze inkább nekem jó hír, mert a sok orvosi kivizsgálás végre megmutatta, hogy fizikailag egészséges vagyok. Ez szuperjó hír is, és szuperjó eredmény is, ezért összeszedem magam amennyire csak tudom, és igyekszem jól viselni magam. Az érzelmekre azt mondják, hogy könnyebben…..
caly 2015.09.24 20:15:09
Küldöm minden kedves olvasómnak ezt a mosolygós szívecskét. Legalább annyira szeress te is az életben mindent, mint ahogy én szeretek neked írni. Mindent kifejez, amit érzek irántatok, és a blog iránt. Jókedvvel írom mindig, még akkor is, mikor rosszabbul vagyok, mert érzem, hogy reggel talán épp…..
caly 2015.06.12 00:55:04
<3
...volt egyszer egy lány, aki örökké vidám volt, mosolygós, jókedvű, és mindennek tudott örülni. Volt egyszer, hol nem, volt egyszer egy lány, aki mindenkit a barátjává fogadott a kis szívében, mert nagyon bízott az emberekben... Sok mese kezdődhetne így, de folytatódni…..
No, nem mindenki. Nemrég olvastam egy magazinban egy cikket, aminek az volt a címe, hogy: - Járt utat a járatlanra cserélj! - A cikk arról szól, hogy: "Siránkozunk, hogy nem jó. Százszor ordítjuk, hogy "Elég volt!", aztán szépen lehiggadunk, és minden megy ugyanúgy tovább. Kifogásokat,…..
Én mondom neked, aki félt az utazástól,(főleg a vonattal való utazástól), hogy - utazni élvezet. Most még úton vagyok, de nem bírtam ki, hogy ne írjam meg neked, minél gyakrabban utazol, annál jobban fogod érezni magad. Most még mindig úton vagyok, de a téli depresszió kitűnő ellenszere, ha elmész,…..
Én az állandó mérlegelők közé tartoztam. Amikor csak lehetett mértem a súlyom, és ez már eleve elkeserített, mert nincs az a pontos személymérleg, ami azt mutatná, amit én szeretnék látni. Sokkal jobb, ha a centimétert használjuk arra, fogytunk vagy éppen híztunk. Talán elég…..
Küzdelmem a kilókkal Bemutakozom 2014.12.05 00:20:43
Sziasztok! :) Ez egy olyan blog szeretne lenni, ahol én kérek segítséget tőletek, hogyan lehet okosan és egészségesen lefogyni. Írok majd arról, hogyan alakul a súlyom, a hozzáállásom az életmódváltozáshoz, szeretném azonban, ha ti is részeresei lennétek a blog írásának.…..
Ahogy haladok a naplóm olvasásában, az egyik oldal tetején nagy betűkkel ezt látom: STOP! -Állj!- Elég volt! - Ez a pár szó annyit rejt magában, hogy amikor ezt írtam, elérkeztem egy olyan pontra, ahol már saját magam is megelégeltem, hogy csak egy irányba halad az életem, és ez az irány nem jó…..
A világ fejlődik, s vele együtt mi is változunk. Sok mindent tanulunk életünk során, de van, hogy elfelejtjük tovább is adni tudásunkat. Pedig minden korosztálynak, minden generációnak szüksége van arra, hogy ők is fejlődjenek, változzanak a világgal együtt, (sőt!), megelőzve azt. Elmondok egy…..
Úgy örülök, ha olyan esemény történik velem, amire az ég világon egyáltalán nem számítok. Ez általában jó szokott lenni, mert a véletlenek összejátszása bizony az már valami. Rám talált egy régi, gimis osztálytársnőm, barátnőm, és egy régóta várt álmomat valósította meg. Sosem tudtam elmenni az…..
Milyen jó érzés, ha úgy hisszük, másnak szüksége van ránk. Segíteni másnak, alázattal viselkedni mások felé, más emberek szolgálata, ezek mind- mind idetartoznak, ehhez a gondolatkörhöz. Azt gondoljuk, hogyha segítünk valakinek, azt neki viszonoznia illik, mert úgy van kitalálva az élet. Pedig neked…..
caly 2014.07.27 21:12:16
<3
caly 2014.07.27 21:13:35