Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balhorog12

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden hibája ellenére a huszonöt éves gyülekezési törvény és a mögötte halmozódó joggyakorlat és jogértelmezés elegendő hátteret biztosít ahhoz, hogy a gyülekezési szabadság érvényesüljön Magyarországon. A TASZ szerint nincs elég ok a gyülekezési jog újraszabályozására vagy reformjára: az igazán…..
Balhorog12 2015.01.06 21:32:21
@♔bаtyu♔: Az általad ballibsinek vagy micsodának nevezettek általában, összegyűlnek, vonulnak, majd hazamennek, jellemzően betartják a jogszabályokat, ha mégsem az még belefér. A jobbikcsürhével az a baj, hogy ők meg basznak a létező szabályokra..persze ez valszeg azért van mert nem tudják elolvasni őket, ha mégis akkor meg nem értik mi van leírva, de ez ne legyen már az államhatalom problémája, meg ha lehet a balosoké se.
Balhorog12 2015.01.06 21:41:57
@Tudományos libsizmus: Nem fél Budapestet verték végig az utcán csak kb. 1-2000 szemét fubalhulligánt, ráadásul ahhoz képest amit műveltek szerintem olcsón megúszták, ezt azóta is elfelejtik megköszönni azoknak akiket libsinek hívnak, pedig kéne. Én már aznap este is azt mondtam minden ismerősömnek, hogy nem gumilövedékkel, hanem géppuskával és éles lőszerrel kellett volna rohadékokat lerendezni. De hát szerencsétekre akkor a libsik voltak hatalmon, így megúsztátok a dolgot pár pofonnal...sajnos.
Ha annyira reménytelen eset lennék, lennék, hogy csak a közéleti történések alapján ítélném meg az évet, akkor nagyon utálnom kellene ezt az esztendőt. A hazai közélet régen mutatott ennyire sivár, de legalább kilátástalan, és kibogozhatatlanul bonyolult képet. Most azt…..
Balhorog12 2014.12.31 20:21:22
@dunántúli gyerek: Nem kisbarátom a mezőny harmatgyenge kb. 25 éve a magyar politikát a társadalom legprimitívebb, legsemmirekellőbb része csinálja, ennyire futja tőlük!
Balhorog12 2014.12.31 20:22:50
@ogli dzsí: És ezt a elmés következtetést ebből a két adatból vontad le? Nem vagy egy bonyolult fajta mi?
Balhorog12 2014.12.31 20:25:46
@ogli dzsí: Ha az elit neked egy Lázár féle suttyófalváról felkapaszkodott munkakerülő tolvajt jelenti...ja igen nem vagy túl bonyolult...
Amikor a hónap végén (sokszor már a közepén) a bankszámlámra tekintek, gyakran elfog az ellenállhatatlan vágy, hogy pár száz kilométerrel nyugatabbra éljek. Átkozom Árpád vezért, hogy a pozsonyi csata után miért nem nyargalt el egész népével legalább a Rajnáig, és…..
Balhorog12 2014.12.23 14:47:21
@maxval birca hozzászóló: Persze ott az iszlám a probléma...amit meg is értek.
Balhorog12 2014.12.23 14:49:24
@feri846: A Belső 13-ban nincsenek lakóparkok, bár lehet, hogy mucsáról úgy néz ki. Egyébként meg fa* közöd van hozzá, hogy ki hol lakik!?
Balhorog12 2014.12.23 14:51:59
@delano: Csak előbb győzd elmagyarázni, hogy hol van Magyarország!!!Az a gond, hogy a széljobberek, semmit értenek az Izraelikből. Aki járt már ott, beszélt helyiekkel tudja nem véletlenül Maszada a nemzeti zarándokhely...
Jobbegyenes Menjetek a francba! 2014.12.15 19:11:20
Diszklémer: ez egy nagyon dühös, néhol trágár poszt lesz. Aki nem szereti az ilyesmit, ne olvassa tovább. Nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam ilyet írni. Most írok. Mert kurvára elegem van. A mai nap döbbenetesen tömény esszenciája volt a hazai politika rothadtságának,…..
Hónapok óta megy a pörgés azon, hogy vajon lesz-e kormánybuktatás a tüntetésekből. Ha igen, hogyan, ha nem, miért nem. Az MTA Politikatudományi Intézete most segítségünkre siet. A december 16-i demonstráción készült felmérésükből minden eddiginél világosabban kiderül,…..
Balhorog12 2014.12.23 14:41:03
@Toportyán Zsóti: Hát igen Putyin apónak már nem sokáig telik a Balogh Gábor féle bértollnokok (Lovas, Bayer...stb) júdáspénzére, csak tudnám akkor mi lesz akkor velük? Jajj, mit is írok...nem mindegy, ha nem lesznek azon mindenki csak nyer!
A szabadságnak nem, csak a függetlenségnek van kultúrája Magyarországon. Ez a függetlenségi kultúra értelemszerűen hiány és sérelmi alapú, mivel az I. világháború végégig, közel négyszáz éven át a hódoltság valamilyen állapotában élt az ország. A nemzettest…..
Balhorog12 2014.12.06 15:30:38
@dinitrobeneszupenisztokaiminparaetoxikarboiminsulf: Még szerencse, hogy a Te nagyon egyszerű jobber csapatod különb mi? Ők Vlagyimir (Putyin) pénzén élve pofáznak éjjel nappal a nemzeti önállóságról, meg érdekről. Közben a nyelvük két lélegzetvétel között is egy kinyalható segget keres. Ha nincs német jó az orosz is. Micsoda fennkölt társaság!
Balhorog12 2014.12.06 15:47:28
@no_successful2: Az egész nemzet maszlag kb 200 éves, egy baromság, legalábbis a szónak abban az értelmében amiben ti használjátok. Kultúrák, közösségek vannak de ezeknek semmi köze nincs a mai nemzetnek nevezett állmokhoz. A nemzetállam, egy ostoba kártékony művi tákolmány, amely vegytiszta, törésmentes egységes formában soha sehol nem létezett és nem is fog. Ennek erőltetése csak arra jó, hogy egy valamilyen minta alapján szerveződő többség a kissebséget nyomorgassa. A történelem túl fog lépni rajta, minnél gyorsabban annál jobb az emberiségnek.
Ezúttal John McCain térdepeltette meg alaposan kis hazánkat azzal, hogy a magyar miniszterelnököt egyszerűen leneofasisztázta. Bármennyire is szeretnénk máshogy látni, ezzel bizony az egész országot jellemezte, hiszen egy neofasiszta miniszterelnököt csak egy neofasiszta ország tud…..
Balhorog12 2014.12.04 12:09:59
@maxval birca hozzászóló: Nem liberálisok, legfeljebb libertáriusok de nektek kurucmajmok úgyis mindegy egyik szót se tudjátok értelmezni. Egyébként pedig de jobboldaliak, de rajtad birca meg a haverjaidon ez sem segít mert a konzervatív jobboldaliságról is kb. annyit tudtok mint Bazsó Bálint a politikárol meg a diplomáciáról...semmit
Balhorog12 2014.12.04 12:12:15
@Nemzetstratégia: Mccain és a zsinagógafelijítások...Mi? Vigyázz a kis zöld marslakókkal a hátad mögött és tegyél a fejedre alufóliasapkát szerencsétlen...
Balhorog12 2014.12.04 12:13:29
@Dzsentrisvihák: Nem a magyarságot ekézik, hanem a hülye gerinc és elvtelen kormányát.
Az elmúlt 16 évben mintegy 1400 gyermeket ért brutális szexuális bántalmazás az észak-angliai Rotherham városában. A városi tanácshoz és a rendőrséghez érkeztek ugyan bejelentések a bűncselekmény-sorozatról, de az illetékesek nem mertek lépni, mert attól tartottak, hogy rájuk…..
Balhorog12 2014.08.29 17:01:05
@Nemzetstratégia: Mit értesz nemzet szó alatt? Nemzet mint jogi kategória? Nemzet mint leszármazási közösség? (Ilyen nincs sehol a világon)Nemzet mint kulturális egység? (Azt nem így hívják)
A helyzet az, hogy ez a nemzet dolog csak mint jogi kategória értelmezhető főleg manapság, ebből következően minden amit róla és kisebbségekről írtál közönséges hülyeség. Nemzeteknek nincsenek tulajdonságai, csak az egyénnek. Az emberek összessége alkot egy fajt, nincsenek emberi fajok. Az meg amit a bevándorlók hatásairól csak simán nem igaz. Az egységes nemzetállam pedig nettó értelmezhetetlen baromság.
A latin meg a görög. A második világháború óta középiskoláink túlnyomó többségében beszüntették a latin (és görög) nyelv és irodalom évszázadok óta megszokott tanítását. Olaszország kivételével ugyanez történt Európában és egész Amerikában. Ennek megfelelően…..
Balhorog12 2014.08.24 21:21:29
@Hungry__horse: Tehát nem megy a szövegértés...
Balhorog12 2014.08.24 21:28:30
@Poroltó Ernő: A.) Nem vagyok irodalomtörténész és nem is állítottam ilyet.
B.) Ha Tormay és a biszexulitás, vagy homoszexualitás viszonya érdekel, továbbra is javaslom az önálló kutatást.
C.)Ami a hozzászólásomat illeti, az arra vonatkozott, hogyha Faludy biszexualitása miatt romlott volt, akkor a leszbikus Tormay is az volt. Ennyi és nem több...
Balhorog12 2014.08.24 21:31:55
@S=klogW: Több dologban is hajlamos vagyok egyetérteni, bár meg kell jegyeznem, számomra nem szempont a származás vagy politikai beállítottság ami számít az az emberi teljesítmény. Így jól megfér Márai és Faludy meg mondjuk Kertész is a polcon.
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Balhorog12 2014.08.23 16:46:30
@leahonvéddel: Minek szólsz hozzá a fizetős eü. témához ha gőzöd sincs annak a működési alapelvéről te szerencsétlen?? A hozzád hasonlók miatt rohad szét az ország! Eszedbe sem jut magadról gondoskodni igaz? Kiver a víz egy olyan világtól ahol esetleg fizetni kéne valamiért, eü ellátásért, vagy esetleg neked kéne a nyugdíjbiztosítást fizetni és magadnak dönteni a nyugdíjba vonulás időpontjáról...Meg is érdemli a fajtád, hogy azt a moslékot tolják a pofájába ami a honvédban van! Te vagy a tipikus hazánkfia az ember akinek JÁR az eü. ellátás, meg a nyugdíj, nem baj ha szart se ér a lényeg, hogy JÁR!Beéritek bármilyen moslékkal, csak teljesítményt ne kelljen felmutatni az életben!
Örkénnyel szólva, ismét néhány perc "külpolitika" következik. A korábbi közel-keleti véres események (2012) apropóján már elmélkedtünk arról, hogy egy háború során szükséges az átgondolt kommunikáció, a PR stratégia kialakítása, alkalmazása is. Most vizsgáljunk meg egy…..
Balhorog12 2014.08.22 17:20:13
@Krisz11: A "Magyarok kárára"? Bontsd már ki bővebben, mert ezt így nem tudni kit takar. Számomra például a jobbikosok nem Magyarok, hanem Oroszországból meg Iránból pénzelt hazaárulók, akik az országban élő etnikumok közötti ellentétek felszításával próbálják az országot tönkretenni/felbomlasztani.
Balhorog12 2014.08.22 17:33:03
@sanyix: Nyuszika! Olyan, hogy palesztín nincsen csak kb. azóta, hogy az öreg Arafat kitalálta, az egymilliót meg honnan veszed, összeszámoltad őket?
Néhány éve az internetes médiában egy pornóipari vállalkozó azzal keltett feltűnést, hogy számára látszólag teljesen ismeretlen nőket szólított le és vett rá arra, hogy vele análisan közösüljenek. Persze a folyamatot kellően dokumentálta is. A hírverésen jót nevettem,…..
Balhorog12 2014.08.22 17:06:54
@vilagnezet.blog.hu: Te is a cipőfelsőrész készítő tanfolyamon ismerkedtél a vállásokkal, mint az Istóczy nickname mögül a száján keresztül szaró agyhalott idióta?
„Az emberek iránti kereslet szükségszerűen szabályozza az emberek termelését, mint minden más áruét.” (Karl Marx: Gazdasági filozófiai kéziratok) Ki ne emlékezne – aki már élt akkoriban – a pártirodák a maguk primitivizmusában is sokat mondó egyen-dizájnjára: az asztal…..
Balhorog12 2014.08.21 19:31:04
@bbjnick: Ember! Ha tényleg ennyire nem érted Marx elméletének és a gyakorlati kommunizmusnak/szocializmusnak a viszonyát akkor minek osztod itt az észt?!?!. A megvalósított kommunizmust/szocializmust sosem fogod megérteni az orosz történelemnek,kultúrának, Lenin életútjának legalább alapszintű ismerete nélkül, mint ahogy Marxot sem fogod annak életútja nélkül megérteni. Az egészet nem lehet kontextusból kiragadva a puszta szövegek alapján értelmezni...talán kezdhetnéd Richard Pipes-al, az egyetemisták is tőle indulnak...
Az izraeli Maszada erőd helyszínénél nehezebb lenyűgözőbbet találni: a Júdeai-sivatagban fekszik, közel a Holt-tengerhez, egy fennsík tetején, több száz méter magasan, mégis (részben) a tengerszint alatt. Itt vívtak szó szerint utolsó vérig menő csatát a rómaiak és a…..
Balhorog12 2014.08.21 18:06:48
@István Kováts: Akkor gondolom még nem hallottál arról az ókori római szokásról, hogy a halottakat nem temetik hanem égetik. Szerintem kezdj el kicsit művelődni, vegyél pár könyvet a kezedbe, kicsit tanulgass, addig meg csak szerényen...ha ez túl küzdelmesnek néz ki, akkor se kell elkeseredni! Lemész a kurultájra a többi műveletlen hülye közé ott így is megállod a helyed ;-)
Amikor már az igen nagy nézettséget elérő (Rewind the Future) gyermek egészségvédelmi videók is a "mekis" halálmiszert teszik felelőssé egyre több betegségért, és az USA-EU-orosz szankcióháború egyik válaszlépése Moszkvában négy McDonald's bezáratása, ott valami…..
Kapkodhatja a fejét az, aki szeretné megérteni az Oroszországból Nyugat-Európa, de legalábbis Kelet-Közép-Európa felé áramló gáz körül kialakult helyzetet. Olykor nem szállítanak az oroszok, mondván az ukránok sok pénzzel tartoznak. Azt is szokták sérelmezni, hogy amikor ők…..
Balhorog12 2014.08.19 18:47:27
@mrZ: Az ország bevételeinek jelentős hányadát veszíti el rövid idő alatt, legalábbis ha kiszáll az eu-s piacról. Ugyanis - bár a moszkvából fizetett jobbikos bértrollok ezt viszonylag ritkán mondják el - Kínának Oroszország nagyjából ennyivel olcsóbban (30%) értékesíti a gázt az új szerződés szerint. Feldolgozásról kár beszélni olyasmit Oroszország nem csinál és a jövőben sem fog tudni egyhamar. Bevételeit szinte kizárólag a szénhidrogénexport jelenti. A fegyverértékesítés nem tudja a kieső bevételeket pótolni. Ma már komoly fegyvervásárló nem vesz orosz ócskavasat, csak ha máshoz nem jut hozzá. Az orosz fegyveripar gyakorlatilag hulladékot állít elő ami kb. arra jó, hogy az afrikai majmok kivégezzék vele egymást. ha ehhez hozzávesszük,zuhanó valutaárfolyamot, a tőkekivonás hatásait (Egy ilyen lépés után mindkét területen gyorsan romlana a helyzet)akkor látható, hogy aki itt igazán lábon lőtte magát az Putyin bátyó. A csuti focista persze erre sem jött rá, vagy ami rosszabb rájött, de Moszkvából fizetik/zsarolják.
Szombatra virradóra is folytatódtak a harcok a Gázai övezetben. A pénteken kezdődő háromnaposra tervezett tűzszünetet néhány óra után kölcsönösen felrúgta a Hamasz és az izraeli hadsereg is.   A konfliktust tovább súlyosbítja, hogy a palesztinok feltehetőleg elraboltak egy…..
Balhorog12 2014.08.03 14:18:44
@geriszab: Nem, nem úgy kezdődött! Úgy kezdődött, hogy 3 valaki a Hamaszból - nem a szervezet utasítására - megölte a 3 zsidó fiatalt. Ezután Izrael a területén szabadon kószáló, már büntetett előéletű bűnöző, futóbolondok letartóztatásával reagált. Ezt követően több izraeli idióta felgyújtott egy tökártatlan palesztin kiskölyköt. Az elkövetőket az izraeli hatóságok letartóztatták, eljárás folyik ellenük.
Ezután a palesztínok rakétákat lőttek ki Izraelre, amire Izrael válaszolt a maga módján.
A Palesztinok azóta kb. 3000 rakétát lőttek ki célzás nélkül izraeli civilekre...ja, hogy ezeket a zsidók csuklóból kivédekezik, a palesztínok meg nem amit ők kapnak...hát ettől az izraeliek nem lesznek bűnösebbek a palesztinoknál csak hatékonyabbak! Megjegyzem az, hogy az 1000+ civil csak 1000+, azt a palesztínok köszönjék meg a zsidók mértéktartásának, mert ha ez egy valódi háború lenne akkor nem ezerekben hanem tízezrekben vagy százezrekben mérnék az áldozatok számát!
Balhorog12 2014.08.03 14:20:54
@kvadrillio: Ha néha a kurucinfó helyett a közel keleti sajtóval próbálkoznál tudnád, hogy az izraeli kormány ígéretet tett arra, hogy a lerombolt otthonokat újjáépíti...persze ez a Hamasz vezetőkre nem vonatkozik.
Balhorog12 2014.08.03 14:25:17
@geriszab: A náci (antiszemita vagy amelyik tetszik...) az aki, csak Izrael esetében üvöltözik habzó szájjal és nem zavarja, hogy ez máshol pl: Szíria, ISIS...stb az arabok csinálják ugyanezt.
Szállj szépen magadba, ha a dolog fordítva történne meg se pingelné a radarodat!