Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Lehoczky

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért mérgezik az orvosok a rákos betegeket, ahelyett hogy meggyógyítanák őket? Miért nem alkalmaznak hatásos, ugyanakkor mellékhatásmentes kezeléseket? Miért alkalmaznak olyan terápiákat, amelyektől a betegek legyengülnek, kihullik a hajuk, hányingerük van, és még egy sor mellékhatástól szenvednek?…..
Peter Lehoczky 2019.06.27 22:56:24
@töpöte: sorry de ha alig van benne szénhidrát ( amik kôzé ugyi a cukrok is tartoznak és zsiradék és fehérje.... akkor mégis mi a túró van benne? Esetleg csak gyümölcs-savak és észterek + izotóniás sóoldat.... Tehát amolyan éhségsztrájkot tart a kedves beteg... Hát lehet hogy jó fizikumú kezdeti stádiumban levô rákos betegnél visszafogja a tumor növekedését.
A hozzá nem értő hályogkovácsok bugyutábbnál bugyutább, az internetet elárasztó írásain lehet mosolyogni, lehet bosszankodni, de van egy pont, ahol a szakértőként tetszelgő kóklereknek megálljt kell parancsolni. Egy friss írás (jelen poszt megjelenése előtt 3 órával publikálták) ugyanis néhány…..
Ki ne ismerné Antal Vali oldalát? A weblapon megjelenő írások már több bejegyzést is inspiráltak a blogon, most egy régebbi, keserűsós méregtelenítést taglaló leírással foglalkozunk. Több, mint 2400 ember ajánlotta a facebookon, Antal Vali facebookon oldalán egy mostani…..
Peter Lehoczky 2015.08.13 03:53:05
@j.norbert: hát igen, sok a maga szűkebb területén jó szakember egy idő után sci-fi-be illő tézisekkel áll elő :) pl. a C-vitamin "garantáltan" rákellenes hatását propagáló Nobel-díjas...
A mai napon az Új Germán Medicináról (röviden GNM, angolul German New Medicine vagy New German Medicine) lesz szó, ami egy újabb csodagyógymód, melynek hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár, ezzel…..
Peter Lehoczky 2014.08.16 06:01:36
@csenerezi: Na ez a kommentező feltette a pontot az i-re az "Újmedicínával" kapcsolatban... főleg, ha tényleg aktív képviselője annak.
"EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL! SZÓDABIKARBÓNÁVAL A RÁK ELLEN!!! MEGDÖBBENTŐ ÚJDONSÁG!!!Dr. Tullio Simoncini kutatási eredményei még inkább kihangsúlyozzák a gombák elleni védekezés fontosságát, melyet megelőzésként otthonról is végezhetünk (...) tisztítókúrákon…..
Peter Lehoczky 2014.08.05 02:01:03
@csubi42: Mellesleg nem 174 971 hanem 154 971... de ez szinte mellékes, a lényeg az, amit MAYCONTAINNUTS írt. Abból a 155ezerből sokat nem is kezeltek kemóval, SŐT! egyesek a kezelésig el sem jutottak. Semmilyen kezelésig, mivel túl későn diagnosztizálták. Hasonlóan: megkésett diagnózis után az operatív beavatkozást kemóval próbálják hatékonyabbá tenni. Nyilván az ilyen esetek többségében ilyenkor már más "adjuváns" terápia, de még a szóda... sem segít.
Peter Lehoczky 2014.08.05 02:14:27
@isuzu: Tisztelt uram/hölgyem, azt hogy
"Az 1990-es évek elején 100 emberből 1 halt meg rák miatt, ma 3-ból 1. Azt jósoljuk, hogy néhány éven belül 2 emberből 1 ember halálát fogja okozni ez a betegség."
NEM ez a cikk állítja (akárki is állítja, fogadást kötök vele, hogy nem tudja elfogadhatóan alátámasztani). Lényegesen többeknek rövidült 5nél kevesebbre éveik száma már a múlt századunkban is, lásd pl. a CSUBI42 említette tanulmányt. S hogy mára átlagban az emberek 1/3 rákban halna meg (az Afrikai, Indiai AIDS és maláriabetegek, éhenpusztultak... is beleszámítanak ???)
JOBBulást kívánok...
Egy csodálatos körlevél, forrása természetesen egy internetes oldal: A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek…..
Peter Lehoczky 2014.08.05 00:33:16
@SzAndrea: Még jó, hogy "felvilágosítottad" őket. Persze biztos nem a megfelelő Kaukázusban jártál :) A gombahívők majd kijavítanak...
Képzeljetek el egy Országot, sok Hivatallal, ahol forgalomba került egy Termék. A baj csak az, hogy a Terméket illegálisan dobták piacra, ráadásul hazudtak róla ezt-azt. Na jó, nem hazudtak, csak olyanokat állítottak bizonyítékok nélkül, hogy a GyorsMellel a a mell növelése…..