Regisztráció Blogot indítok
Adatok
De82

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérsz egy kávét? Ezt a kérdést Olaszországban legalább naponta tízszer teszik fel neked, aztán függőségedhez (vagy éppen munkakerülési kedvedhez) mérten válaszolsz igennel, minimum háromszor-négyszer. Nagy újdonságot nem árulok el azzal, hogy a kávézás Olaszországban…..
A legnagyobb forróság idején sokan vágyunk arra, hogy víz közelében legyünk, megmártózzunk a tengerben. A European Best Destinations évről évre készít listát a legszebb európai tengerpartokról - ezekről válogattam Önöknek elbűvölő helyeket. Biztosan lesz olyan közöttük, amelyet még nem ismertek,…..
De82 2015.07.19 16:30:58
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo:
Annyira azért nem nehéz,bár Budapestről nincs közvetlen járat de számos nagyvárosból van,pl. Bécsből is,vagy Budapestről Római átszállással,stb... Mondjuk én kocsival mentem mert három hónapot kint voltam de az úgy valóban elég sok.
Inkább a maffia miatt van rossz híre,nincs úgy felkapva sem az utazási irodák által aminek én örülök is meg nem egyrészt nagyon jól jönne a bevétel a külföldi turistákból ugyanakkor lehet elvesztené azt a varázsát ami engem annyira megfogott.Többször átmentem onnan Szicíliába is ,Taormina pl egy álomszép város de mégis a rengeteg külföldi turista miatt valahogy nem volt az igazi nekem.De azért kétszer is voltam ott mert tényleg gyönyörű :)
A videón látható, erősen streetfighterre átépített motorokkal vonuló bandánál szemmel láthatóan nem alakult ki az összhang. Ami viszont még ennél is rosszabb, hülyék, mint segg. Annyi érdekes és kifogásolható részlet van a benne, hogy csak a felszínt megkapirgálva is…..
Belsőség Heti merítés 2015.04.19 08:56:30
Aranyoskám ...kiakadt a gázbovden. megáll, kiszáll, megnéz. hát... kiderült, hogy nem bírta a drótozott-ragtapasszal előző tulajok valamelyike által készített, innovatívnak innovatív, de szépnek nem mondható rögzítés. fúrás, faragás, menetfúrás és megvan az új…..
Belsőség Heti merítés 2015.03.08 09:17:41
A szerethető UFO Rájöttem az autó talán legnagyobb hibájára: nem lehet tőle racionális érvek mellett megszabadulni. Egyszerűen megy és az üzemanyagon, kopó alkatrészeken kívül nem kér semmit. Amit megbízhatóságon megnyer,azt elveszíti a karosszérián Idős bácsié…..
De82 2015.03.08 13:03:46
@Pepejoe: Szerintem mosószer vagy gumiápoló hab,látszik hogy épp nagy szépítkezésen van túl az autó,csakúgy csillog villog :)
Egyébként gyakran látni ettől sokkal bazáribb dísztárcsákat is,a spineres,pörgős társaikat már nem is említem :D
A héten került a mozikba Ujj Mészáros Károly, Liza, a rókatüdér című filmje, amelyben csak úgy hemzsegnek a Japánhoz köthető kulturális utalások. Ennek apropóján tíz másik olyan nyugati filmet szedtünk össze, amelyek az elmúlt évtizedekben nagyban meghatározták a…..
De82 2015.02.27 21:01:28
@polip888:
Egyetértek! Meg is nézem ha megtalálom valamelyik szekrény mélyén :)
Remélem minden bérletes kap majd ilyesmi maskarát ajándékba a karszalag mellé! ..
De82 2015.02.02 22:45:13
@SKY:
Köszönöm! Nem kell órákat törnöm a fejem hogy mi volt a játék neve de ameddig nem jöttem volna rá tuti nem alszok :D :D
Pont a napokba idéztünk fel elég sok játékot ezekből az időkből :)
Nem, nem a nemzeti fociválogatottjuk. Hanem egy négyes Golf, sókárosítva. Minden, de minden a két szín kombinációjára épül. Hátul is morcos. A cápauszony ott virít, meg a küszöbön valami terelőizé. A tribalminta meg már csak ráadás...
Mindent. Épp ezért emberünk bevetett minden elérhetőt, így téve Almeráját olyan szörnyeteggé, ami elől mindenki futva menekül. Csak tudnám, az a piros mütyür mire jó ott lenn. Moskau. Ez itten kérem egy másik fázis. Az ott egy kipuff? Őőő, valami más. Kisasztal…..
Idén 20 éves a Kartel, Ganxsta a héten töltötte a 49-et, a hétvégén meg óriás tribute koncert - Asszem 2015 Zoliék éve, nincs mese. Mindig bírtam őket, mert a Kartel olyan dolog, ami szórakoztató és eredeti. Meghonosítottak valami egészen szokatlant Magyarországon, amit…..
Most jött el az a pillanat, amikor nem tudok semmilyen találó címet adni ennek a posztnak. Egyszerűen a szavam elállt, amikor megláttam, és semmi frappáns nem jut eszembe róla. Csak annyi, hogy: OMG. Volt egyszer egy olasz négyes Golf, ami már eleve szarul nézett ki. (Mondjuk,…..
De82 2015.01.09 19:08:02
@biker_kolee:
Rendbe elhiszem ;) akkor módosítom úgy hogy dél-olaszokra nem jellemző.Többször voltam ott heteket meg éltem Calabria régióba több mint négy hónapot és összesen 1db borzalmas tuning autót láttam de az is északi volt :D
Gondolom szerte euróbába megtalálhatóak ezek a kifinomult ízléssel rendelkező tuning mesterek de nekem mégis francia,spanyol na meg az angol mester művek ugranak be először :D
De82 2015.01.10 11:11:49
@biker_kolee:
Azt is elfogadom,akkor maradjunk annyiba hogy Calabriába :D Ott éltem,ott vannak barátaim így csak arról tudok biztosat mondani,bár nem sokszor került szóba az autó átépítés a beszélgetések során így lehet hogy egy egy garázsba ott is lapul egy-két förtelem de tényleg nagyon szembe tűnő volt hogy minden kocsi gyári,és azért elég sokat jöttem mentem keresztül kasul,az az egy amit láttam az valóban egy fekete srácé volt.
Kíváncsi vagyok szicíliai csodára :D
A sziklákon, monolitokon történő építkezés már az időszámításunk előtti időszakban is ismert volt, elég ha a jordániai Petra városára gondolunk. Leginkább védelmi szempontok játszottak szerepet  a városok alapításakor, hiszen a víz és sziklafal kombinációja megközelíthetetlenné tette őket. A lenti,…..
New York, akár csak Párizs, számtalan dalt ihletett. Mindegy, hogy róla szól, neki szól, miatta szól vagy éppen csak helyszínéül szolgál a mondanivalónak, ez a város vitathatatlanul az egyik olyan hely a világon, aminek nagyon fontos szerepe van a zenében. És nem is csak úgy, hogy…..
De82 2014.11.08 15:20:47
@nefrit: Nekem is nagyon kedvelt városom New York,mondjuk nemcsak télen :)viszont nekem nem jutott volna eszembe összeválogatni hozzá illő dalokat de jó volt így meghallgatni őket és tudni hogy mennyiféle zenei stílust képviselő előadót inspirált ez a csodás város.Jó ötlet volt,gratulálok! ;)
Belsőség Telibe! 2014.11.04 16:37:23
Ennél jobb Halloween-videót még nem láttam idén. Most pénteken, Aberdeen városközpontjában, a Belmont Streeten ezerrel ment a bulika, emberek beöltözve mentek Halloween-partiról Hallowen-partira. Az egyik társaság tagjai ember-nagyságú bowling-bábú jelmezbe öltöztek, és mikor…..
De82 2014.11.04 20:49:32
@szebeee:Nem! :D Én is valami elmeháborodott rendőrre számítottam akinél pont elszakadt a cérna...Van baj :D :D De így azért sokkal jobban tetszik a video :)
Egy Jalopnik-cikk fordítása következik, az ottani szerkesztők véleményét tükrözi, ne tessenek egyből nekem esni. Szerintem többnyire érdekes gépek, egyet-kettőt el is fogadnék, persze nem a meggyalázott Deloreant. Még annyit tennék hozzá, hogy az angol nyelvben a „vulgar” szó nem csak ízléstelent…..
De82 2014.10.21 23:59:26
@Szabi DMC:
Igen,közbe magamtól is sikerült rájönni hogy nem olvatam el rendesen a posztot, :D feljebb elnézést is kértem ;)
Egyébként Amerikába is nagyon kedvelt és ismert a G Merci ezért a leggázabb jelzőt inkább tartom egy ember véleményének mint általánoságba használt jelzőnek...
De82 2014.10.22 15:28:05
@Macropus Rufus:
Kétszer is leírtam hogy nem olvastam el a poszt elejét,valahogy átsiklott rajta a szemem de úgy látszik másoknak az én további hozzászólásaimon amibe többek között elnézést is kértem ;)
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Az iskolakezdéssel egyidőben, szeptember elsejével bezárják az utolsó pestlőrinci gyorséttermet a Lőrinc Centernél lévő Mc Donald's-ot. A csaknem húsz éves, piros repülős vendéglátó hely sok ezer kerületi fiatal számára szerzett korábban feledhetetlen élményeket, hiszen…..
De82 2014.08.29 20:30:01
@nora300: Akkor arról lemaradtam, :D rég jártam arra de örülök hogy lett valami helyette elég csúnya látvány volt éveken keresztül...
De82 2014.08.29 20:33:44
@Gyors és gépkocsivezető: Ebbe lehet valami,bár nem szoktam ott enni de gyakran járok arra és mindig sok embert látok oda bent...az illatok oda vonzzák a sóvárgó tekintetem :D :D Tehát én sem gondolnám hogy azért zárna be mert nincs forgalom