Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkakozvetito

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kevésbé használható a Fidesz számára az a retorika, amit az orosz-ukrán háború óta használ. Ennek lényege, hogy a gyakorlatban lényegében együttműködik az EU és a NATO legfőbb döntéshozóival, verbálisan azonban teljes semlegességet hirdet. A Fidesz szavazóit azonban egyre inkább zavarja az a…..
“Az öltöny a modern úriember páncélja. És a Kingsman ügynökei az új lovagok.” Ha arra számítotok, hogy egy lebutított mini James Bond jelölt workshopot fogtok látni a mozivásznon, akkor hatalmasat tévedtek. A Kingsman egy új, a titkosnál is titkosabb brit titkosszolgálat…..
munkakozvetito 2015.02.13 20:36:05
Vöröshajú lányok Ivette 2014.10.19 07:34:00
..
munkakozvetito 2014.10.20 21:44:51
Táborhétvége volt az X-Faktorban, az az a kör, ahol leszűkítik a jelentkezők körét kezelhető mennyiségűre (értsd: 24 olyan versenyzőre/együttesre, akikhez már lehet arcot társítani, akikre emlékszik a néző), és akikből majd a jövő hétvégi két mentorházban kialakul a 12…..
munkakozvetito 2014.10.06 17:23:03
@pamut: mi? megnéztem a leányzót. Kurva gyenge.Ha te azt mondod hogy ez a maníros szar amit tol a legjobb a mezőnyben akkor javaslom hogy ... ehh.... mindegy :)
Teccen is jóóóó (nagy szar)
Ismerd meg a 21. századi szlovmagyar politika legnagyobb szemfényvesztést!  Pörög a nyár, ki emlékszik már a martosi Staffesztre vagy a szlovmagyar fiatalok táborainak legnagyobb „epic fail ever” kategória győztesére? Tudjátok, Gombaszög – A nyitott tábor! Azaz:…..
munkakozvetito 2014.08.01 16:24:18
Ez hülye.

Éltem felvidéken 2 évet,és tökéletesen rálátok a felvidéki magyarok helyzetére.Dehogy akarnak autonómiát. Tökéletesen megvannak a kis miliőjükben.
Pl.oktatás: a magyar nyelvű iskolákban a tanárok kötelezve vannak hogy érettségin senkit ne kaszáljanak el mert ha szar a statisztika (pl szlovák nyelvből sokan elhasalnak) akkor a suli is kevés fejpénzt kap -> a suli megszűnik. Én annyi buta sötét sudribunkó embert mint Dunaszerdahely érettségiző osztályaiban soha nem láttam. No a felsőoktatás sem különb, a Selye János egyetem hallgatói(muhahaha) végzősei egy sima magyarországi érettségin is elhasalnának. A feleségem tanított ott, hát abból amit mesélt(az igazgatónő utasítására tilos volt ott is buktatni) széééép dolgok vannak ott is. No nem beszélve arról hogy a "vállakozó urak" Dunaszerdahelyen (
"ugye a mini Dallasz") minden biztositékot kivernek. Kiskirályok vannak ott kéremszépen. Kanovits (az összes hirdetőfelület az övé, mivel az apja felszopta magát az önkormányzatnál) olyan mennyiségű ún "bilbóóórd" felületetel rendelkezik a városban hogy az egy négyzetméterre jutó felületek száma egész európában szerdahelyen a legmagasabb. Nem beszélve arról hogy minden konkurensét ellehetetleniti akár pénzel, akár megfélemlitéssel a becsületesség mitapéldánya. De ottvannak még Zsidrákék, Bertók Matyi(diszcigány videós, aki szintén szeret átgázolni a másikon), A Kanton nevű cégtől a Bartalos "úr" ésmég sorolhatnám. Nos a fiatalság mást nem lát szerdahelyen, komáromban és mondjuk nagymegyeren sem mint a százmilliós autókat (no nem 1-2 hanem 100-200 lizingelt porsét, ferrarit , mazerattit stb..) akinek egy szaros Q7 audija van azt már kinézik... Nos Dotho kolléga is innen jött. alapvetően az ottani magyarok utálják a magyarországi magyarokat, kib..ott nagy kisebbségi érzéseik vannak, amit még leplezni sem tudnak. A sok hülye felvidéki szlovák iskolába iratja a gyerekeit, azt hiszi hogy azzal előrébb lesz ha se magyarul, se szlovákul nem tanul meg rendesen az idióta(nembaj vállakozónak jólesz).
Nem elég elítélni Izrael állam primitív, törzsi jellegű megtorló akcióit! A magyarországi és nyugat-európai reakciók egy jó része amolyan törzsi vendettának tartja a zsidó állam reakcióját a három zsidó fiú elrablása és a Hamasz rakétatámadásaira adott választ. Az…..