Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skeewiff

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóllehet az ingatlanárak csúcson vannak, mégsem elképzelhetetlen, hogy akár 20 millió forintért is hozzájussunk  lakáshoz, méghozzá a fővárosban.  ..
Itt van az ősz, itt van újra, és irgalmatlanul nincs kedvem dolgozni, mint mindig, énnekem - ahogy a költő mondaná. Mai témánk az egyik legelviselhetetlenebb kötelezettség az irodai munkában: a kézfogás. Hogy mi a baj a kézfogással? Nyilvánvaló: ugye a munkában az egyik legelviselhetetlenebb dolog…..
skeewiff 2017.09.13 15:47:45
@commentes nikk: Akkor ne tapizd, hanem fogjál kezet rendesen. Homár tényleg nem vagy, csak egy rinyagép.

Amúgy ennyi nyavalygó, semmire sem jó hisztis picsát mint ami itt összegyűlt! Elbaszott egy népség.
Egy olvasó hívta fel rá a figyelmem, hogy manapság igen elterjedt a Magyar vendéglátásban az a fajta protokoll, hogy a pincér az ételválasztást úgy igyekszik megkérdezni, hogy Sikerült választani? Súlyosabb az eset, ha ezt megtoldja egy kis e-vel, azaz Sikerült-e választani?  A fenti mondattal…..
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
skeewiff 2017.08.09 16:48:08
A nagy melegben az emberek fáradtabbak, idegesebbek és kevesebbet törődnek egymással. A pennsylvaniai Lehigh egyetem folytatott erről kísérleteket, amelyeknek eredményei a European Journal of Social Psychology-ban jelentek meg. Az első kísérletben kereskedelmi alkalmazottak két  csoportja vett…..
skeewiff 2017.08.05 12:41:15
Utazásbiztonsági tanácsok 5. rész Utazásbiztonsági cikksorozatunk következő részében 10 biztonsági tanácsot adunk a szállodai szobában való biztonságos tartózkodással kapcsolatban. 1. Soha ne adja meg a hotelszobája számát idegeneknek, és ne beszélje ki azt idegenek előtt.  2. Amikor első…..
skeewiff 2017.07.24 19:21:47
Te is utálod, hogy pöttyösek az üvegpoharaid, állandóan foltos a csaptelep és a mosott ruháid sem igazán puhák? Ezekkel az apró, de idegesítő problémákkal azért kell megküzdenünk, mert Magyarország nagy részén kemény vagy közepesen kemény a víz. A jó hír viszont, hogy a kemény víz ellen könnyű…..
skeewiff 2017.07.21 12:38:09
Blue Lemon Kelkáposzta főzelék 2017.04.07 09:41:25
A 'nem lehet mindig rántott húst enni' rovatunk mai darabját félévente egyszer nyugodtan elkészíthetjük, mert viszonylag rossz menzai emlékeink dacára finom tud lenni. A jól elkészített kelkáposzta főzelék illatában kiegyensúlyozott a zöldség, a kömény és a füstölt szalonna zsírban pirított liszt…..
skeewiff 2017.04.08 08:17:14
@beme1: Biztos jó dolog nyilvánosan égetni magad ilyen hülyeséggel?

@cardiobascuralis: Tekintve, hogy te egyértelműen hülye vagy az íráshoz, ezért megkérdem, hogy miért akarsz mindenáron írni?

Amúgy tetszik a recept, de ennyi szalonnából biztos lesz annyi zsír, mint a képen van?
Öt fontos dolgot kell megtenni már most, ha nem idén, hanem jövőre akarunk lakást vásárolni. A lakásvásárlás életünk legnagyobb pénzügyi döntései közé tartozik, akár első otthonunkat készülünk megvenni, akár már meglévő lakásunkat szeretnénk nagyobbra cserélni. Az év vége és az ünnepek közeledtével…..
skeewiff 2016.10.30 18:42:41
@enpera: Nem baromság, mert nem csak a fizetést nézik, hanem azt is, hogy próbaidős vagy-e.
skeewiff 2016.10.31 07:21:07
@enpera: Ez tény. És abban is igazad van, hogy a cikk nem a próbaidőt említi, hanem új munkahelyet. Megint egy összecsapott betűhalmaz.
1927-ben célfotó döntött a 24 órás Bol d’Or autóverseny győzteséről. Ahogy a megállni készülő befutók lassan előtűntek a porfelhőből, a győztes autó volánja mögött egy szélesvállú jólöltözött személy vigyorog. Közelebbről megnézve ezt a macsó figurát, valami nagyon szokatlan dolgot vehetett észre a…..
A mi világunkban már nemcsak a szoptatás/babatáp, babakocsi/hordozó, dolgozó/otthonmaradó anyu, együttaltatás/saját kiságy, cumi/nem-cumi eldöntendő kérdések nehezítik a várandós- és friss szülők életét, hanem az oltassam/ne-oltassam dilemma is. Két szembenálló kérdésben így fogalmazható meg talán a…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
A XVIII. kerületi Havanna lakótelep nem éppen a jó híréről nevezetes, a 70-es, 80-as években ugyanis Budapest egyik legveszélyesebb környékeként tartották számon. A 90-es évektől azonban elkezdték pótolni a korábban elmaradt beruházásokat, elkezdték szépíteni a környezetet, térfigyelő…..
Már biztos tudjátok, hogy idén az Őrség zöld aranya lett az ország tortája. Bár már több cukrászdában is megkóstolhatjátok a sütit, de egyetlen szeletnek is eléggé boros az ára. Ha van elég időtök és energiátok, akkor azonban akár otthon is elkészíthetitek a tortát,…..
Robert Capa híres-hírhedt fényképe, amelyet a New York Times egy cikkében minden idők egyik leghíresebb háborús fényképeként aposztrofált, a hetvenes évek elejétől a mai napig éles viták tárgya. A fényképen feltételezések szerint a spanyol polgárháborúban a köztársaság-pártiak oldalán harcoló…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Aki vásárolni jár, feltehetőleg maga is jól ismeri, milyen módszerekkel próbálnak nap-mint-nap rávenni bennünket a vásárlásra. Kezdve az üzletek kialakításától, a dekoráción át az illatok, hangok kavalkádján keresztül egészen a személyes megszólításig terjed a paletta, és még nem is említettünk…..
skeewiff 2016.07.20 10:05:23
@Nancsi: Már miért ne dolgozhatna 17-18 évesen a gyerek? Vagy 20-22 évesen? Főiskola/egyetem mellett nyugodtan lehet munkát vállalni, legalább nyáron vagy részmunkaidőset.

Biológiailag 24 évesen kellene gyereket szülni? Biztos van olyan tanulmány, ami ezt támasztja alá, de ugyanakkor van 5 másik, ami mondjuk a 29 vagy 31 éves kort tartja ideálisnak.
skeewiff 2016.07.20 16:45:14
@Nancsi: Te tényleg nem ezen a bolygón élsz :-)

Ahhoz, hogy kifessen vagy laminált padlót tegyen le, ahhoz valóban nem über képzettség kell, hanem gyakorlat.
Amit persze könnyedén meg lehet szerezni az első 30-50 kuncsafton. Naná, ahogy azt Mórcika elképzeli.

Suli mellett pedig nem azért kell melózni, hogy hülyére keresd magad. De annak a hülyének nehéz ezt elmagyarázni, aki szerint "Az egyetemistának az a munkája, hogy tanul." Az ilyenek többsége a világon semmire sem jó.

Habár takarítani még mindig elmehet.
A korábbi konyhai tippsorozatunk második részében újabb konyhai trükköket szedtünk össze, amikkel időt spórolhatunk: A turmixgépet legegyszerűbben úgy takaríthatod ki, ha egy kevés meleg vizet és pár csepp mosogatószert teszel bele, majd rövid ideig bekapcsolod azt. Ennek köszönhetően előöblíti…..
skeewiff 2016.06.16 16:57:56
@Feketebotos Mark Y'henon: Azért ilyen hülyeségeket ne terjesszél már légy szíves. Esetleg az élszalagja sérülhet, de az is maximum a hirtelen hőmérsékletváltozástól.
Az eldugult lefolyó sokszor gondot okoz, különösen, ha némi ételmaradék is kerül a mosogatóba. A kávézacc azonban erre is kiváló megoldás, annyi teendőnk van, hogy a kávéfőzőből nem a kukába, hanem a lefolyóba öntjük a kávéfőzés során visszamaradt zaccot és máris kitisztul a lefolyó.Ha már teljesen…..
Tegnap színházba mentem megnézni egy darabot, ami egy konyha életét hivatott volna bemutatni. Terveztem már egy ideje, hogy kipipálom a listán, estére meg is adatott. Nem voltak túl nagy elvárásaim, így amikor a színpadnyi, berendezett konyha díszlete előbukkant, még meg is jegyeztem, hogy végre egy…..
Lelkizóna Nem bírom egyedül… 2016.03.27 07:00:00
Életünket éretlenül, fejletlenül, önmagunk ellátására képtelenül kezdjük. Születésünk után jó ideig mások gondoskodásától, jóindulatától függ életben maradásunk. Társas lények vagyunk, ahhoz hogy jól érezzük magunkat, valamilyen mértékben egész életünk során…..
A banki szférában a legrégebbi elektronikus csatorna a telefonos ügyfélszolgálat, azaz a Call Center (CC), de szokták hívni Contact Centernek, Telebanknak vagy akár Telefonbanknak is. Ez mindig azon múlik, hogy hogyan működik adott bankban a marketing. A Call Centerek a 90-es évek végén és a…..
Vujity Tvrtkót, a Napló és a Mokka volt műsorvezetőjét, a Pokoli Történetek íróját halhatta a közönség március 24-én a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) székházában egy pódiumbeszélgetésen. Szó volt a média felelősségéről, a tuningolt sajtóról, Tvrtko TV2-höz való hozzáállásáról.…..