Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tfin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint durván nyomja a Malév GH a budapesti reptéren. Egy náluk dolgozó alkalmazott is mesélt nekünk arról, hogy milyen bevételkényszer van, hogy emelik egy szolgáltatás díját lényegében a duplájára. Áprilisban volt egy posztunk, amely arról szólt, hogyan húzza le a Wizz…..
tfin 2018.10.09 17:22:14
Még 2015 vége felé határoztam el, hogy a blog történetében először itt az ideje, hogy én is készítsek egy toplistát. Hogy kicsit egyszerűsítsem a dolgot, leszűkítettem a kört Budapestre, de bizony így se volt azért könnyű dolgom. Első körben összegyűjtöttem körülbelül 40 helyet, ahol vagy nagyon jó…..
A The Grand Tour első adását nézve végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol, majd az, hogy ezt már nagyon sokszor láttam valahol, és ezen az sem változtatott, hogy három vendéget, Armie Hammert, Jeremy Rennert és Carol Vordermant csak azért igazoltak le az első adásba, és “nyírták ki”…..
Bakiparádé a Top Gearből, mármint abból a TG-ből, amiben Clarkson, Hammond és May melózott még. Délután meg jön a The Grand Tour-kritika...
tfin 2016.11.25 13:26:59
A nézettség beesett? Sebaj, majd dugnak, és jobb lesz. Tessék:..
tfin 2016.09.22 16:52:06
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
A harmadik évadban is egy faszi nyerte a TV2 legszórakoztatóbb műsorát, köszönhetően annak, hogy annyira komikusan nézett ki nőnek öltöztetve, hogy nem volt ember, aki kibírta volna röhögés nélkül a produkcióit. Gáspár Laci viszont nemcsak azzal nyert, hogy képes volt elengedni…..
Erre mondaná a kollégám, hogy hoppá, mert a Nielsen becslése szerint összesen 8 millióan nézték a tévében a Trónok harca évadnyitóját, több, mint 1,16 millióval többen, mint az előző évad első részét, sőt, 800 000 nézővel többen, mint az eddig legjobban nézett…..
Katy Perry megígérte, hogy énekelni is fog, nemcsak tátogni de én egy olyan másodpercet sem véltem felfedezni, amiben ez megvalósult volna. A felülről iszonyú látványos vetítéssel kezdődő show-ban Perry, ha jól számoltam, négyszer öltözött át, két duettet énekelt, és…..
„Pompeius szobrainak felállításával Caesar a maga szobrainak is biztos helyet szerzett.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   Van olyan, hogy politikai érzék. A politikai érzék súgja meg, hogy ebben vagy abban a helyzetben mi a politikailag lehetséges, illetve kívánatos…..
Ezek már megint rólunk vitáznak. Jövő hét kedden megint Magyarország lesz a téma az Európai Parlamentben. A baloldal 9 nappal azután, hogy ebben az évben immár harmadszor szenvedett megrázó erejű vereséget, megint Brüsszelben, akarom mondani Strasbourgban akar elégtételt venni.…..
tfin 2014.10.17 14:22:28
@Urfang: és folytasd a logikai sort egy újabb kétharmados győzelemmel. ki is az igazi nyertes/vesztes...?
Ma lenne 25 éves az MSZP...
tfin 2014.10.10 04:28:57
@doggfather: komolyan magyarázni kell?
tfin 2014.10.10 18:50:51
@doggfather: újra kérdezem: "komolyan magyarázni kell?" de látom, hogy igen...