Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinky A Máffin

4 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett hát a pillanat, amikor végre megnyílnak a Pokol kapui és Lucifer kiszabadul. Bár ehhez még a tesóknak is lesz néhány szavuk, igaz, ahogy most állnak a dolgok, a jobb kéz nem tudja, hogy mit csinál a bal. Az évadzárót szokás szerint a Carry On My Wayward Son dallamaira vezetik fel, szokás…..
Ha eddig esetleg nem éreztétek úgy magatokat, mint egy érzelmi bokszzsák, akkor ebben a részben alaposan megkapjuk a magunkét. Az előző rész végén a búvárokkal hagytuk abba. Na, bent a búvárok tök sötétben, harsogó doziméterek mellett próbálnak életet lehelni a lámpáikba. Szerencsére újra…..
Pinky A Máffin 2019.06.04 13:15:40
@ascii: "Csak úgy mellékesen, nem terhes?"

de, hisz ezzel kezdődött az első epizód, ezt már ettől a ponttól tudjuk."

A kórházban dolgozó nővérnek honnan kéne tudnia, mivel indult az első rész? :D
Sammyvel kezdünk, meglóg a szállodából,  a kis lógós Rubyval találkozik, míg Dean édesdeden alszik. Eközben Dean szegénykém azokról a szörnyűségekről álmodik, amik a Pokolban történtek vele. Felriad és ott találja maga mellett Castielt. Az angyal figyelmezteti, nem mehet így…..
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Pinky A Máffin 2019.05.03 12:32:42
@csillagporszem: "Esetleg megöli Cerseit és közben öngyilkos lesz? :) Haldokolhatnának egymás karjaiban :) Vagy megölhetnék egymást. Kilöki Cerseit egy toronyból és az magával rántja.
Szerencse hogy nem én írom a forgatókönyvet :D"

Én mondjuk ezt nagyon adnám így :D
Egy fiatal nőnél kezdünk, egy angyalokról szóló könyv olvasása közben aludt el a kanapén. Megy a tévé is, de hamarosan zizegni kezd a kép, fura zajokat hallani, és a lámpa is villog. A nő felébred, és lám, hideg lett, látszik a lehelete, szellem kószál nála. Megszólal a…..
Boszorkányos élvezetekben lesz részünk a mostani epizódban, és abban is biztosak lehetünk, a kaland a fiúknak is tanulságos lesz. Egy házaspárral indítunk, épp egy partiról jöttek haza, ami nagyon uncsi volt. A pár azonban itthon a saját partijára készül, isznak egy kis bort és…..
Egy templomban kezdünk, egy kedves, idős apáca épp az imakönyveket osztja szét. Sejthető, hogy valami történni fog, néhány gyertya lángját a huzat eloltja. Szerencsére csak az atya érkezett meg, megköszöni a nővér munkáját, ideje hazatérnie. A karzaton egy Andy nevű fickó…..
A fiúk egy új ellenfelet kapnak, méghozzá egy igen ravasz hölgyeményt Lauren Cohen alakításában. Egy börtönben kezdünk, egy Kubrick nevű vadász meglátogatja a régi barátját és egyben a rég nem látott ellenfelünket, Gordon Walkert. Beszámol neki, hogy kinyitották a Pokol…..
Kezdjünk neki a 3. évadnak, az átívelő szál a "Mentsük ki Deant a Pokol karmai közül!" lesz. Ugyanis a kedvencünk az előző évad végén alkut kötött egy démonnal, hogy megmentse Sammyt. Pinky A Máffin megtalálta a második évad befejezését  (Köszönöm! :) ) a technika…..
hogyvolt Odaát 2x16 - Halálút 2018.12.10 15:00:00
Este van, egy kihalt mellékúton vagyunk és egy házaspárt ismerünk meg. A feleséget, Mollyt, a bűbájos Tricia Helfer alakítja, ő ül a volán mögött, a férje az anyósülésen a térképen próbál kiigazodni. A rádióból a The House of the Rising Sun szól a The Animals-tól. Sajnos…..
Pinky A Máffin 2018.12.20 08:21:48
@Szencsike: Jajj de jó :D most hogy újra szembe jöttek velem a hv-k elkezdtem újra nézni a tesók kalandjait és pont a harmadik évadnál járok izgatottan várom majd az írásaid *-*
Pinky A Máffin 2018.12.19 08:53:55
Pinky A Máffin 2018.12.19 11:44:58
A sorozat utolsó hogyvoltja óta le sem merem írni, hány év telt el, de úgy gondolom, hogy a Supernatural/Odaát megérdemli, hogy folytatódjon. Fogalmam sincsen, hogy mikor érjük be Baby-t és a fiúkat, akik immár a 14. évadot kezdték meg idén októberben és már a 300. epizódot is…..
Ott folytatjuk, ahol az előző rész végén abbahagytuk: a Mikaelson-ház kissé romos udvarán. Vincent a Sivárról, a végtelen gonoszról beszél, akit a kielégíthetetlen étvágya vonzott Hope-hoz. Az ellene szőtt terv két lépésből áll. Először kiszedik a Sivárt a kislányból,…..
hogyvolt X-Faktor 6x03 - Alakul 2016.10.10 09:28:08
Mint púpos gyerek prés alatt: Végre elérkeztünk az első olyan adáshoz, amiben már egész jó a felhozatal, viszont dilettánsokból és túlzott önbizalomból továbbra sincs hiány...
Fotó: Istvan Ruff / Tv2 Sajtószoba   Öt és fél év pereskedés után másodfokon is pert nyert Gregor Bernadett Fábry Sándor és az RTL Klub ellen - írja a Blikk. Gregor Bernadett egy 2011. januári műsor miatt indított pert, a lap szerint Koncz Gábor biztatására. Az Esti Showder egyik adásában a…..
Meredith kedves metaforával hasonlítja az immunrendszer által támadott új szervhez Jacksont, aki az anyutól frissen kapott kórházban hangyányit nagyobb befolyással (szavazati jog, vétó) bír majd a kelleténél. Legalábbis a forradalmárok szemszögéből, mert Catherine szerint…..
Pinky A Máffin 2016.10.06 08:53:50
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
Pinky kalandjai Elköltöztünk! 2014.10.23 15:37:56
Üdvözlet mindenkinek! Tudom sokáig nem jelentkeztem, de kicsit elhavazódtam, illetve nem én, hanem K. Új helyre költöztünk, de mire eljutottunk idáig, hát csodálom, hogy K nem őszült bele. Nem is a költözés meg pakolás, volt a nehéz, (maga a cuccok szállítása gyorsa ment,…..
Az őrsön kezdünk, ahol Derryl próbálja meggyőzni Mr Chang-et, hogy meg akarják ölni, amit ő nem hisz el. Derryl a rég nem látott boszi-szimbióta rendőrünk, Mr Chang-et nem tudjuk kicsoda. Derryl nem tudja elmagyarázni, hogy miért épp ő van veszélyben, hiszen nem mondhatja, hogy…..
Pinky A Máffin 2014.08.03 13:32:10
Sziasztok! Zajlik az élet, kár lenne tagadni. Vasárnap hazatérünk a táborból, melynek életemet köszönhetem. Egy kedves barátunk autóval hozott haza minket, és mivel eléggé messze lakik Pesttől, teremtőm, (akit K-nak fogok hívni) felajánlotta neki, hogy ebédeljen nálunk,…..
Előző ígéretemhez híven, íme a poszt, mellyel elkezdődött pályafutásom.   Sziasztok! Először is bemutatkoznék, mert úgy illik. Pinky vagyok, egy muffin, az életkoromról nem tudok nyilatkozni, mivel egy muffin általában órákig létezik, mielőtt valaki befalná. Most arról…..
Pinky kalandjai A kezdet 2014.07.27 19:12:56
Minden egy júliusi napon kezdődött, egy írótáborban, ott születtem meg.  Sajátságos szemszögemből próbálom bemutatni a világot, egy muffin szemén keresztül, merthogy én egy muffin vagyok, a nevem Pinky. Pozitív visszajelzéseket kaptam, így ameddig van rá igény, kommentálni…..