Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szövet

0 bejegyzést írt és 264 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Artie Kispesten 2017.05.03 19:48:16
Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen…..
szövet 2018.06.29 22:15:21
"na, ugye" rovatunkban, ma:
szövet 2017.07.15. 11:37:12
labdabiztos.blog.hu/2017/05/03/artie_kispesten/full_commentlist/1#c33405907
"...
Bajnokság végeredménye:
1. Videoton (a szezon után átnevezve Szfv-i MÁV Előrere)..."
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
szövet 2018.05.27 15:27:33
DVSC–PAFC 2:1
A hazaiaknál fél meccskeretnyi hiányzó. A vendégeknél: ki a Heinekent nem szereti, a pezsit nem érdemli – bár senki sem kér(dez)te.
Felcsúton a héten a délnyugati szektorhoz, Brazília felé nyitott kapukat a klub a bejutást könnyítendő, eközben együttműködési szándéknyilatkozatról is megállapodott, melynek keretében flamingók és flamenkótáncosok érkeznek, továbbá három 30-as Flamengo-játékossal erősíthet a Kisvárda az NB I-re (akik az alapozás és a felkészülés után távoznak).

Mezőkövesd–Újpest 2:2
Kiesés és dobogó, vagy... Érkezik az x-király: kupa-jutalomjáték, de nem ajándék: a 75 éves Nebojsa kérdi: Donát, nyertünk? - nem hiszem EL.

Paks–B'újváros 2:1
Dobogó és kiesés, vagy... A legkevesebb győzelem érkezik.

Vasas–Haladás 2:1
6 pontos kiesési rangadó: a legtöbb kapott és a legkevesebb rúgott gól (valamint a legtöbb vereségek és a kevés x-ek) összecsapása.
Az összedrótozott hazaiak ellen két középpályás visszatérhet, két támadó kimarad, de két U-válogatott tinivel gyorsan megerősítve a keret.

FTC–DVTK 2:1
Ez nem igazi 6 pontos mérkőzés (mert legalább 8 pontot nem kapnak meg), de ha a vendégek győznek, egy hét múlva a Vidi II. érkezik, és ma a másik 3 pont a Honvédé.
Sormintában: Blazic a 10. percben, de akkor 1:2; vagy: jön a piros (most Brkovic?); vagy a sujtásos sújtás, esetleg a nagy egófélretétel: "Önnek 1 új üzenete van: Megtörve bár, de fogyva (a bécsi lilák kinézték a kezdőből a szélsőt, de nem Mutiba készült) nem..."
A lelátón a HANGulatot Dolly és Lipi garantálja.

Videoton–Honvéd 2:1
Bajnoki cím, vagy mínuszos gólkülönbséggel a dobogón: megismételt döntő karnevál, első érintéses gól és tizi nélkül. Lazovic visszatér (de lehet, hogy a partizánokhoz..., bár a BL-re már erősítettek egy Nikoliccsal).
Véget ért válogatott meccs miatti szünet - van akinek már két hete, van akinek csak most. Utóbbiak kedvéért gyors távirati stílusban összefoglaljuk miről is maradtak le, majd kíméletlen őszinteséggel megnyitjuk a hét végi fordulót...
szövet 2017.10.28 13:15:00
B'újváros–Honvéd 2:2
Ééés, ennyi... – Coulibaly... –, külföldi... még sosem járt itt... De mit is mondott (hangosan, határozottan és érthetően) van Der Meer és segítője az egyenlítő gól után Bódognak?

DVSC–Paks 2:1
De lehet, hogy még most is "győz"-ködik Herczeg Andrást, és akkor egy-kettő...

Haladás–DVTK 1:2
Felcserélt pályaválasztói jog, pedig milyen szép hármas-négyes keleti rangadó lehetett volna... 15-en Szombathelyen készültek a héten, ők így ma sem jutnak el a Tisza-partra.
A harmadik bajnoki címig a szegénység ami bódoggá teszi az embert, vagy az a szerénység? Vagy az ökör sze(k)rény (v)iszik magában?

Mezőkövesd–FTC 2:2
Novák Csanád Tóth Mihály-i magasságokban tér vissza.
Fradi-suli: minden középkez..., becsengetésnél "o-o-i-á!" = MOB (vagy mop?) fair play. Na mindegy, már csak 1 hét, és indul a pokoljárás, oh wait: "némelyik játékos meglátja majd, hogy fog kinézni a jövő a Ferencvárosban" – mondta, aki meg már nem, mert vissza kell térnie – Sajtburessziába.

Újpest–Videoton 2:2
B+, kislányom! – mondta, túlharsogva van De' Mé't; mert miért ne – gondolta –, úgysem adja a tévé. (Vácott meg már közlekedési táblákkal, ill. azok nélkül készülnek november 29-ére.)

PAFC–Vasas 2:1
– Halló, miben segíthetek?
– Elment a tévém, segítsen!
– Viccel?
– 86. évemben járok, de látni szeretném Orbán Viktor beszédét!
– Az hétfőn volt.
– Akkor Knezevic tizenegyesét.
– Akkor jöjjön ki a stadionba. A buszok ma nem Pestre mennek.
– Normális. ViccElekÁkos.
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
- Hogy hívják a focimeccsen szurkoló szerzetest?- Szurkoló barát.- És ki a kedvenc játékosa?- Pap(p) Kristóf.Kicsit megcsúsztunk a beharangozóval, ez van, ha a leendő szerző képes megfázni +36 fokos hőségben, és minden mással foglalkozik, csak a posztírással nem. A poszt elején levő indokolatlan…..
A hétvégi fordulóban a Fradi és a Honvéd kivételével mindenki más idegenben játszik majd - ez annyi mint 10 csapat - és ismét lesz párcserés meccs, csakúgy mint 2 fordulóval ezelőtt ; most a Loki megy Felcsútra, de a Vidivel játszik, cserében a Puskás nevével - és nem annak teljesítményével -…..
Kis technikai leállás után újra beharangozóval jelentkezünk, amihez természetesen tippjáték is tartozik. Ha valaki esetleg - a 'biztoshoz hasonlóan - átaludta volna az elmúlt hónapokat, az most úgy érezheti magát, mint Pamela a Dallasban, lévén, hogy szinte semmi nem történt, és az egész EB…..
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
Az ismert események miatt a héten a diplomáciai élet híreivel jelentkezünk...
szövet 2017.04.01 14:09:06
Vasas–DVSC 1:1
A lelátón feltűnik a "37 Évesen Donorra Várok, De A Mennyeiben Még Visszatérnék" Érdekvédelmi Egyesület nagykövete [ő is szeretné kiismerni a 3 (és vagy 5) védős rendszert], valamint TOMLAF "Ha Visszalépek, Leülhetek, De Padozni Meg Sosem Szerettem" tévészékház-ostromló [aki a portugál bohóc hatmilliós zsoldos kutyáinak nagykövete szeretne lenni].
A hazaiak a pótlás és a fordított kupameccs, a vendégek az utazás miatt fáradtak, ráadásul sok a sérült is.

Gyirmót–MTK 2:1
Győrött fel, támadás! Az 5-3-2-es felállás eddig nem hozott eredményt, vagyis pontokat a konyhára. Ma hozna, így mától ismét 4-2-3-1-ben, de Vass, Novák és Csiki nélkül, a Gerát, Xanyit, Ramost, Vasst és Kantát is nélkülöző Hungária-körútiak ellen.

Haladás–Mezőkövesd 1:1
A nézőtéren Halmosi köp a tévés meccsre. A háromhetes pihenőt pótlással, ill. kupával megspékelő csapatok a fáradtság jeleit mutatják, mintha mindketten beszállnak a kiesés elleni harcba.

Paks–Videoton 1:2
Az emelvényen – emelvén a mérkőzés fényén – feltűnik Jeremy Irons, aki Pinyővel fotózza a pálya és pályán lévők áldatlan állapotát, miközben szegedi játékosok szelfiznek velük. Megalakítják a "Ha Betelt Az SD-kártya, Se Kelljen fel-le Tölteni" Érdekvédelmi Egyesületet.
Lazovic emelése után Tornyi már dörzsölné a kezét, de ekkor megjelenik Splisjak.

DVTK–Újpest 2:1
A kövesdi karzaton fel-, majd eltűnik két szerdai száraz bukta – egyik sem narancsos. Senki (válogatottak, száműzöttek, sérültek, eltiltottak) se bódog. Busai sem. Kivéve Kitl. Őt mind a 40 kilójával, vaságyastól rehabilitálták. A padra. A kezdőben Mevoungou.
Szemközt a biztonságiak szurkolnak, hogy legyen munkájuk. A hajrában Bardhi visszatér.

Honvéd–FTC 2:1
A tribünön Laczkó, Szöllősi, Apukám... világa... nagy követ követ a követ.
Puskás90 – ma minden meccs 90 percig tart, így nem lesz fordítás. Csak ordítás, bírózás, félrefordítás, tolmácsolás: "rosszkor jött a szünet", "kinyílt a kecsapos köcsög és abból kijött a... szobor... szűr... reális... Csokis Nyíl szerint vidéken nincsenek tornából felmentettek, másrészt a visszavonók nagy kárt okoznak, ezért a háttérhatalom a rangadó értékeléséről és a két címerről is leperli a 3 csillagot.
Alig pár hetes késéssel blogunk is megkezdi a Bohócliga tavaszi eseményeinek taglalását. Ne szépítsük: a ’biztos szerkesztőgárdája az elmúlt pár hónapban messzebb volt a csúcsformájától, mint egyszeri Puskás Akadémia-nevelés a felnőttcsapat kezdőjétől, és a posztok számát tekintve is az elmúlt…..
labdabiztos Pintér Felcsúton 2016.12.22 22:01:25
Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal...
szövet 2017.02.18 15:13:51
Videoton–Újpest 2:1
KZ a meccs előtt Balajczával beszélget, kinek azonnal háromszoros szorzó jelenik meg vételárában.
Fiola még nem találta meg az ideális maszkot, így Suljic esélyt kap egy ámokfutásra. Teheti: Lazovic és a szerb maffia bevédi. Bardi és Hazard egy RedBull-lal gyógyul a lelátón.

Gyirmót–Paks 2:1
Kiesési rangadó 3 sérült támadóval.
Győrött félsiker a tervezett keretszűkítés: 11 (hajigazgató sprintben) távozóra 9 érkező jut. Pakson másfélszeres ez az arány (3:2).

Mezőkövesd–DVTK 1:2
idegenben is otthon, már ha nem marad el a fagyos <s>hangu</s>... talaj miatt
"95%-ban én raktam össze" Pinyőt váltó Szivics 23-25 főre kívánta szűkíteni 27-es keretét. A PAFC mellett ez is Attit igazolja. Bár a 'Várda 10 napja beárazta a padot, Diallo 1 hónapos (nov. 19-ei könyökösért, jan. 12. – febr. 12.) eltiltása lejárt.
Nyilatkozat-háború: "Ugrai pedig Magyarország öt legjobb játékosában biztos, hogy benne van" "Ha Busait ledobnánk az Északi-sarkon, 10 perc múlva az összes fóka a barátja lenne." – válaszul egy hang válaszol tavaly febr. 7-én: "Takarodjál már innen te faszszopó, te..."
"Eleket megviselte az Eb utáni időszak" Szabó "E'millió" Tamást a résrehajlós emelesz-nyilatkozat-bünti. Lázár visszavonul, Griffith eltűnik, Lippai az MB3-ban. Így DACból igazolnak.

MTK–Honvéd 2:1
Tamási Zsolt nem számíthat Xanyira (34, szótárából hiányzik a "kiesés"-szó) és Hrepkára.
"Az ESMTK pályának és a Kárpát-medencének jó az éghajlata" – irány Belek, nádak, erek. S bár Laczkó szereti a száraz( )kolbászt, egy hete kijátszotta magát a padról is.

Vasas–Haladás 1:1 (elmarad)
"Nem csinálunk értelmetlen dolgokat" – irány a Lipóti Pékség. Ha Remili felépül, Gaál Bálint lesz a jobb-bekk.

DVSC–FTC 2:1
Pontes marad, így 11-en távoztak. Tőzsér, Bereczki, Völgyi, Mengolo, drHorváth meg hiányzik.
Idén Nagy Mihályt nem sikerült legyőzni, de kétmilliós Dollnak így is jó előérzete van: Klein jó úton jár, német tanfolyam angolul – ez is olyan mint Angliában. Cél: kihozni a maximumot (7-7 távozó és érkező, Benfica-feljelentés)
Batik még a homokozóban – két kézzel egyszerűbb.
Szeretett bajnokságunk megélte az idei 18. fordulót, azaz innentől nagykorúnak számít. Éljen-éljen, pukkanjanak a kölyökpezsgők, egy pillanatra álljunk meg a nagy rohanásban, hogy értékelni tudjuk ezt a fantasztikus eredményt. Szakály már az előző fordulóban is torokszorító pillanatokat élhetett át,…..
Folytatódik elképesztően izgalmas mennyei bajnokságunk. Idén nagyon úgy tűnik, hogy óriási izgalmak lesznek mind a bajnoki címért, mind a kiesés elkerüléséért. Az apróbb baj csak az, hogy mindez már nem nagyon érdekel senkit. Kicsit meg vagyunk zavarodva, hogy most hanyadik forduló van, de ez az nso…..
Múlt szombat délután, szokott antiszoc hangulatban múlattam a hétvégét, mikor este fél 6 fele izomból csönget valaki, dörömböl a kapun, a kutya majd agyvérzést kap úgy csörtet kifelé. Kiballagok , hát Sanyi szomszéd az. Róla azt kell tudni, hogy akkora Vasas szurkoló, hogy állítólag van otthon egy…..
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
szövet 2016.11.19 14:56:30
Minden a legnagyobb rendben: U19; Mezeladás-titkosítás, a MOL DAC-ból stadiont vesz.

Gyirmót–Újpest 2:1
2 hete: két kapufa, tiziölés, vagányság- és tűzhiány. Most – az első félidei bajnok ellen – tűzoltó (eső). A vendégeknél még sem Hazard, sem Novothny, sem Zsótér, sem Diallo.

Mezőkövesd–Videoton 1:2
A fiataljátékperc-király valamit eltol(ó-dot)t: a 19 éves szerb védő érkezése sem eredményez támogatási összeget. Fiola sérülése miatt Juhász egy sorral hátrébb, Varga a kezdőben.

MTK–DVSC 2:1
Sérülés / Felépülés

Paks–Honvéd 2:1
A dobozban is megtekinthetjük, hogy a kellemesen felázott pályán mélyebb a talaj, mint a középpálya. A hazaiak két hete idegenben meglelték a receptet: 2 fiatal és védekezés. Vaszke pókerarccal nézi Lanza pontrúgását: neki 8.

DVTK–Haladás 2:1
Nyíregy' helyett Debrecenben (vagy mégis Miskolcon, 'Kövesd, ha tudod).
Miskolcon: HF-bünti, sérüléshullám, ultimátum. Szembeköpecki úr a lelátón...
Szombathelyen: Király, Jánvári, Németh M., Calvente, Williams... MG: "mindig az a legerősebb csapat amelyik pályára lép" – Ma itt 2 is pályára lép, tehát mindkettő a legerősebb.

Vasas–FTC 1:1
Tévés rangadó Kispesten. Jelszó: a bevétel nem pálya. Poleksic még nincs, de Ádám visszatérhet. Psycho hadviselés: Gera-maszk. Ramirez már nem kap Fradi-mezért ecuadorit, irány Anglia. Hüsing: "nem biztos hogy jó döntés volt idejönni nyilatkozni". Rapid Doll-értékelés: A 2 7 szünet, az tehet róla - mer' villanyfény és nedves fű az most is megvan, ez fel(há)borít[ékol6](ó). Já. Tolmács: (télen) le kell ülni (a vezetőkkel).

Bónusztipp: összesen 8902 néző
szövet 2016.11.19 14:59:27
Minden a legnagyobb rendben: U19; Mezeladás-titkosítás, a MOL DAC-ból stadiont vesz.

Gyirmót–Újpest 2:1
2 hete: két kapufa, tiziölés, vagányság- és tűzhiány. Most – az első félidei bajnok ellen – tűzoltó (s eső). A vendégeknél még sem Hazard, sem Novothny, sem Zsótér, sem Diallo.

Mezőkövesd–Videoton 1:2
A fiataljátékperc-király eltol(ó-dot)t: a 19 éves szerb védő érkezése sem eredményez támogatási összeget. Fiola sérülése miatt Juhász egy sorral hátrébb, Varga a kezdőben.

MTK–DVSC 2:1
Sérülés / Felépülés

Paks–Honvéd 2:1
A dobozban is megtekinthetjük, hogy a kellemesen felázott pályán mélyebb a talaj, mint a középpálya. A hazaiak két hete idegenben meglelték a receptet: 2 fiatal és védekezés. Vaszke pókerarccal nézi Lanza pontrúgását: neki 8.

DVTK–Haladás 2:1
Nyíregy' helyett Debrecenben (vagy mégis Miskolcon, 'Kövesd, ha tudod). Miskolcon: HF-bünti, sérüléshullám, ultimátum. Szembeköpecki úr a lelátón...
Szombathelyen: Király, Jánvári, Németh M., Calvente, Williams... MG: "mindig az a legerősebb csapat amelyik pályára lép" – Ma itt 2 is pályára lép, tehát mindkettő a legerősebb.

Vasas–FTC 1:1
Tévés rangadó Kispesten. Jelszó: a bevétel nem pálya. Poleksic még nincs, de Ádám visszatérhet. Psycho hadviselés: Gera-maszk. Ramirez már nem kap Fradi-mezért ecuadorit, irány Anglia. Hüsing: "nem biztos hogy jó döntés volt idejönni nyilatkozni". Rapid Doll-értékelés: A 2 7 szünet, az tehet róla - mer villanyfény és nedves fű az most is megvan, ez fel(há)borít[ékol6](ó). Já. Tolmács: (télen) le kell ülni (a vezetőkkel).

Bónusztipp: összesen 8902 néző
Stadionbúcsúztató hétvége következik a bohócligában. Már-már meglepetés kategóriába tartozik, hogy megkezdődik a DVTK stadion rekonstrukciója, ők a Fradi ellen búcsúztatják a régi stadiont szombaton, és elérkezett az idő, amikor Fáy utcai sporttelep egykori ékköve is a megújulás útjára lép, és…..
szövet 2016.10.29 10:22:33
Kupa után jöhet a mix-gyilkos, tabellatömörítő forduló

Honvéd–Haladás 2:1
Egy hete majdnem felállt – a védelem. Lanza versenyt fut Dialloval a gólkirályi címért. A vendégeknél az lesz a haladás, ha nem sérül le senki, mire felépülnek a korábbi hiányzók.

DVTK–FTC 2:1
(stadion)búcsú kérdésekkel: Elek ismét besírja magát a pepsifoci forduló válogatottjába? Most sikerül feltámasztani a halottat? Ha a hazaiak elbizonytalanodnak, magukat Jackózzák meg, vagy szól a társ hogy nem tevepatát lát?
Ami nem kérdés: Doll egyre jobban tud magyarul – és még fél 1 sincs –, míg korábban csak megköszönte az ellenfél kutyapicsázását mint szurkolást, addig most Koroncón elszomorította a keresztapuci megszólítása...

Paks–Újpest 2:1
Biciklicsel biciklissel: az egy hónapja (f)eltűnt Harrison Ford a lelátón: mint elmondja kíváncsi a magyar Hahn-szólóra. Ha esik, lesz esernyőcsel is, meg gyertya.
A mumus a héten ellőtte már a pálya talaja dumát, de a két eltiltott még kitűnő hivatkozási alap lehetne. Viszont innen már csak egy sorozatra kell figyelni, ráadásul a Vébernek ülőhelyét átadó Mátyus szabaddá vált...

Mezőkövesd–MTK 1:1
Az eseményre összesereglő lakosság nem hallja a játékvezető sípjától a játékosok közti kommunikációt, ezért a rendezvényt biztosító magáncég emberei összetapossák a sípot - a klub szerint ez jogi kérdés. Közben ismeretlenek össze(f)írkálják a kamerákat az elmúlt idők eseményeire hivatkozva. Így a védelem mellett a nézők is lemaradnak Xanyi góljáról.
Pinyő kérdésre (ha tényleg akkora sztár, hogy maradhatott 3 hónapon át csapat nélkül?) elmondja, hogy bár csak a templomtornyon lévő csillag a maradandó, míg az Ulysses nyugaton a modern irodalom legjelentősebbjeként számon tartott, addig esés és ess nélkül: a modern kövesdi fodbal leg-yeeeah!-ként tartom szám.

Gyirmót–DVSC 1:1
A vendégek kihagyták a szerdai Komárom elleni MK-meccset s ezúttal pihenten utazhatnak Győrbe, így elmarad a helycserés támadás.

Vasas–Videoton 1:2
Piros-kék-rangadó ingyér. Az utolsó távozót kényszerítik a Willany Leó Improvizációs Táncszínház előadásának megtekintésére.
Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van,…..
Bernd bátyánk megint alaposan kiéheztetett bennünket, úgyhogy már legalább annyira kell nekünk egy újabb bajnoki forduló, mint egy pohár éltető Krúdy-fröccs a tikkasztó napsütésben megfáradt vándornak. Bár ez akkor inkább kiszomjaztatás, de ez most mindegy is. A lényeg, hogy tippeljünk, mint az…..
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
szövet 2016.10.15 12:17:46
Vasas–MTK 1:1
Az ország 3. legnépszerűbb Vancsája szédül. A szünetben az október 1-jén a válogatottszünet miatt elmaradt zene világnapját pótlandó mindenki kap egy tál dödöl-lét, és elhangzik az Éliás-Tóbiás klausztro-fóbiás. A vendégek – ahogy a stadion – felépültek, így már csak a kabala személye és a felállás kérdéses (ebben Kata segít, ha kap egy kis kólát).
Mindeközben a Hungária körúton:
– Béla!
– Igen, főnök?
– Tegyetek ki valami szépet a táblára?
– Szépet? Például?
– Ami olyan szép, mint ez az iroda.
– Oké, minDJárt! (Főnök el, Sanya be)
– Te Sanya, milyen ez az iroda, kerek?
– Kevek? Ez? Hát nem látod, hogy ovális?

DVTK–Videoton 1:2
A vendégek hétfő óta építkezést színlelve egy konténerben kémkednek, épp egy zongorát cipelnek, amikor a lift leszakad (akkor most lehet zongorázni? a különbséget?) A hazaiaknál senki nem tudja, ki a jó edző, ezért edzőtábort hírdettek, de a stadion mellett táborozó coach-okat NagyMihály elverte egy edzőmeccsen. HF aranyköpéseiből kötetet tervez az Európa kiadó "Szívtépő lányok, meztépő fiúk / Megalázó, durva – Szerelem" címmel. Na de hátulról, Bale-rúgó 'Vili? Tizenegyes. A szurkolók a szabaDJegyek mellé kapott repülő(show) szerelés után talp alá valóval kedveskedik a klub: a meccs után fellép T. akaró DJ, a tok.

Haladás–FTC 1:1
Király nb3-as csapatot akar – de a svédeket kapja, s nem véd –, Mészöly 18 pontot: "Aláírom: nem volt bent – hogy gólt kapjunk." Trinsk szerint a mennyei a bundás2 szintjén van (nyilván az MTK-val remiző Sporting-C, és a majd becsurgató magyar ifikkel ikszelő portugál U21 is), így már értem miért nincs kedve játszani.
A vendégek ceremóniamestere: "valamennyire a kezemet is használtam. Eddig nem tűnt fel, hogy a magyar bajnokságban ez szabálytannak számít" – DJ juricin.
[Csontzene füleimnek. Ramireznek az Újpest ellen nem sikerült pároslábbal nyakmagasságban sem megakadályoznia a 38. percben Balog 1., az UTE 2. gólját – na majd most: 3 hónap]

Gyirmót–Mezőkövesd 2:2
A hazai szurkerek egy jó U21-gyel hangoltak (hát, nem hugyoztak be), meg egy PAFC-iksszel. A vendégek inkább leigazolták Diallot.
"A nagy vizeken túl / a sivár, hideg vidéken / hol a narancssárga Nap pislákol fenn a szürke égen / a nagy vizeken túl // Egész nap játszom, / magamnak játszom // Ott lakom én, ott élek én / nekem senki nem hegedül // amikor én beszénekelek / nekem senki nem grimaszol" – nyilatkozza a reménytelen bohóc

Honvéd–Újpest 1:1
VéDJegy: "hatalmas klub, mely tiszteletet érdemel". Heris–Kálnoki-Kis-csere, Balajcza a legutóbbit eltiltás miatt hagyta ki, most egy beszélgetés következtében. Nincs még HazarD-Játékos sem.

Paks–DVSC 2:1
"Több kell előre" – mondá Aurél, de akkor meg nincs védelem. A Lokinál mindenki felépült (bár Brkovic pihen), ezért vettek egy fiatal tehetséget: Vittek volna több pont' es, de a Balmaz-blama él: sikertelen haDJárat.