Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szépmező

0 bejegyzést írt és 2091 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztus előtt 89-ben Aulus Sempronius Asellio praetor egy régi törvény újjáélesztésével próbált lazítani az egész Rómát fojtogató uzsorahitelek szorításán. Nem élt sokáig, sem a törvénye, sem ő maga. Az egyik néptribunus ugyanis, Lucius Cassius a Fórumon adott hangot az…..
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
europroli Éljen a köztársaság! 2011.02.01 11:10:00
Tudom, hogy Magyarországon emlékezni nem menő. Csak rozzant öregek állnak oda szobrokhoz koszorúval. Csak beszűkült agyú figurák mondanak ünnepinek álcázott beszédeket. Ha van valami, akkor összefut néhány közjogi méltóság, megnézik amint a zászlót ide-oda húzogatja egy…..
Szerinte nincs értelme tovább folytatni a kettőnk közötti dolgot, mert egy kapcsolatban nagyon fontos a szex és nálunk az nem működik.A kép innenKedves Szakítósblog! Rendszeres olvasója vagyok a blognak és bíztam benne, hogy majd egyszer én is átélek egy olyan volumenű…..
A fiú felvitte magához a lányt, levetkőztek, de a fiú magán hagyta a boxert, majd másnap szőrén-szálán eltűnt.Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött,elfoglalta a helyem, szemtelen volt,nagyképű,arrogáns,és elvesztem a…..
szépmező 2011.01.19 11:38:16
@mütyür: @Caddy:

én nem vagyok erkölcscsösz pusztán rá akartam mutatni a tinihetvenkedés túlzásaira.
na persze, a mai világban :)))))))))))
Az e heti háromnapos parlamenti ülés legszomorúbb tanulsága, hogy Magyarországon ma mennyire nincs ellenzék. Beterjesztett pedig a kormány jó sok javaslatot, amik iszonyatosan nagy vitákat generálnak a médiában és a közbeszédben egyaránt, jönnek az érvek pro és kontra, egyedül…..
 András küldte a mait - először meg másodszorra se nagyon találtam viccesnek, de aztán mintha ráéreztem volna. Most, így kb. tizedszerre már kifejezetten tetszik :-)) A velünk élő négerHadd jegyezzem meg előre, nekem alapjában véve semmi bajom a feketékkel, az…..
szépmező 2010.10.06 14:17:42
@bajor gizella:

Melyik gimibe jártál? Ismerősnek tűnsz :)
Praxis Meghalt a gyermekem 2010.10.04 06:00:00
Reggel 8 óra volt. Vért vettek és megröntgenezték a gyermekemet. Ird és mond 8 órás várakozás után (szüntelen rákérdezés mellet - a végén már ajtónyitáskor - ja maga az) drasztikus lépésre szántam el magam. Miután gyermekem akkora már nagyon rosszul volt, nyakon fogtam az…..
szépmező 2010.10.04 10:21:01
@indapass2009: rohadt nagy tévedés, nem csak ezért jobb az egészségügyük, hanem a KULTÚRA és az ERKÖLCS miatt. na ezt erodálta a a kizárólag pénzben gondolkodni képes baloldal Magyarországon.
A szakítós (azaz az ÉLET!) mai tanfolyamán egy klasszikus, "friends with benefits" szituációval fogunk megismerkedni jó hosszan. Utána lehet kommentálni, van-e értelme egy ilyen "kapcsolatnak"? A kép innen Most már tényleg vége… 2007 májusában…..
Ellenőrző Tanácsok tanároknak 2010.04.01 08:00:00
Monchini a korábbi posztokban fevetett problémák megoldására tesz konkrét javaslatokat nevelési aszisztensként. Sok jó ötlet ad, érdemes elgondolkozni rajta. Kedves blog, hozzászólók és mindenki más!A "Tévhitek az oktatásról" című bejegyzés kommentjeit…..
szépmező 2010.04.01 13:36:25
szépmező 2010.04.01 14:56:32
@Elveszett Angyal:

helló Angyal

Az Aronson jó könyv, de nem a bölcsek köve :)

a büntetés jutalmazás pedig olyan kategóriák amiket nem lehet megkerülni.
Mai posztunkban az elmúlt három évtized azon slágergyanús témáját járjuk körül egy kicsit, amely lassanként olyan médiastátuszra tett szert, mint egykoron a labdarúgás, az államháztartási reform, vagy a különféle fogyókúrás topikok: tényleg mindenki ért hozzá, de…..
Kinetográf Mit üzen az Avatar? 2010.03.02 15:13:00
Olvasom, hogy Cameron filmje itthon megugrotta az egy milkás nézőszámot - ez bizony nem semmi, hisz rendezőnk minden tizedik honpolgárunkat rá tudta arra venni, hogy ne a 'Köztet nézze otthon, hanem csengesse ki az emelt jegyárat valamelyik plázában. A tömegek persze nyilvánvalóan a…..
A közelmúltban a Life két toplistájára is felkerült Budapest. Ami a pozitív rangsort illeti, a tíz legfestőibb város egyikének ítélték fővárosunkat a magazin munkatársai. Hogy én mégis inkább a negatívummal foglalkozom, az nem csak a velem született rosszindulatnak…..
Érzelmileg sérült, mocskos szájú férjes asszony, aki a szakítás után hisztérikussá válik és üldözi az őt elhagyó Pétert. "Akkor nekiállt jelölgetni és pocskondiázni, hogy miért nem ismerem. Na, akkor ment a jelentés a gépháznak." Lerázási ötleteket várunk.29…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
Üdv mindenkinek! Erdélyi vagyok, fél éve költöztem Budapestre, párom miatt, aki magyar állampolgár és itt is él; több diplomám is van, odahaza pedagógusként dolgoztam, angol nyelvet oktattam, iskolaigazgatóként is tevékenykedtem az utóbbi 2 évben, több nyelvet beszélek, és…..
Kedves olvasónk, Cifu küldte ezt a cikket, amely a hidegháború kevéssé ismert frontvonalait mutatja be. A semleges Svédországnak a szovjet haditengerészet tengeralattjáróival kellett szembenéznie, amikor azok keresztül kasul cirkáltak a svéd felségvizeken. Hogy miért tették ezt, az…..