Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leeann

379 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baj van Los Angeles-ben, a légi egység egy lehagyott járőrautóra lesz figyelmes, az autó mellett járőrök fekszenek, és a közelben egy civil is elég halottnak tűnik. A különleges bűncselekmény miatt az egész rendőrség kitelepül a helyszínre. Az elsődleges vizsgálatok alapján…..
Provenza és Flynn éppen ebédel, amikor a közelben gyilkosság történik. A két nyomozó le sem tojja a történteket, amíg meg nem jelenik Pope főnök és munkára nem sarkallja őket. Amikor a trió megjelenik a gyilkossági helyszínen, egy ügybuzgó nyomozóval találkoznak, aki Richard…..
Az elsőbbségi gyilkossági csoportot újabb gyilkossághoz riasztják. Brenda és Fritz éppen a nemrég elhunyt macskájuk dolgait viszik egy menhelyre, amikor érkezik a hívás. Brenda csapata már a helyszínen van, ezért Fritz intézi tovább cicus hagyatékát. Napi halottunk, Reggie egy…..
Brenda úgy döntött, hogy nincs szüksége senki segítségére ahhoz, hogy eljusson A-ból B-be Los Angeles városán belül, ezért alaposan el is késik a tetthelyről, ha egyáltalán lehetséges elkésni egy tetthelyről. Szóval mindenki a főnökre vár, amikor egy szirénázó rendőrautó…..
Az elsőbbségi gyilkossági csoport új főnököt kap Brenda Leigh Johnson főnökhelyettes személyében. A csoport tagjai és a sima gyilkossági csoport főnöke, Taylor parancsnok is nehezen viseli a változást, amit nem is rejtenek véka alá. Pope főnök kap egy kérvényt, hogy Brendát…..
Úgy alakult, hogy a Főnök című sorozatot az 5. évadban kezdjük, ezért annyit muszáj megemlítenünk a rész elején, hogy egy elsőbbségi gyilkosságokkal foglalkozó csapat egy elég érdekesen nyomozó női főnököt kap. A hogyvolt a hétfői részekhez igazodik, de amikor véget ér…..
Melinda és Jim úgy döntöttek, hogy Aiden védelmében azt fogják a gyerekkel elhitetni, hogy szellemek nem léteznek és amit lát az csak képzelődés, ezért ennek megfelelően is állnak a dolgokhoz. A terv jól működik, mert Aiden azt mondja, amit hallani akarnak, hogy szellemek nem…..
Néha olyan címe van egy-egy Szellemekkel suttogó epizódnak, hogy felvetődik bennem az örök kérdés: „mire gondolhatott a költő", illetve a forgatókönyvíró, fordító, vagy bárki, aki aktuálisan bénázott. Lendüljünk gyorsan tovább a fura címen, és haladjunk Melinda…..
Három fiatal srác éjjel az erdőben kolbászol, amikor egy elhagyott pajtára bukkannak. A pajta körül kis lyukak vannak a földbe ásva. A pajtán belül sem jobb a helyzet, elég horrorfilmbe illő a dolog, de a kölykök bemennek. Hamarosan elkapja őket a pánik, amikor lépteket hallanak…..
Melinda és Jim elmennek randizni, és egy bébiszitterre bízzák Aident. Ahogy sejthető volt, a randinak gyorsan vége szakad, mert az „idegenre bízzuk gyermekünket" móka rendőrségbe torkollik. Gyakorlatilag az igen veszélyes, bújócska nevű játék fajul el. Történt ugyanis, hogy…..
Melinda leltározik a boltban, ahol Aiden is vele van. A kisfiú rajzol, miközben a mama a pincében dolgozik, de errefelé semmi nem megy egyszerűen. A leltár közben lépések zaja ijeszti halálra Melindát, de senki nincs a zaj mögött. Este aztán megjelenik a napi szellemünk. Egy…..
Betér Melinda boltjába egy képregény író-rajzoló, aki Deliát keresi, mert műtermet váltana. Úgy érzi, hogy a jelenlegi műterme nem megfelelő a nagy mű megalkotásához. Delia elutazott, ezért Mel elkéri a fickó elérhetőségeit. Amikor a képregényes kilép Mel antikvitásából,…..
Egy nő tér be Melinda boltjába, és megkéri őt, hogy ürítsen ki a házából minden régiséget, amit csak lehet. Úgy tűnik a nő szavaiból, hogy eléggé rossz emlékek fűzik őt a régi házhoz, mert szabadulni akar tőle minél hamarabb. Melinda Nedet kéri meg a csomagolásra,…..
Melinda mai szelleme egy katona lesz, ugyanis néhány katonai régiség landolt a kis antikvitás-boltban. Nem csak Melnek lesz ez harcos rész, Delia egy ház eladásával küzd, Eli pedig újra Bedford rektorral és megbízóival viaskodik. De nézzük az elejétől. Mel vásárol néhány…..
Ned egy szellemtáblát visz Avery Grant professzornak, aki az „Elfogadott kommunikáció a holtakkal" címmel kezdi az óráját. Ned a prof tanársegédje akar lenni, hogy hozzáférhessen az egyetemi könyvtár okkult részlegéhez, ahol a változások könyve is raboskodott egy ideig. Ez egy…..
Melinda éppen a kórházban van, szeretné elvinni a férjét ebédelni, de sok a meló. Az asszony már éppen búcsúzna férjétől, amikor őrültnek tűnő fickó rohan be a kórház ajtaján, több sebből vérzik és azt mondja, hogy egy késes fickó öldös. Az őrült elkapja Mel kezét,…..
Delia még mindig aggódik Ned lelki üdvéért, ami a lányokat illeti, de közben az ingatlan biznisznek is kell egy kis istápolgatás, mert az nincs úgy el magától, mint Ned. Delia elfoglaltsága miatt most nem az antikvitásban, hanem az ingatlanirodában van az ötye gyűlés, ezért Eli…..
Ned pár egyetemi csoporttársával egy rádióadást csinál, amelyben az egyik történet felbőszít egy nőt. A nő beviharzik a stúdióba, Nednek esik, majd amikor a dühös nő elmegy, a stúdió berendezései szikrázni kezdenek, és a laptop kiírja, hogy „gyilkosok"! Úgy tűnik nem csak…..
Melinda, Jim és Eli úgy tervezik, hogy együtt vacsoráznak, de az étterem előtt a professzort megállítja egy rendőrjárőr. Melinda és Jim az étteremből nézik végig, ahogy a rendőr kicsit túlgondolja a feladatát, és Eli rosszkor ellőtt poénjai után józansági tesztet is…..
Ezt a részt Aiden új barátnőjével indítjuk, aki a szekrényben lakik. Melinda rátalál a kislány szellemre a szekrényben, de nem indítják túl jól az ismeretséget. Új szellemünk az a kislány, Julia Miller, aki a kórházban lakott, és annak idején ő küldte szét a Varrat Sally-s…..
Melinda még mindig az árnyak miatt aggódik, miközben Jim elveszít egy beteget műtét közben. Egy 19 éves lányról van szó, aki tüdőembóliát kapott, és az orvosi csapat már nem tudta megmenteni. A főorvos leteremti Jimet, amiért azt ígérte a lánynak, hogy nem lesz semmi baj, mert…..
leeann 2012.09.18 21:40:11
@H3l00ka: Hát most mond meg...
Melinda a gyerekért indul a suliba, de egy szellem feltartja, így Jim megy el Aidenért. Jim pont akkor érkezik, amikor Aiden egyik osztálytársa bűvészkedéssel próbálja lenyűgözni barátait, ami nagyszerűen sikerül, mert a többiek varázslónak hiszik. Aiden elkeseredik, hogy ő nem…..
A Clancy család nagy erőkkel készülődik a Halloweenre, mindenfelé tökök, fények és jelmezek. Melinda azért kicsit aggódik, mert Aiden nem csak zombijelmezben akar halloweenezni, hanem olyan barátokkal beszélget, akiket még az anyja sem lát. Jim szerint tuti, hogy csak a képzeletbeli…..
Aiden megint érez valamit, ezért Melinda és Jim nyugis filmnézésének annyi. A gyereket valami felzavarta, és azt a tárgyat keresi a szülein, amivel kisebb korában el tudott aludni. Sajnos a tárgy elveszett, úgyhogy Melnek kell megnyugtatni és alvásra bírni Aident. Miközben Melinda…..
Két fiatal srác belóg a Rockland kórház bonctermébe, és az egyik befekszik egy tepsibe, a másik pedig rázárja a hullahűtő ajtaját. Persze a móka nem sül el jól. Egy dühös szellem nagyon komolyan ráijeszt a fiúkra. Valamivel később Jim arra lesz figyelmes, hogy egy rakás régi…..