Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czider88

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy romániai epikus club designját mutatjuk be a mai posztunkban. A szórakozóhely Timisoara (TEMESVÁR)  nyüzsgő belvárosban található és számos szórakozási lehetőséget kínál. A gyönyörű kortárs hely egy kis 300 m2-es felújított szórakozóhely. A gyönyörű kortárs…..
Több 1,4 milliárdért költözik a Budai várba a Miniszterelnökség,írja az Index Első sorban tisztáznunk kéne,hogy ki is az a "velünk".Van itt két opció. 1. opció: A választók összességével (mindenkivel) 2. opció: A saját választóikkal (jelen esetben könnyen…..
Tádámm,itt egy újabb trailer,és nemsoká a kritika is.Hogy hogyan jutott eszembe pont az 1999-es Harcosok Klubja? És,hogy honnan a cím?Pofon egyszerű: Kicsit ellentétes téma az előbbivel.Talán azért mert az értékrendjében kotorászik az embernek,és megbotránkoztatja,elvezeti a…..
Feladtam magamnak a leckét. Talán ez volt az első gondolat ami eszembe jutott,már a filmstúdió szokásos szignójánál,az első fél perc elteltével. Csakhogy volt további  1óra 42 perc  tömény érzelmek és szálak kusza összefonódása amolyan szögesen ellentétesen mint az lenni…..
Lássuk csak,először is ízelítőt adok a filmből ami az "Egy makulátlan elme örök ragyogása" (persze nem spoilerezve).Végre egy film ami határozottan nem egy szokványos "vicces","balga","balfék" (balfék talán igen) Jim Carrey-t mutat be. Sikerült levetkőznie azt a tipikus…..
Nehéz a kezdet.. de miért is? Mert fogalmam sincs hogy kell kezelni a felületet,de nem is kell pánikolni,sokkal inkább az foglalkoztatott,hogy miről is fogok voltaképp írni,míg egy szépnek nem kifejezetten mondható júliusi napon eldöntöttem,hogy olyan filmekről amiknek (egyéni…..