Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzGergő

24 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a bevezető bejegyzésben említettem a Foursquare-ben különböző jelvényeket gyűjthetünk, amiket bizonyos feltételek teljesítésekor kapunk meg. Az alábbi táblázatban látható egy halom Foursquare jelvény és a megszerzésük módja. Ezek egy jelentős részét Magyarországon nem…..
Megkértek, hogy adjak hírt egy szombat esti buliról ahol bizony nagyon komolyan veszik a Foursquare-t. Minden ötödik bejelentkező nyereményre számíthat, illetve egy Swarm Badge megszerzését is megcélozták a szervezők! Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy már simán vagyunk annyian,…..
Onlinemarketing blog Facebookiáda 2011.03.25 23:40:26
Van néhány cég, akinek kezeljük a Facebook oldalát. Az elmúlt bő egy évben összegyűlt némi tapasztalat, ráadásként van szerencsém ismerni más cégeknél is a közösségi médiával foglalkozó embereket. Így aztán egyre több és több tapasztalat gyűlik össze arról, mit…..
Tudomásom szerint Magyarországon az első klasszikus mayor ajánlattal rukkolt elő a Dürer Kert: a mayor (legtöbbet bejelentkezett felhasználó) címet adott napon aktuálisan birtokló Foursquare felhasználó féláron fogyaszthat egy általa választott italt! Ez versenyre késztetheti a…..
SzGergő 2011.03.10 11:51:50
@Tschöppy: igen, megírom majd azt is!
Fel lehet gyorsítani egyébként az ajánlat elkészítését, csak írni is kell a foursquare-nek. ugy 1-2 nap alatt meg lehet csinalni. ha nem irsz nekik, akkor nagyon lassan megy keresztul.
SzGergő 2011.03.09 12:26:18
@S.Z.I.: ja, ezek csak az én elérhetőségeim. De ha Facebook-on követed a Foursquare Magyarországon oldalt (itt is kinn van jobb oldalon), oda mindig kiposztolom az itteni blogbejegyzéseket!
Az Országos Széchényi Könyvtár Foursquare akciója szerint ingyen juthat belépőjegyhez a Nyomtatott magyar föld- és éggömbök a kezdetektől napjainkig című kiállításra a hatodik alkalommal a könyvtárba bejelentkező felhasználó! ..
Egy Foursquare vonatkozással is bíró buliról kaptam hírt, bemásolom alább:   Sexy Geek Party Magyarországon!Ez egy nyílt forráskódú buli, ami annyit tesz, hogy okos telefonnal bárki számára ingyenes a belépés, valamint köztünk akkora nagy kocka lehetsz, amilyen csak szeretnél,…..
Aki szereti a limitált szériás, vagány sneakereket, annak érdemes lehet a White Label Irányi utcai üzletében nézelődni és bejelentkezgetni, ugyanis az ötödik bejelentkezés után 10%-os vásárlási kedvezmény a Foursquare felhasználó jutalma! További feltétel a…..
SzGergő 2011.02.10 16:35:40
@dno: nem, ezt nem lehet így automatikusan beállítani. Alapvetően nehezen ellenőrizhető utólag, hogy mind az 5 bejelentkezés ki lett e posztolva FB-re, leginkább csak a legutolsó ellenőrizhető, a helyszínen bemutatva.
Nekem az a személyes véleményem, hogy ez alapvetően a bizalomról is szól és ha valakitől kapunk 10% kedvezményt, akkor megérdemli, hogy cserébe megosszuk a bejelentkezéseket.
A Vár: a Speiz étterem a budai várban vár minden "gasztrókíváncsit", nosztalgikus, békebeli hangulattal és egy Foursquare ajánlattal: a bejelentkezők jutalma egy pohár Blanc de Noir a Dula pincészetből, vagy egy pohár limonádé! ..
Egy ideje nem tudósítottunk újabb speciális ajánlatról, de ez nem jelenti azt, hogy nem aktivizálná magát egyre több budapesti hely. A Ráday utcai Manga Cowboy például kettő adag Csirkeszárnyakat vagy Cézár salátát kínál bejelentkezésért!UPDATE: A Manga Cowboy jelezte, hogy az…..
SzGergő 2011.01.06 10:39:38
@Manga Károly: Szia! Szuper, írtam egy update-et!
Sikerült túlélni a karintiai síelést Bad Kleinkirchheimban, szuper volt, volt hó is, hideg is, meg egy zseniális spa is, de ezekről majd máskor. Zárásként ugyanis volt egy különleges élmény, egy bobozás/szánkózás (Nocky Flitzer), igazából egyik sem teljesen a Turracher…..
SzGergő 2010.12.16 09:54:43
A Kőteleki Kaptár jóvoltából mézcsurgatót kaphatnak ajándékba azok a Foursquare felhasználók akik bejelentkeznek a vasárnapi WAMP gasztro szekciójában megtalálható méhészet standjára és megvásárolják valamelyik méz terméket. A Kőteleki Kaptár @ WAMP stand és a WAMP most…..
A Foursquare ajánlattal már rendelkező, vagy ezt tervező helyek számára lehet érdekes az alábbi Foursquare matrica magyar nyelvű változata. A képre kattintva letölthető a magyar, pdf formátumú, kinyomtatható file, amit matricaként érdemes elhelyezni az üzletek bejáratánál, hogy…..
Újabb étterem kínál Foursquare speciális ajánlatot, a Németvölgyi úton található Jardinette egy desszertre vendégeli meg a hozzájuk bejelentkező Foursquare felhasználókat! Édesszájúak irány a Németvölgyi út!  ..
Remek hír az innovatív gasztronómia kedvelőinek: Foursquare ajánlattal jelentkezett a Mák Bisztró! Az ötödik kerületi étterem eddig is élen járt a social media használatában, naponta változó menüsorukat ugyanis Facebook-on teszik közzé, és ugyanez a Facebook feed szolgáltat…..
Újabb szereplővel bővült a budapesti Foursquare speciális ajánlatokat kínáló helyek listája. Mától a Hintaló Iszoda (4sq, honlap)a hozzájuk bejelentkezett, valamint kínálatukból valamit fogyasztó Foursquare felhasználóknak ajándékba ad egy pohár sört!A söröző a Bacsó…..
SzGergő 2010.11.09 18:23:22
Ha hallottál már a Foursquare-ről és szívesen kipróbálnád te is mitől érdekes ez az alkalmazás, de nem tudod, hogyan kezdj neki, kövesd az alábbi lépéseket! 1. Végy egy okostelefont iPhone, Android, Blackberry, Nokia OVI (Symbian), kb. ezek játszanak.      …..
SzGergő 2010.11.05 12:53:41
@szalas: igen, de úgy ítéltem meg, hogy ez sem mainstream. de lehet hogy rosszul gondoltam. Neked van ezzel tapasztalatod? használod esetleg igy a 4sq-t?
SzGergő 2010.11.05 16:14:07
@donkardos: azt hiszem csinálok majd itt egy kis felmérést, hogy ki milyen platformról és felületről használ 4sq-t, tanulságos lehet!
SzGergő 2010.11.06 10:07:04
@dH2K: most találkozom először ezzel, egész szofisztikáltnak tűnik első ránézésre! köszi!
Mint korábban is írtam, a tengerentúlon ma már egy nagyobb koncerten lazán összejön a Swarm badge, vagyis amikor néhány órán belül legalább 50-en csekkolnak be egy helyszínre Foursquare-en. Szóval kicsit kezdte is elveszíteni a varázsát a korábban ritkaságnak számító…..
SzGergő 2010.11.05 14:40:14
@nikita: csak a Halloween hétvégén (most elmúlt) működött a dolog
A Sony Ericsson-tól kaptam tegnap éjjel egy sajtóközleményt amit alább teljes terjedelemben le is közlök. A Sony Ericsson Foursquare promóciójáról szól, ahol a WTA teniszversenyekről adnak tippeket, a versenyeknek otthont adó helyszínekről. Részemről nagyon jó jelnek tartom, hogy…..
Ezt a bejegyzést elsősorban vendéglátóipari és kereskedelmi üzletek képviselőinek szánom, akik esetleg hallottak már a Foursquare nyújtotta potenciálról és szívesen megjelennének speciális ajánlataikkal az alkalmazásban. Mielőtt belevágunk, egy gyors emlékeztetőért, hogy mi…..
Az elmúlt néhány napban New Yorkban jártam és mint ígértem beszámolok a blogon a Foursquare tapasztalataimról. A túra elején upgrade-eltem az 1.6.9-es verziójú Blackberry alkalmazásra, és nem tudom, hogy ez most egy instabilabb verzió -e, de nekem többször  is kifagyott az…..
A több mint 3 millió Foursquare felhasználó túlnyomó többsége az Egyesült Államokban aktív, ezért az üzletek, brandek Foursquare jelenléte is csak az USA-ban igazán jelentős  ezidáig (bár kezd aktivizálódni a UK piac is). A Foursquare élmény állítólag New Yorkban a…..
Alig néhány napja jelenhetett meg az Ötkert ajánlata, ami egy üveg Hungaria Extra Dry pezsgőt ajánl az aktuális mayornak (a helyre legtöbbet bejelentkezett felhasználó) 10 bejelentkezés után.          Lassan "megéri" majd…..
SzGergő 2010.09.27 21:59:09
A Foursquare-t üzleti, promóciós célra  legtermészetesebben a vendéglátóipar és a kiskereskedelem tudja használni, de remek példák vannak a tradícionális média Foursquare aktivitásaira is. Összeszedtem néhány példát tv csatornák Foursquare-en folytatott…..
Létezik egy halom szponzor által készített jelvény, amiknek egy részét itthonról is meg lehet szerezni, mert nem konkrét helyre, hanem konkrét kategóriájú, vagy címkéjű helyre kell bejelentkezni érte. Ilyen például az alább látható VH1 Fanatic jelvény, aminek megszerzéséhez…..