Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ClassF1

81 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Máskor évekig nincs rá példa, most meg egy futamon belül is kétszer cserélt motort a győztes. A gyorsan változó időjárási körülmények között Marc Marquez taktikázott a legjobban, de rajta kívül rengetegen profitáltak az érdekes körülményekből...
Az első négyet tekintve nem született nagy meglepetés a MotoGP San Marinó-i Nagydíjának időmérő edzésén. Lorenzo a pole-ban, mögötte Marquez, Rossi, Pedrosa a sorrend, a különbségek is most kicsik voltak. A tét nélküli 4. szabadedzést is simán nyerte Lorenzo, bár az előnye…..
Jorge Lorenzo és a Yamaha tűnik a leggyorsabbnak Misanoban, ráadásul Valentino Rossi is rá nem jellemző módon az előkelő 3. helyen zárt a szabadedzések összesített eredménylistáján. Az edzés elején még viszonylag kevés pilóta tudott csak javítani az előző napi idején, de az…..
Valentino Rossi nyerte az őrült esős futamot SIlverstone-ban, és egy nagyobb előnyre is szert tett az összetett pontversenyben Lorenzo 4. helyének köszönhetően, mivel három olasz végzett a dobogón. A futam először száraznak indult, mindenki slick gumikon kezdte a felvezető kört,…..
Marc Marquez győzelmével zárult a MotoGP Amerikai Nagydíja. A spanyol versenyző 3 körrel a vége előtt szánta el magát az előzésre a kiválóan rajtoló és addig végig vezető Jorge Lorenzo…..
Marquez visszavette a vezetést a 3. szabadedzésen, miután tegnap Lorenzo volt a leggyorsabb, de kis különbséggel. Nagy különbségek most sincsenek, ám meglepetésre a sorrend egy kicsit megkavarodott. A 3. szabadedzés mindig…..
Jorge Lorenzo elsőségével zárult a királykategória első napja Indianapolisban. Ennek még nincs nagy jelentősége, ugyanis a hétvége során sokat fog javulni és változni a pálya,…..
Marc Marquez sima győzelemmel zárta le a hétvégét, ami látva az edzéseken nyújtott teljesítményét, nem okozott meglepetést senkinek. A Hondák egész hétvégén jobbnak bizonyultak, így Pedrosa 2., Rossi viszont még mindig minden versenyt az első 3-ban zárt, szóval komoly…..
Marc Marquez hatalmas fölényben. Az összes edzést uralta, szóval a fogadóirodák valószínűleg nem sokat fizetnek, ha valaki az ő győzelmére tippelne. Ezen a pályán, ahol 2010 óta ahol indult, ott pole pozícióból nyert, jó esélye van, hogy folytassa ezt a szériát. Alapvetően…..
Marc Marquez uralja ezt a hétvégét. Megnyerte mind a 4 szabadedzést és az időmérőn sem talált legyőzőre. A Repsol Honda sikerét csapattársa, Dani Pedrosa tette teljessé, kettejük idejét senki nem tudta megközelíteni ma. Néha történnek érdekes dolgok és változások…..
Ha nem is utcahosszal, de Marc Marquez uralta mind a két pénteki szabadedzést a Sachsenringen. Úgy tűnik újra olyan formában van, mint amikor tavaly sorra nyerte a versenyeket és a világbajnokságot. Meglehetősen hűvös időben kezdődött a MotoGP-sek számára az első szabadedzés,…..
"A király visszatért." Valentino Rossi megmutatta mindenkinek, hogy miért kell még mindig komolyan venni őt. Egyrészt visszavágott Lorenzonak, aki zsinórban 4 futamot nyert úgy, hogy minden körben vezetett, másrészt Marquezt is befutóra győzte le idén nem először...
Minden magyar motorsportrajongó szemébe könnyeket csalt az a nap. Annyi fordulat után, amely máskor egy szezon alatt nem történik, a 125 köbcentisek asseni futam utolsó körének utolsó kanyarjait Talmácsi Gábor teljesítette elsőként. De ennek már 7 éve... mégis még mindig a…..
Érett a meglepetés, és meg is valósult! Valentino Rossi a tavalyi valenciai futam óta először indulhat pole pozícióból. Mellőle Aleix Espargaro és Marc Marquez indulhat, Lorenzo csak a 8. lett...
Alapvetően túl sok meglepő változás nem történt a 3. szabadedzésen, hacsaknem hogy a Repsol Hondák nem tudtak sokat javítani a tegnapi időeredményeken. De ez köszönhető lehet a menet közben lévő kis esőnek is. Valentino Rossi már egy körön is nagyon ígéretesnek tűnik, ami…..
Mint ismert, Assenben minden egy nappal korábban zajlik, így az első és második szabadedzésre is már csütörtökön sor került. Reggel még Rossi volt a táblázat elején a bukással indító Marquez előtt, de délutánra a Repsol Honda kettőse vette kezébe a vezetést...
Izgalmas futamon van túl a királykategória mezőnye, bár a győzelem kérdése nagyon hamar eldőlt, mivel Lorenzo más dimenzióban motorozott ma, vagy talán egész hétvégén, de mögöttük egy igen látványos versenyt láthatott a telt házas olasz közönség...
Hatalmas meglepetések sorozata a MotoGP időmérő edzésén! Olasz versenyző olasz motoron a pole pozícióban, de nem Andrea Dovizioso, hanem a fiatal csapattárs, Andrea Iannone. Marquez hibát hibára halmozott - már a 4. szabadedzésen is volt egy bukása - és végül csak a 13. helyről…..
Több meglepetés is született a 3. szabadedzés végén. Jorge Lorenzo megfutotta a pálya legjobb idejét, és demoralizálónak tűnő fölénnyel nyert, de mögötte a köridők még mindig nagyon szorosak, és Marc Marquez kicsúszott az első tízből, így részt kell vennie a Q1-ben is!!!..
A MotoGP ezen a hétvégén Olaszországba látogat, Valentino Rossi és Ducati hazai pályája. A Ducati némi előnnyel kezdte a hétvégét, hiszen teszteltek is ezen a pályán és ezt az állítást Dovizioso eredménye egyelőre igazolja, de azért még nem véglegesek az erőviszonyok, mivel…..
Annak ellenére, hogy az időmérő Marc Marquez fölényét hozta, a futam legalább olyan sima Lorenzo-győzelemmel zárult, miután az első körben átvette a vezetést, többet nem is engedte ki a kezéből...
A tegnapi időmérő edzés után a ma reggeli, tét nélküli bemelegítő edzést is a világbajnoki címvédő Marc Marquez nyerte...
Hiába tűnt úgy, hogy szoros és nagy csata lesz a pole pozícióért, annak ellenére, hogy egyik edzésen sem Marquez volt a leggyorsabb, könnyedén nyerte a kvalifikációt Le Mans-ban, több, mint fél másodpercet adva a második Doviziosónak...
Az utolsó tétre menő szabadedzésen Jorge Lorenzo, a Yamaha pilótája bizonyult a leggyorsabbnak, miután az utolsó pillanatban futott egy nagyon gyors szinte időmérőkört. A 3. szabadedzésen eldőlt, kik jutnak tovább automatikusan a Q2-be, a 4., az egyetlen igazán tét nélküli edzés…..
Szokás szerint annyit tudtunk meg a szabadedzésekből, hogy nem tudunk semmit. Az első edzésen egy Ducati, a másodikon egy privát Yamaha volt a leggyorsabb, miközben a részidők igencsak szorosak. És ahogy a pálya is tisztul (ha nem jön az eső - ez Le Mans-ban mindig kérdés), úgy még…..