Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lókupec

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendes egyetemista nyáron nem az egyetem honlapját frissítgeti áhitattal. Pedig kellene, hiszen akkor nem néhány nappal ezelőtt tudta volna meg, hogy idén a világvégére való tekintettel egy hónappal hamarabb kell fizetni. A lányom a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) végzős…..
Legutóbbi elrettentő (=szokásos) T-Home-os előfizetési sztorinkra válaszul G. V. megírta, hogy vele hogyan történt ez az egész Svédországban. Tudom, hogy ennél egyszerűb és populistább dolog nincs, meg hogy minden eset más és más, de sóhajtozni jól esik, úgyhogy tessék:…..
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
Miután Mandras kiszámolta, hogy 2 csomag Füstli virslin nem annyit spórolna, mint amennyi a Tesconak kijött, azonnal szólt egy eladónak, aki viszont csak a vállát vonogatta. Az akciókat ugyanis szerinte gép számolja és különben is, azok az olyanoknak szólnak, akik nem tudnak…..
Belsőség Érdekli az olasz divat? 2009.12.12 13:00:00
Szereti az olasz motorokat? Hozzájuk illő ruhákat hordana? Most exkluzív, kivételes minőségű, L-es méretű, férfi Aprilia-pólót és kulcstartót nyerhet! A kérdésünk: egy világhírű múzeumban 1998-ban kiállították egy Apriliát, mint a kortárs művészet és a motorozás egyik…..
Mi másnak nevezhetnénk az Audi-féle Materials and Corrosion 2010-es naptárat? Ugye, hogy kell egy adag elmebetegség ahhoz, hogy valakinek egy ilyen legyen az asztalán? Bolond egy dolog, de kétségtelen, hogy remekül illeszkedik az Audi Vorsprung durch Technik-szlogene által sugallt…..
lókupec 2009.12.12 12:31:43
Ha nem, hát most megteheti, persze csak ha jól válaszol. Igaz, ezzel autót nem fog kinyitni, maximum számítógépes biztonsági rendszert tud feltörni, ha rátölt valami okosságos programot. De akkor is, egy hófehér, Mercedes-kulcs formájú pendrive jól mutat az ember előtt a…..
lókupec 2009.12.12 12:15:18
Belsőség Jó ebédhez szól a T1 2009.12.12 12:00:00
Hogy ne maradjon a család a tipikus ajándékok (póló, zokni, nyakkendő) nélkül, így a Porsche Hungaria által felajánlott T1-pólót megnyerheti a leggyorsabb válaszoló.    A kérdés pedig kombinált: mikor kezdték gyártani a Transportert (T1) és a jelenlegiből (T5…..
lókupec 2009.12.12 12:00:57
A Speed and Spirit a Mercedes versenysport-múltjának állít pazar kiállítású emléket. Olvasóink megrögzött autóbuzik, így nyilván tisztában vannak az Ezüst Nyilak technikatörténetével, talán még azt is tudják, hány grammot spórolt a versenycsapat a festék lecsiszolásával.…..
lókupec 2009.12.12 11:15:57
Belsőség Száguldás a sóban 2009.12.12 10:45:00
1937-ben Joe Petrali Harley Knuckleheadjén 219,17 kilométer/órás sebességi rekordot állított föl. Évekig egy motoros sem volt képes gyorsabban száguldani nála a bonneville-i sós tó kiszáradt medrében. Akit érdekel a gyorsasági rekordok története, az egy fekete, hímzett…..
Belsőség Kalapácsot a fejbe 2009.12.12 10:15:00
Nagyszerű téli-nyári viselet az aranyszínű Chevrolet jelvénnyel - egyesek szerint kalapáccsal - díszített bézbólsapi. Manapság már gyakori látvány a jellegzetes szimbólum az utakon, de ez nem volt mindig így. A kérdésünk a sapkáért: mikor vezették be újra a…..
lókupec 2009.12.12 10:15:35
Üres az íróasztal sarka? A kongó vitrinben csak a pormacskák hancúroznak? Töltse ki a teret egy 1:12 méretarányú KTM-makettel. Kérdésünk: melyik városban gyártották azt a kipufogót, amelyet az MX1 világbajnoki ezüstérmes Max Nagl tiszteletére készült replika KTM 450 SX-F…..
lókupec 2009.12.12 09:47:18
A Porsche-cuccok sosem gagyik, ezt érdemes figyelembe vennie, mikor gondolkodik azon, hogy kell-e önnek egy L-es méretű Porsche Supercup póló és béjzbósapka. És a kérdés? Itt van, alul. Mely országban kereshető nyilvánosan rendszám alapján a tulajdonos személye? Ebben az…..
lókupec 2009.12.12 09:00:32
Nem vitás, hogy a Komjádi-Császár uszoda forint/méter aránya a legmagasabb az országban, hiszen a belépőnkért cserébe általában csak egyet használhatunk a három medencéből. KL példája mutatja, hogy ez még a szerencsésebb helyzet. Neki ugyanis egy rakás bunkóságot kellett…..
Egy Névtelen Olvasó csinálta a fotót a kies borsodi városban, mi meg megveszünk, és elepedünk, hogy többet tudjunk arról, ki vadászna ott emberre és miért. A település melyik épülete előtt rendszeres a rablás és a rongálás? Edelényi olvasóink, segítsenek!..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Ibolya az Auchan-ban olyan csirkehúst vett le a polcról, ami valószínűleg eredetileg nem oda tartozott, így többet fizetett végül, mint amivel számolt. Amikor ezt jelezte az ügyfélszolgálatnál, csak gúnyos röhögés volt csak a válasz, ami természetesen panaszkönyvi beírást…..
Az utóbbi időben az emelt díjas számokkal variáló csalók kifejezetten megtáltosodtak és egészen frappáns módszerekhez folyamodtak. Peti a fenti kamu hírlevelet az Extreme Digital nevében kapta, akik viszont a honlapjukon tájékoztatnak mindenkit, hogy  semmi közük a…..
Belsőség Jó napot! Arany van? 2009.09.03 15:55:00
- Mennyi kéne? - Hát, egy Ferrarira való. Nincs új a nap alatt, a krómozás, polírozás, aranyozás, platinázás, karbonozás és minden -zás már úgy hozzánőtt a drága és exkluzív autókhoz, mint Magdi anyus a Barátok közt-höz, nélkülük már szinte nincs is élet negyvenmillió…..
A MediaMarktnak néha egészen elképesztő árai tudnak lenni, általában az egyszerűbb, eldobható dolgokra. Laci egy logikai fejtörőt talált egy hirdetésen, amivel mit sem sejtve már be is húzták a csőbe a gonosz reklámszakemberek, a Homárral együtt: A múltkor akadtam rá egy…..
Tényleg titokzatos, hogy mi értelme van annak, amit K.V. lefotózott nekünk: Sok hozzáfűznivalóm nincs a képekhez: fénymásolt Napoleon címkék celluxszal rögzítve, az egri Tescoban. Talán az eredeti leázott? Vagy gyűjti valaki? K.V.   ..
Egyszerű kis hagymaügyi posztunk komoly kommenthullámokat kavart, annyira, hogy a levélíró Karcsi ekéző levelet írt, meg elküldte a fenti fotót is. Imádjuk, amikor a szenvedély veszi át a terepet, íme az érintett válasza: látom, a kommentelők között több az eke, mint amennyi a…..
Bár a szabadúszó vállalkozók amiatt panaszkodnak, hogy már a 3 hónapos fizetési határidőt is egyre kevesebben tartják be, a multiknál pont fordított a jelenség: már azelőtt be kéne fizetni a csekket, hogy kiküldték: Ma (július 22-én) kézhez kapott csekkjük fizetési…..
A Penny Marketben nem a magasabb árral kalkuláló pénztárgépeken lehet bukni, mint az Auchanban, hanem a törzsvásárlói akciókon, ha mi magunk nem vagyunk törzsvásárlók, és nem veszünk észre egy kicsi jelölést. Merzsi figyelmeztetése alant: Most olvasom az Auchan történetet. A…..