Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamuinkaperubó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mi a fasz közöm van a Digi kft. és egy harmadik fél közötti követeléshez/szerződéses jogviszonyhoz?" - szakad ki olvasónkból a kendőzetlen wtf, és joggal. Teljesen érthetetlen és valószerűtlen történet következik, meglepő végkifejlettel.  Hello Hilda! A posztolót már az elejétől lehet, elsőzni…..
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
  Hosszú levél egy igen-igen sok sebből vérző T-Home kalandról. Kedves HOMÁR !Számodra és az olvasóid számára biztos unalmas már az újabb Thome téma ( ...valamiért csak a Thome nem unja meg!), de végső tehetetlenségemben fordulok hozzátok. A kálváriánk a…..
Filmbook 2006 legjobb filmjei 2014.02.01 07:52:00
Elérkeztünk időutazó rovatunk következő állomásához. 2006 nem volt egy jó év egyáltalán, az összes eddigi éves összesítő közül messze ez a leggyengébb szerintem, de azért történtek érdekes dolgok bőven, elég csak a kőkeményre változtatott Bondra, a remakelő…..
Rég írtam toplistát - meg soká is fogok - de nem bírtam ki hogy most már rendre oldalakon keresztül ezen filmek falloszát polírozó kritikák láttán ne terítsem ki kártyáimat, hogy valójában ezek a filmek értetlenek, értelmetlenek, éretlenek, és még valami é-betűs ami eszetekbe jut. Nehezen jutottam…..
kamuinkaperubó 2014.07.24 06:33:47