Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papustol

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi (T)error blog! Korábban dolgoztam rövid ideig az XY nevezetű fuvarozó társaságnál tehergépjármű-vezetőként (kamionon). Mivel, ez idő alatt a feletteseim részéről az érződött, hogy csak egy rendszámmal nevezett, pénznyelő, élősködő organizmus vagyok a…..
papustol 2010.11.21 12:25:52
@phaszfej: Bizonyára elveszett önből a tisztelet embertársai iránt!Egy átfogó ellenőrzés kell a teher és személyfuvarozással foglalkozó cégeknél!Utána több tisztelet jutna a dolgozó,hétköznapjait 2.5x1.8 alap területen élőknek.Többnyire max.koncentrációval,számtalan emberéletet megmentve róják a kilométereket!Én nem a hivalkodásért de balesetet szenvedett és szorult körülmények között magába roskadtnak adtam segítséget!SOKAK ÉSZRE SEM VESZIK ŐKET!A csoda nem létező határainkon kívül mindennapos.Törvényes munka idő+pihenőidővel családbarát közösségében élnek szakma társaink.Javuljon velünk.Üdv.
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
Úgy fest, mintha egy út kanyarogna a békés nyári messzeségbe. Tökéletesen úgy fest. Az igazság ezzel szemben az, hogy egy louisianai vízi út, a Bayou Chaland felszínére látunk, amelyet milliónyi döglött hal, tarisznyarák, angolna, sőt egy bálna teteme…..
papustol 2010.09.17 08:43:29
@Nádasi Balázs: Üdv.Bizonyára a természet szeretetét videó játékon tanították és ott több élet tönkretétele után kezdhetted a játékot egy gomb nyomással!A valóság ennél sokkal fárasztóbb!
Idén is megvolt az éves áprilisi Weissenkirchen-túra, igaz, a sorozatos lemondások miatt végül úgy nézett ki, hogy a tavalyi tizenhárom helyett csak három motorral megyünk. Aztán lett belőle kettő. Meg egy autó. Sebaj, kell néha ilyen is, nyugis, kedves, háromnapos motorozás lett…..
Rövid figyelmeztetés mindenkinek Lászlótól, akinek majdnem ellopták az autóját, ami végül nem sikerült nekik, de két zárat tönkretenni annál inkább. Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy a XIV. kerület Fogarasi úti OBI áruház parkolójában autó tolvaj banda…..
Olvasónknak ellopták minden iratát és bankkártyáját, ám ha ez nem lenne elég, még az OTPdirekt is letiltotta, mert állítólag háromszor elrontotta a jelszavát. A baj csak az, hogy mindez az OTPdirekt „átmeneti meghibásodása” idején történt:A baj csőstől jön. Az én…..
Sörészek mindig büszkén mutogatnak a sörfogyasztási adatokra, melyekben mindig Csehország nyer, amit aztán különféle sorrendben követnek az írek, a németek, az angolok, és így tovább, most azonban ellentétes előjellel került a sörfogyasztás kérdése az angol parlament elé.…..
Tegnap egy fagyott holtestére bukkantak Tirolban - adta hírül az Austrian Times nyomán a skiculture.hu. Az áldozat alighanem egy sítúrázó lehetett. Ebben a tartományban 2007-ben kétszer annyian (49) haltak meg a hegyekben, mint közlekedési balesetben. Az Alpesi Biztonság…..
Pordán János 2008.01.07-én 14:00 után Szegedről eltűnt. Telefonja nem elérhető, albérletébe nem ment vissza, vizsgán (tőle szokatlanul) nem jelent meg. Iwiw-en,myvipen utoljára (9-én) már testvére, István lépett be helyette. Kérünk mindenkit, ha bármilyen infó van róla,…..