Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Rusz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Bizottság nyilvánvalóan inkompetens, de az európai intézményrendszer maga is az -- miközben sikerült kiszívnia Európából a szellemi és lelki erőt, átvezetnie a saját tápcsatornáján, és felismerhetetlen végtermékként visszahelyezni a polgárok elé. Az EB Európát EU-vá aszalta, az EU-t pedig…..
„Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az…..
Én már nem lepődöm meg semmin. Ezt megelőlegezném, mielőtt bármit írnék a mezőkövesdi röfiböfiről. Persze simán lehet, hogy csak bedobták viccből a nevét a nagy NAV-elnöki kvízben és röhögve nézik a reakciókat. A legnagyobb poén e tekintetben kétségtelenül magának…..
           A virágnak megtiltani nem lehet. Ha egy országnak Skrabski Fruzsina a dokumentumfilmes, akkor legyen Orbán Viktor a nemzet örökös miniszterelnöke, Tusványos hercege, Európa megmentője a lesothóiaktól.          Ha ez az ország tényleg annyira boldog attól, hogy…..
Peter Rusz 2015.07.26 12:16:31
JogÁsz Jogerő stopperrel 2015.07.13 19:30:00
Kép: fotkyfoto.hu "Én kénytelen vagyok folyamatosan a saját álláspontom szerint hozni a határozatokat” – nyilatkozta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke. Meglepően öntudatos és merész kijelentés egy olyan közhivatalnoktól, akinek a „saját álláspontja”…..
Nagyobbat szívhat a Fidesz a devizahiteles balhéval, mint a stadionépítéssel, kitiltási botránnyal, vasárnapi boltbezárással és mindenféle szarsággal együtt. Az egész sztori összességében annyira nevetséges és abszurd, hogy kitalálni sem lehetne jobbat. Behergelték a népet,…..
Továbbra is dúl a harc Orbán Viktor és Simicska Lajos között. Ahogy azt sejteni lehetett, egyelőre a miniszterelnök áll nyerésre: gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne vinne be egy-egy újabb ütést régi barátjának. Lassan, de biztosan kiszorítják Simicska…..
A derék miniszterelnökünk időről-időre kinyilatkoztat valami roppant bölcset az ő népéről, így volt ez a minap is, amikor az igazságérzetünkről ejtett szót. Ezek között viszonylag ritkán van bármilyen összefüggés, sőt esetenként egymásnak tök ellentmondó tulajdonságokat…..
Bár február elején már odaadtuk Orbán Viktornak a Pinokkio-díjat a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúja után, ennek ellenére nem hittük volna, hogy évértékelő beszédével többszörösen sikerül túlszárnyalnia múlt havi teljesítményét. Beszéde alapján úgy…..
Az alábbi, figyelemre méltóan előrelátó szövegű dalt a Bikini küldi sok szeretettel 22 évvel ezelőttről a naccságos miniszterelnök úrnak! :-)  Mondd el Viktor, hol a vektor Eltértünk a céliránytól Messze, oly messze már a valóság.  (...)  Egyenes út, egyenes…..
Szeretem a kézilabdát és teli pofával tudok szurkolni a magyar csapatoknak akkor is, amikor bénák, vagy szerencsétlenek. Néha fizetek is azért, hogy élőben lássak jó meccseket, most is kilesek a magyar rendezésű EB-n pár meccsre. Elég sokszor láttam már edzősködi Mocsai Lajost…..
A magyarországi kormányzás az elmúlt években többször keltett felháborodást és vezetett parázs vitákhoz az EU-ban. A magyar demokráciát veszélyeztető folyamatok megfékezésére a héten az EU tagállamainak miniszterei aláírnak egy egyezményt egy olyan eljárás…..
Mondják, hogy Belgium lakossága rendkívül megosztott. Az országot két nagy népcsoport alkotja, a flamandok és a vallonok, akik ki nem állhatják egymást. Számos érdekellentét feszül közöttük, a kulturális különbségekről nem is beszélve. Tulajdonképpen Belgium nem is létezik,…..
Peter Rusz 2014.12.04 10:08:29
Az elmúlt négy év mutyijai közül a trafikügy egyértelműen kiemelkedő helyet foglal el a magyarországi korrupciótörténetben.  Fideszhez közel állók ezrei nyertek az átláthatatlan trafikpályázaton, miközben az évtizedeken át a trafikjukból élő emberek tízezrei voltak…..
Azért vagy nem azért, hadd mondjak egy-két keresetlen szót a mai balos kampányzáró után. „Elhitték volna pár éve önök azt, hogy ez bekövetkezhet?” – típusú kérdésekkel bírálta az Orbán-kormányt Kunhalmi Ágnes. Felemlegette a miniszterelnök hétvégi háza mellé…..
Peter Rusz 2014.10.12 15:39:18
Megnyugtató, hogy nem mindenki akkora balfasz, mint Falus barátunk és az ő kampánystábja, ha egyáltalán van neki olyan. Géza kolléga részletesen háborgott azon, hogy az ellenzékszerű képződmény észveszejtő töketlenkedése nyomán egyre biztosabb, hogy akkor is a helyén marad…..
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..