Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magic79

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ön vérbeli autóbuzinak tartja magát. Ha ön a Forma-1 közvetítések alatt is csak azt várja, mikor padlózza le Bernd Maylander a biztonsági autót. (Mint én.) Akkor ez az Ön ajándéka. Lehet. Mert mi is lehet jobb annál, mikor trepnihez szegezett gázpedállal gyorsul egy big block…..
Ezt igazán kár volt ... A kipuff 2009.04.29 07:20:00
Köszönet Janinak! Forrás: hasznaltauto.huWartburg 353 DL TouristÁr:    40.000 FtÉvjárat:    1981 / 1Futott km:    788612 kmHengerűrtartalom:    993 cm³Teljesítmény:    50 LELeírás: Elado vagy cserélhetö…..
Minden autószalon tele van csajokkal. Jó csajokkal. Jó csajokkal, akik azért állnak a standokon, hogy a sok hülye odamenjen, guvassza a szemit. A párizsi szalon is ilyen volt.Azért is vannak ott csajok, hogy a hülye újságíró menjen oda, és fotózzon. Aztán a fotóra…..
Mi az igazi hatékony fegyver egy sci-fis ellen? Nem e lézerpisztoly, hanem az ergy szóvicc, mondja Brod, azzal előrántja a gyilkos eszközt és egy jóravaló szubkultúra felé fordulva meghúzza a ravaszt.Csatlakoznék a héten elkezdődött scifirajongó-alázáshoz. Végleges kiciánozásuk…..
Minden időbb legcukibb, egyben legidegesítőbben hisztérikus rajzolt macskája újra éhes! (Előző részek itt.)..
  Hozzá kell szoknunk a fehér színhez, a magyar rendszámos, hófehér Q7 megjelenése egyértelműen bizonyítja a fehér igazát. Nekem határozottan tetszik, de én Mexikóban átestem az agymosáson, így nem vagyok teljesen független megfigyelő. Aki élőben akarja látni, siessen,…..
Ezt kaptam az apósomtól titkolózós mosoly kíséretében (kötözködők kedvéért: a bal oldali tárgy).Ha kitalálod mi ez, a tiéd lehet! - mondta.Rágódtam rajta egy csomót, lassan körvonalazódott egy tuti tippem, meg egy halvány, bizonytalan. Amikor az első nem jött be,…..
Budapest lassacskán jelentős idegenforgalmi góccá növi ki magát. Egyfelől ott a Sziget, ugye, ami a fiatal világjárókat vonzza mágnesként, ám öregekből eddig rosszul álltunk. Változni látszik a helyzet.Ahogy a tornacipős amerikai turistanénik-bácsik Londont, Párizst és…..
Belsőség Heti merítés 2008.03.09 06:01:00
A pasi rágta a fülem, hónapokig, prospektusokkal feküdt és kelt. Végül el kell ismerni, jól választott! És akárki akármit mond úgyis az lesz, amit a nők akarnak... Jürgen nem indul. Folytatásos tele-regény a soha meg nem javuló autóról.Az egész úgy kezdődött, hogy a Lada…..
Tudjuk, tudjuk, a subarus kis betűvel kell írni mert melléknév, de igazi autóbuzik természetesen azt is tudják, hogy autósguruk esetében a márkából képzett melléknév már tulajdonnév. Subarus Ádámról már sokat hallottam, Gábor barátom, akinek olvasóink a kiváló Suzukis…..
A Totalcar tévépályázatának első öt helyezette korábban bemutatásra került, de senki se gondolja, hogy csak ennyi pályamű érkezett. Van itt még bőven: következzék hát egy elismert sportszedán és a pajtásából készült drifter. Lázadjanak a gépek ellen!Karotta…..
Belsőség Hajrá egerek! 2008.02.19 03:01:00
 Volt-e már nálunk hivatalos, új Fiat 500 tesztautó? ..
Nem szeretek repülni. Macera, unalmas, a kaja nekem ehetetlen. Autózni annál jobb, minél messzebbre kell menni; izgalmas tájakon és kihalt országutakon keresztül. Mexikóban is a vezetést választottuk a belföldi repülőjárat helyett. Az autóval kicsit mellényúltunk, a RAV4 lehet,…..
Magic79 2008.01.27 19:49:37
Úgy emlékszem valamikor 2000 környékén kaptuk a németektől azt a bömöst
(
www.policecars.hu/p/albums/bmw/bmw002.jpg)
Állítólag az ilyen jó masszívan a megerősített segédkerethez van rögzítve, hogy borogatósdi után max csak azokat kelljen cserélni, de a kasztni ne csavarodjon. Kéne. :-)
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Belsőség Kikészít ez a fagy 2008.01.17 12:06:00
Azért jó, hogy több autóm van, mert így sorra tudom járni rajtuk a fagyhalál különböző módjait. Az Alfettámba a hűtővíz fagyott bele a napokban, de ez maximálisan az én hülyeségem miatt történt. Most viszont a 164-en volt a sor. Egész hétvégén állt a ház előtt, és…..