Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsu044

412 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méltatlanul keveset esik szó a blogon hajápolásról, éppen az én blogomon, aki állandó hajproblémákkal küzd. A silány genetikámhoz, mellyel vékonyszálú, extra gyorsan zsírosodó hajkoronát örököltem, még jött egy plusz gondnak a pajzsmirigy alulműködés, és a hajhullás. Hurrá! Mivel alapvetően a…..
Nyáron költöztünk be az új házba, ami korántsem készült el teljes mértékben, nem voltak bútoraink, és jövőre még a bővítésnek is nekiállunk, hurrá, újra 2 év káosz...! Az étkezőbe a költözéskor egy régi étkezőasztalt vittünk magunkkal, lámpám pedig nem is volt, egy vezetéken lógó izzótól eltekintve!…..
Régóta nagy Immortelle rajongó vagyok, hiszen kulcsfontosságú összetevő az idősödő bőr szebbé tételében, a bőr rugalmasságának megőrzésében, kiváló antioxidáns, és még hosszasan sorolhatnám rajongásom okát. A L'Occitane Immortelle Precious termékcsaládját régóta ismerem, most azonban megújult, még…..
Ígértem, hogy megmutatom a gyűrűm, amint megérkezett, nos, ez már megtörtént úgy 3 hónapja, de a beköltözés az új házba minden időmet felemésztette / felemészti. A kezem mostanában nincs is olyan állapotban, hogy minden nap a gyűrűmben gyönyörködhessek, de hétvégente ott ragyog az ujjamon.. ♡..
Nekem nem adatott meg a romantikus lánykérés, egy szimpla beszélgetést követett egy szimplánál is szimplább esküvő. Az esküvőt már nem tudom visszacsinálni, de a gyűrűről még nem mondtam le. Kb 1 éve keresem az "álom-gyűrűmet", de lássuk be, azért ennek vannak korlátai.. Mivel tök kínos szitunak…..
Mindig izgatottan várom, milyen újdonságokkal rukkol elő a L'Occitane egy-egy szezon kezdetén, de abban biztos vagyok, hogy mindig lesz, ami elvarázsol, hiszen termékeik kül- és beltartalomban is mindig hozzák a maximumot! Ez a tavaszi szezonban sem volt másként, varázslatos illatok, gyönyörű…..
Beauty Heaven anyák napja 2022.05.01 15:21:38
Egyszerűen csak boldog anyák napját szeretnék kívánni minden Édesanyának, Nagymamának, Dédinek.. ♡ Szeressétek, becsüljétek őket, amíg lehet!!..
Régóta szemezek az ásvány karkötőkkel, és a Naya ásványékszerek között találtam is olyan stílusú darabokat, melyeket tökéletesen be tudok illeszteni a stílusomba, és a hatásuk is rám fér.. Ha Ti is szeretnétek ilyen csoda karkötőket, nézzetek szét a webshopban, és használjátok a VINTAGE10 kódot a…..
Manapság olyan sok termék áraszt el minket a boltok és webshopok kínálatában, hogy nagyon nehéz kiigazodni, nehéz eldönteni, mire is van szükségünk, mi a jól megfogalmazott marketing duma, és mi az, ami valóban működik. Az első arctisztító készülékemet kb 10 évvel ezelőtt szereztem be, egy…..
Beauty Heaven a barna 50 árnyalata 2022.04.02 01:00:48
Az utóbbi 2 évben totálisan eluralkodott rajtam a bézs / barna minden árnyalata, fehérrel kombinálva szerintem ez az a kombináció, amivel soha nem lehet mellényúlni, kellemes, letisztult, meleg összképet nyújt. A gardróbomban és az otthonomban is ez az uralkodó színvilág. (Mr. Big jutott eszembe..…..
A L'occitane illatai mindig magával ragadnak, de az örök kedvenc a Shea kollekció illatvilága. Letisztult, szolíd, ugyanakkor izgalmas illat, ami mindenhez passzol. Aki még csak most ismerkedik a márkával, vagy ajándékot keres valakinek, annak jó szívvel ajánlom, szerintem ezzel az illatvilággal nem…..
Beauty Heaven az én Botox sztorim 2021.11.05 17:48:09
Előre leszögezném, hogy az alábbi cikkem SEMELYIK orvos-kozmetológus ellen nem szól, csupán az én szervezetem Botoxra adott válaszát, és az adott témakörben az általam felkeresett orvosok reakcióját szeretném megosztani Veletek. Mert ilyen is van!..
A L'Occitane napok alatt (okt.7-10-ig) 20% kedvezményt kaptok minden teljes árú termékre a szaküzletekben és a webshopban is, kár lenne kihagyni ezt a szuper lehetőséget, akár magatoknak beszerezni a must have darabokat, akár a közelgő karácsonyra betárazni, így most mutatok egy-két favoritot, ami…..
Beauty Heaven L'Occitane Summer 2021.07.22 17:38:30
Mindig izgatottam várom a L'Occitane újdonságait, hiszen minden évszakra tartogatnak valami meglepetést. A nyári fülledt forróságra, a napon töltött órákra pedig mi más lett volna a Jolly Joker, mint egy frissítő, hűsítő, zamatos nyári kollekció?..
Sokáig gondolkoztam, hogy bevállaljam-e ezt a cikket, de végül azért döntöttem a megírása mellett, mert a szemhéjplasztikám előtt én is örültem volna egy ilyen blogbejegyzésnek, ha elolvashattam volna valaki személyes tapasztalatát, és nem csak az orvosi szempontból megfogalmazott -szinte már…..
zsu044 2021.05.12 16:26:30
@DBZ: köszönöm szépen! :)
zsu044 2021.05.12 16:29:08
@Gyöngyvér Simon: kedves Gyöngyvér! Elnézést, valami oknál fogva csak most láttam a kérdésed, nem tudom, aktuális-e még..? Nem emlékszem sajnos a pontos címre, hol voltam konzultáción nála, valahol a Szentendrei út környékén..
zsu044 2021.07.22 16:07:03
@Ági21: Kedves Ági!

Köszönöm szépen a visszajelzést, örülök, ha ennyivel is, de segíthettem! :) Örülök, hogy Neked is bevált a klinika, Pavlovics Doktorban pedig csalódni nem lehet! :)
Sok boldogságot az új külsődhöz!

Zsú
Beauty Heaven Bonprix nyár 2021.07.13 17:33:57
Ebben a hónapban is szuper termékeket válogattam a Bonprix webshopból, a színvilág ezúttal is fehér-bézs kombó, most teljesen odavagyok ezekért a neutrális árnyalatokért. ..
Beauty Heaven mindennapi smink 2021.06.15 00:42:28
Sokan kértétek már, hogy csináljak bőrápolós illetve sminkes videót. Ez még egy kicsit várat magára, de addig is megmutatom a jelenleg használt sminktermékeimet. Tudjátok, nem vagyok nagy sminkes, inkább bőrápoló fun vagyok, szóval ne várjatok nagy csodát, tényleg mindössze ennyi, amit minden nap…..
Beauty Heaven Bonprix tavasz 2021.05.19 23:35:24
Tudom-tudom, májusi eső aranyat ér, de most már jöhetne az igazi nyár! :D Szerencsére azért volt 1-2 gyönyörű tavaszi napunk, és a totális karantén után jóleső érzés a macinacin kívül valami mást is felhúzni! A Bonprix-től hoztam most két tavaszi outfitet...
Az egyik kedvenc alapozómat dobom most játékba, a szerencsés egy Clinique Superbalanced alapozót kap CN70 Vanilla árnyalatban. ..
Nyújts segítő kezet Te is! ♥..
Pár hónapja végigáradoztam nektek egy blogbejegyzést a Colo Skincare nemrég megjelent Rebuild lifting szérumáról. Ami levett a lábamról (a profi összetétel mellett), az a szérum állaga, amitől a bőröm azonnal megnyugszik, kisimul, élettelivé válik, egyszerűen kellemes élmény a használata. Most pedig…..
Beauty Heaven a bézs 50 árnyalata 2021.04.19 15:19:04
Bár már április vége felé járunk, 1-2 tavaszias napot leszámítva még mindig a téli ruhatáramból öltözködök, így igencsak megkésve, de mutatok néhány hűvösebb időre való szettet. Az elmúlt őszi-téli szezon alatt gyakorlatilag fehér és bézs kötötteket hordtam csak, a pandémiának köszönhetően…..
Tudjátok, hogy a bőrápolás a mániám, viszont sajnos ez nem volt mindig így, és ez meg is látszik a bőrömön. A fényvédelem nélküli napozós-szolizós előéletemnek, és a koromnak köszönhetően egyre több folt jelenik meg a bőrömön. Én persze minden irányból "támadom" őket, hiszen ragyogó, foltmentes…..
Időnként elkap a láz a divatékszerek iránt, de végül mindig kiábrándulok, amikor előjön a használatuktól a fémallergiám, pár használat után megkopnak, és már igénytelenségnek vélem hordani, és kidobom ezeket a darabokat. Ilyenkor előjön a környezetvédő énem, ami amúgy rendkívül pénztárcabarát is,…..
A lassan 4 éve tartó ismeretségünk kezdete óta szeretem a Colo Skincare termékeit, mindig akad egy-egy termék, ami hatalmas meglepetést okoz, és hatalmas kedvenc lesz, majd fixen beépül a bőrápolási rutinomba. A Colo valahogy olyan számomra, mint egy szerény, csendes sztár, aki nem hivalkodik, csak…..