Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menyus Péter

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem is tudom, mikor volt rám film ekkora hatással. Nem is tudom, miért csak most néztem meg, pedig már csaknem egy éve felkerült a bakancslistámra... A szóban forgó alkotás A platform című spanyol sci-fi/thriller, mely napokra befészkelte magát az elmémbe.      A történet egy börtönben…..
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
Menyus Péter 2021.02.20 21:19:42
Egy ügyfél barátunk nem az az elveszett fajta, sőt, mondhatnánk, a tudatos fogyasztó mintapéldánya. Utánanéz, rákérdez, bemegy, megír, érdeklődik és kérvényez, ami elképesztő sikereket hozott neki eddig a bankjánál. Ezúttal viszont fennakadt a rendszeren egy olyan egyszerű kérdéssel, hogy mit…..
Esküszöm, kaptuk ezt a levelet, még ha olyan is, mintha én írtam volna azért, hogy egyszer és mindenkorra elmagyarázhassuk, mit is a helyzet, ha az ember céges számlára veszi magának a tévét vagy a sövénynyírót.  Tisztelt Bauhaus és Kedves Homár! Ritkán tévedek a Bauhausba, de ezentúl ezen ritka…..
Lehet, hogy ez nem az általános ügymenet, csak egy különösen szerencsétlen csillagzat alatt született különösen szerencsétlen projekt, de az biztos, hogy nem csak a 12 éves vadiúj ügyfélnek az, hanem az OTP-nek is.  Mert csodálkoznék, ha ebből a kálváriából nem azt a tanulságot szűrte volna le az a…..
Menyus Péter 2017.02.28 15:15:03
Nem elég a bosszúság, hogy nem működik valami, amit neten rendelt az ember, ilyenkor bónusz macera az egészet újracsomagolni, és visszaküldeni a motyót a feladónak. Aztán van az, amikor ezen bukik is az egész projekt. Tisztelt Szerkesztőség! Interneten vásároltam egy egyengető gyalut (Güde GADH…..
Menyus Péter 2017.02.28 15:11:30
@hisztipisti: Ez az ember egy igénytelen állat és lusta is.
Hetek óta a menekültkérdés uralja a híreket. Az nyilvánvaló, hogy a jobb élet felé igyekvő tömegeket és a folyton változó helyzetet a MÁV-mamutnál sokkal felkészültebb és rugalmasabb érintettek sem tudják kezelni. De az, ha a beígért hálókocsi nincs a vonaton, a…..
Menyus Péter 2015.09.25 12:07:16
A legtöbb  tisztelt homár pontosan tudja, hogy ha két ár van feltüntetve egy terméken, akkor a törvény szerint melyiket (az alacsonyabbat) kell kifizetni érte. De sajnos még mindig nem mindenki van ennyire képben. Utólag meg sopánkodni kár. Vagy mégsem? Tisztelt Homár! A…..
Igaz, hogy csak két hónap múlva, de idén is lesz Black Friday. Nyakamat tenném rá, hogy ismét szép számú levél jön majd arról, hogy hiába  igazolta vissza egy webshop a rendelést, mégis coki lett a vége. Bár nem kell ahhoz Black Friday, hogy így járjon az ember. Kedves…..
Úgy látszik kivezet a Knorr is. Ők a korszerűtlen darált húst száműzték a bolognai mártásból, van viszont helyette természetesség meg verenyképes ár és séf tipp. Valószínűleg az történt, hogy annyira fel kellett volna emelni a húsos verzió árát, hogy annyiért senki nem…..
Menyus Péter 2015.09.25 10:20:26
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
Általában azt szokták mondani, hogy a lead-be (ebbe a fekete részbe, amit most olvas), valami meghökkentőt/valami vicceset/valami megfogót kell írni, amivel fel lehet kelteni az olvasó érdeklődését. Nos, azt gondolom, hogy jelen esetben maga, egy Hegedűs Zsuzsa idézet is megteszi:…..
Menyus Péter 2014.12.12 12:22:13
@bölcsbagoly: Döglöttél volna éhen, amikor sorba álltál. Narancsavatar! Te is szegény vagy. Lelki szegény. De a mentális képességeid is hagynak hiányosságokat. Érettségizz le aztán tanulj tovább!
Menyus Péter 2014.12.12 14:22:13
@bölcsbagoly: Több diplomás, sikeres emberként mondom neked budha nyugalmával, hogy rohadj meg Te ostoba narancsavatar.
Menyus Péter 2014.12.13 11:09:02
@bölcsbagoly: Te mindenkit utálsz , aki jobb nálad. Több diploma nem egyenlő az eltérő szakterületekkel, de ha így volna sem lenne baj. Ehhez sem értesz. Viszont Te biztosan egy szakterületen mélyedtél el szánalmas kis életed során. Szerintem menj vissza és fojtasd a térdelést a főnök asztalánál, kamatoztasd a piacképes, mélyreható tudásodat.
A Körúton Kívül Így csal a NAV 2014.11.26 11:43:00
Van ma egy hatóság Magyarországon, amelyik zavartalanul hagyhat figyelmen kívül jogerős bírósági döntéseket, semmilyen szerv nem meri elszámoltatni, és ha kell, több tucat ember életét teszi tönkre egy kisebb mutyi kapcsán: úgy hívják, Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Hodosi Lajos…..