Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betépett felhasználó

0 bejegyzést írt és 1483 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
geoTESZT Hátamon a házam! 2015.06.25 22:02:39
Előfeltétel: hátizsák és bakancs! Bejáratott, kipróbált, magas szárú, lehetőleg vízálló bakanccsal induljunk csak útnak. Fontos a jó tartás, mivel a nehéz hátizsák miatt extra igénybevételnek leszünk kitéve, így nem árt ha biztosak lépteink. A cipő talpa legyen mélyen…..
betépett felhasználó 2015.06.26 11:53:03
2014 karácsonya még nem teljesen a drónokról szólt, bár már megjelentek nagyobb áruházláncok és online elektronikai webáruházak portáljain is a multirotoros gépek, gyakran brutális árakon (3-400%-os haszon kulccsal). Sok tanácstalan vásárlónak segítettünk, egy több részes…..
betépett felhasználó 2015.01.10 16:29:48
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
csipem a stilusod)) csak nem tudom besorolni: frusztralt, ontelt, beszari stb. vagy az osszesbol egy kicsi? Netan sok? Ne faradj a valasszal. Gratula, csak igy tovabb!

@vinersniccel:
koszonom
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
betépett felhasználó 2013.07.08 18:32:49
@fat.acceptance: nem én nézek oda, te tolod magad a képembe. Annak csak örülök h nincs mit kezdj velem. Magaddal kellene! S ha már a netről hizlalod az önbizalmad, figyel ide is: százak írták h csak mértékkel, s látom nehéz ezt megérteni. Nincs hangom, nem állok ki utcai zenésznek. Ronda vagy, minek csinálsz hozzá még reklámot is. Ez van, ezt főzted, ezt edd meg, de ne kínálj mást is belőle. Ilyen egyszerű. S most nem a dagi nondagi a téma, hanem a hivalkodó lelkisérült versus józan ész. Persze utóbbit képviseled te. Gondolod...na pá
betépett felhasználó 2013.07.08 18:46:36
@fat.acceptance: Sajnálom, de innentől kezdve le vagytok szarva! Ha nem tetszik, ne nézz oda. Semmi nem kötelező.
Ezt te írtad a posztodban!
Tolerancia, mi?)

Manókám, kész a vacsi, tessék belakni...

Ja, bántanak soraim? Szuper! Erőt adnak? Még szuperebb! Netán nem tetszik? Leszarom, ahogy te is e témában többségi véleményen levőket. Van ez így)) úgy hívják h VALÓ VILÁG! AZ IGAZI) csók és jó a fotód. Műfajon belől, persze...
Szalai Miklós könyve, amely azt a vitát foglalja össze, amit a mai angolszász analitikus filozófusok Isten létéről folytatnak, két alapvető ateista érvet jár körül (Szalai Miklós: Létezik-e Isten? Ateista érvek a mai angolszász filozófiában. L’Harmattan, Bp., 2005). Az egyik a…..
betépett felhasználó 2013.06.25 08:20:43
Talán már említettem valahol, hogy a 20-as éveim közepén, na jó egy kicsit inkább már a második felében járok, egy kicsit azonban fejtőrést okoz számomra az ideális partnerjelölt kora. Vagyis hány éves az ideális férfi? Esetleg a kor csupán egy szám? Mostanában rengeteg…..
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
betépett felhasználó 2013.05.29 08:59:38
@Jaffar: tessek megoldasi javaslatok: pirosra felcsapodo sorompo,vastuskes-tankcsapda,szetnyilo szakadek, megolvado bitumen. stb.
vegso esetben automatikusan bekapcsolo jezusszimulator. ez utobbi az oldalrol, zoldrol startolok erdekeben.
Thomas Poulter, aki nem félt az ismeretlentől Thomas Poulter neve sokaknak nem mond semmit, pedig erről a fizikaprofesszorról Byrd admirális még gleccsert is nevezett el, miután Déli-sarki expedíciója során Poulter megmentette az életét amikor az szénmonoxid-mérgezést…..
betépett felhasználó 2013.04.20 10:55:29
- SPOILERMENTES - 2077. Hatvan évvel ezelőtt idegen támadták meg Földünket, és az emberiséget a teljes kipusztulás szélére sodorták. A háborút végül megnyertük, de időközben világunk lakhatatlanná vált. Az emberiség túlélői a Szaturnusz legnagyobb holdjára, a Titánra…..
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
Miközben blogokon, filmes és nem filmes portálokon olvasgattam a tavalyi év legjobb filmjeiről szóló értekezéseket, valahogy nem voltam elégedett. Nyilván ez a listakészítés velejárója így – nem megbántva egyéb oldalak listáit – bennem is megért a tavalyi év értékelése.…..
betépett felhasználó 2013.01.10 14:35:11
Hopp, most olyat láthattok, ami csak néhány magas rangú koreai mérnök és pár száz összeszerelő munkás kiváltsága volt eddig. Egy SGS3 belsejét, darabokra szedését, majd újra összeszerelését. Kicsit ijesztő, ahogy feszülnek, lepattannak a csatlakozók, és nyúlnak, hajlanak az…..
Hilton Budapest - a TripAdvisor fotója. A TipAdvisor az alábbi tíz gyönyörű panorámájú hotelszobát szedte össze a világ minden tájáról. A Niagara-vízesés, meg Sorrento mindenesetre klassz társaság Budapestnek. Mondjuk nem sokat agyaltak az indoklással a szerkesztők, gondolom…..
betépett felhasználó 2012.03.20 10:20:32
Mennyit lehet elkérni egy éjszakáért Manhattan legdrágább lakosztályában? Van-e egyáltalán a luxusnak felső határa New Yorkban? Igen, van. Egy napra 35 ezer dollár az ára, és Ty Warner Penthouse a neve. A 400 négyzetméteres lakosztály a Four Seasons Hotel 52. emeletét foglalja…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
betépett felhasználó 2012.03.02 10:02:44
@adamis.ivan: lenyegileg 100%san 1etertunk. mert 1et eltunk. tiszteletem.

@paun tau: szintugy

es 1ben tutira biztos vagyok: meg 30 ev es az akkori modortibik majd ugy fogjak szapulni szep uj vilaguk vetomagjait elulteto jelenkori /~korral elegedett modortibi apjukat, mint blogtulaj az oseit. Talan annal is jobban. Ezt jo esetben. Rosszban, meg 1altalan nem, mert mar nem fog fajni nekik semmi. tetszeni sem. 1xruen keptelenek lesznek erezni. s hiszem h igy lesz jobb nekik. Ha majd lecsapja valaki a biztositekot a hitechtol kejes vigyorral a kepukon zombisulnak orok alomra.
.
betépett felhasználó 2012.03.02 10:53:23
@Modor Tibi: de erzekeny vagy, baszd meg. gondolom elhitted, h modortibi csak te lehetesz 1dul a vilagon.
DopeManTV BAZMEG! 2011.10.25 01:27:50
 Kíváncsi vagy, hogy mit érez ma egy átlag magyar ember? Akkor figyelj BAZMEG! DopeMan Papa most nem az átlagos módon mondja el neked...   Október huszonharmadikán kinn voltunk a MILLA Nem tetszik a rendszer tüntetésén, ahol beszédeket mondtak, műveltségi tesztet…..
betépett felhasználó 2011.10.25 22:41:28
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
betépett felhasználó 2011.02.21 10:51:42
A CBS feleslegesen aggódik az imidzse miatt, a Hollywood Reporter felmérése szerint ugyanis minél több kokót szív fel Charlie Sheen a pornós ribancok seggéről, annál nagyobb népszerűségnek örvend - legalábbis a fiatal férfiak körében. A Két pasi meg egy kicsi főszereplője most…..