Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piiistu

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran megesik, hogy egy régi átverést újra elővesznek, és az aktuális Internetes trendekhez igazítják azokat, felhasználva a legújabb átverési és adathalász technikákat. Ezúttal egy több mint 10 éves képet vettek elő az átverést készítői, hogy ezzel csapják be a…..
Piiistu 2014.07.28 14:03:36
A Műkincsvadászokat nézve biztos voltam benne, hogy valami hasonló témájú filmet láttam már, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy vajon melyik lehetett az. Aztán Roger Moore önéletrajzi könyvét olvasva (érdemes adni neki egy esélyt, tipikus angol humorral, rendkívül szórakoztató…..
Angliába már évszázadok óta áramlanak be Indiaiak. A két világháború idején és rögtön utána volt az első körös nagy bevándorlás, majd az utóbbi kb. 20 évben. A Statisztikák szerint az Angol népesség kb. pont 20%-a idegen, Indiai, Pakisztáni és egyéb. Indiai…..
A sok elfoglaltság kellős közepette elmulasztottuk bejelenteni nektek a nagyszerű örömhírt, mégpedig azt, hogy az ELECTROLUX DESIGN LAB legjobb pályaművei közé Kovács Apor ötlete is bekerült. A vele készített interjút ITT olvashatjátok, az idei verseny témáiról és…..
Piiistu 2014.07.28 12:38:24
Az EU költségvetésében van pénz a tömeges elbocsátási krízisek kezelésére. Magyarország azon kevés EU-s országok egyike, amelyik még sosem fordult az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alaphoz (EGAA), holott az éppen azért jött létre, hogy mérsékelje a globális piaci változások által okozott…..
Én nem vagyok „vendéglátós”, ezt sosem fogom kimondani, akkor sem, ha néger pincérek potyognak az égből az ölembe, akkor sem, ha immáron 10 éve kisebb pauzákkal ez a fő megélhetési forrásom. Ember ≠ Vendég Mindenhol, mondom MINDENHOL (Magyarország, Németország,…..
Piiistu 2014.07.28 11:56:05
Horror-Mirror Boszorkányos vegyes 2014.07.27 20:06:51
Akaratlanul is sikerült három olyan filmet megnéznem, amelyek között van laza kapcsolat: mindegyik érinti ilyen-olyan szinten a boszorkányságot. Ettől függetlenül teljesen különböző művekről lesz szó. 1. Az ördögök éjszakája / Az éjszaka ördögei - La notte dei diavoli /…..
Piiistu 2014.07.28 11:43:30
Immáron kijelenthetjük, hogy a Mercedes legyőzéséhez nem feltétlenül kell, hogy az egyik ezüstnyilat technikai hiba sújtsa. Ma kiderült, hogy "elég" egy kaotikus futam, és ez elég is volt a Red Bull mai győzelméhez.  Nyugodtan kimondhatjuk, az elmúlt 4 évben nem láttunk még egy ilyen kiváló magyar…..
Felhőbe menteni. Az utóbbi időkben gyakran hallható a kifejezés, mely általában informatikával kerül összefüggésbe. A felhőalapú adattárolás röviden úgy definiálható, hogy nem csak a saját, fizikailag előttünk helyet foglaló számítógépre mentjük el fájljainkat, hanem…..
(A mellékelt képen piros X-szel jelölt galamb bármelyik pillanatban szívinfarktust kaphat, és ez nagyon komoly következményekkel járhat. De erről majd később.) Kezdjük egy idézettel: „Élet: nemi érintkezés útján terjedő fertőző betegség, melynél a halálozási arány…..
A virágba borult kerti mályvacserje látványa nyaranta már olyan megszokott, hogy talán fel sem tűnik, mennyi új fajta jelenik meg a faiskolákban, nagy telt és félig telt virágúak, az alapfajnál élénkebb színűek, tarka levelűek.  A mályvacserje rendszertana, származási helye,…..
Piiistu 2014.07.28 09:00:25
@zöldeketbeszélek: Köszönöm a tanácsot! Én nagyon nem értek a virágokhoz, ezt is ajándékba szeretném. :)
Majd felkeresek egy faiskolát, és megpróbálok jól választani.
Lenyűgöző történetfolyam a fantázia minden porcikáját megmozgató cselekménnyel – ez David Mitchell Felhőatlasza. Képzeljünk el egy Matrjoska-babát, aminek a belsejében újabb és újabb Matrjoska-babák vannak, pontosan hat darab egymás után. Valahogy így kapcsolódnak egymásba a Felhőatlasz történetei,…..
Gyakorlatilag nem tárja fel a nyugati média az ukrajnai események hátterét sem. Erre a következtetésre jutottam azt követően, hogy január óta behatóbban igyekszem feldolgozni az ottani történéseket. Lista az Ukrajnával, az orosz-nyugati kapcsolatokkal összefüggő időszerű…..
Piiistu 2014.07.28 08:25:13
@mrZ: Bocsánat, akkor rosszul fogalmaztam.
Nem mindennapi játékhoz érkeztünk. Kicsit elegem is lett már hogy úgy tűnik mindenen csak fanyalgok és egy csomó rossz játékra pazarlom inkább az időm, de most ez így jött össze, és ahogy a filmek esetében az adaptációk mindig rosszabbul sülnek el a játékvilágban is rendre így van ez, jobb ha saját…..
Le Notti del Terrore. Rendezte: Andrea Bianchi. Írta: Piero Regnoli. Zene: Elsio Mancuso. Kép: Gianfranco Maioletti. Speciális effektusok: Gino de Rossi. Vágó: Ő nem vállalta a nevét. Szereplők: Karin Well, Gianluigi Chirizzi, Simone Mattioli, Peter Bark, Antonella Antinori és még sok…..
Piiistu 2014.07.25 13:32:30
Carlos Tévez legutóbbi interjújában arra sarkallta a Juventus vezetőségét, tegyen meg mindent, hogy a Manchester Uniteddel komolyan hírbe hozott Arturo Vidal Torinóban futballozzon a továbbiakban. Arturo Vidal esetleges távozásáról hetek óta cikkeznek olasz és brit lapok, amelyek…..
Piiistu 2014.07.25 13:31:35
Másodszor futok bele abba, ahogy a NOL.hu tálalja Magyarország Tallinni Nagykövetségének bezárását, illetve az arra adott észt reakciót, miszerint Észtország is bezárja nagykövetségét Budapesten. Előrebocsátom, hogy a lépés szerintem is barátságtalan, számomra személyesen…..
Piiistu 2014.07.25 13:30:57
Nincs tabu, nincs tisztelet, legyen az ünnep, Karácsony, vagy akár a kómából lábadozó Forma-1 autóversenyző kórházi kezelése - a csalások kieszelői nem csak villámgyorsak, de minden egyes közérdeklődésre számot tartó eseményre gátlástalanul, és érzéketlenül lecsapnak,…..
Piiistu 2014.07.25 13:27:35
Tegnap döntött arról az Európai Bizottság, hogy az uniós külügyminiszterek témafelvetéseit megfogadva, keményebb vagy puhább szankciók bevezetését javasolja majd az uniós állam- és kormányfőknek a jövő héten esedékes rendkívüli EU-csúcson az Orosz Föderációval szemben.…..
Piiistu 2014.07.25 13:25:25
Brit lapértesülések szerint az Arsenal vezeti a Juventusban peremember szerepét betöltő Mauricio Isla leigazolásért zajló versenyt. A huszonhatéves középpályásnak nem sikerült beverekednie magát az Öreg Hölgy kezdőcsapatába a Torinóban töltött két éve alatt. A The Daily…..
Piiistu 2014.07.25 13:24:10
Anglia a lehetőségek országa, ha van időd, türelmed, pénzed kivárni. Ha van két referenciád és minimum fél év gyakorlatod. Ha van elég önbizalmad és nem adod fel – írta Kata a története elé (amihez képeket is küldött, amiért köszönet!). Az idő persze nem abban az…..
Piiistu 2014.07.25 12:47:07
John W. Smith egyike a lelkes brit futball-barátoknak. Van egy szép háza Angliában, Arsenal városában a Kossuth Lajos u. 3 szám alatt, - mert Kossut Lajos utca minden városban van - ott éli kis családjával, az egyszerű britek hétköznapi életét. Most egy olajbányászati konferencián…..
Piiistu 2014.07.25 12:45:11
Látsz egy jó csajt, de nem szólítod le, mert mindig leblokkolsz? Nem tudod, mivel vágj vissza a pasik ismerkedős dumáira? Magyarul sem könnyű, hát még angolul! Ha szeretnél jól bevethető angol ismerkedős dumákat, akkor Neked írtuk az új bejegyzésünket! A legjobb szövegeket …..