Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pancsuri

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritizátor Kettős élet 2016.09.23 13:00:00
Eljött az ideje, hogy Sam Esmail sorozata erre az évre ismét bezárja kapuit a nézőközönség előtt. Mennyire érezzük okosabbnak magunkat, mint tavaly? Valamivel, de ha őszinték akarunk lenni, inkább semmivel. Az évadpremierről szóló cikkünk nem éppen volt pozitív hangvételű. Megfogalmaztam, hogy miért…..
Noé bárkájáról sok minden eszünkbe juthat: műszaki érdeklődésűek morfondírozhatnak azon, hogy valójában mekkora hajó kellene, hogy a világ összes állatfajából két (egyesekből hét) példány ráférjen, mások meg is építik a bárkát a Bibliában megadott mértékek szerint (bár tudható, hogy az a legkisebb…..
A 16.-17. században is építettek az emberek trendi közösségi hálót, csak kicsit nehézkesebben, mint ma. Akkor papír alapon működött: emlékkönyvekbe írták be nevüket, gondolataikat a barátok, rokonok, újonnan szerzett ismerősök. (Gyakran rajzoltak-festettek is bele, némelyikbe selfie is került.) Ez…..
Czett Petra Ugyan Németország és Magyarország kulturálisan nem tér el annyira egymástól, mint mondjuk Kína Magyarországtól, de azért itt is van pár furcsaság, ami kizökkentett a lelki nyugalmamból. Az aggódóknak mondanám, hogy talpra álltam, és újra ráleltem a balanszra...
A Vanity Fair februári filmes különszámában idén a nőket állította a középpontba. Olyan nagyszerű, erős nőket, akik ismét a díjátadók főszereplői is lettek ebben a szezonban, a fiatal tehetségektől kezdve az elismert dívákig. A lap 13 választottjáról pedig nem más készített fotókat, mint Annie…..
napszemüveg Oakley 2015/2 2015.12.14 11:09:05
    Latch Miközben a világ napszemüveg-ipara mintha csak a formákkal és színekkel van elfoglalva, létezik egy gyártó, aki hatmilliárd ember egyik legfontosabb problémájával is törődik: mi van, ha lemegy a nap, vagy bementünk egy épületbe, és nincs nálunk a napszemüvegünk…..
A héten több pasi tette fel nekem azt a költői kérdést, hogy miért buknak a nők a bunkó pasikra. Pszichológusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokat hallok arról, mit tartanak vonzónak a nők egy férfiban. Előre elnézést kérek az olvasótól a hatásvadász cím…..
comment:com Ezt nézed januártól 2015.12.07 13:30:00
Elképesztő mennyiségű kontent lesz télen is (36 újonc márciusig!!!), de nem baj, hamar sötétedik, az ember hazarongyol meló után és kezdheti is a tévézést. Good times, mondaná Bret Michaels, egyik hősöm. Az ugrás után a részletes menetrend ha valami kimaradt, tessen jelezni…..
November 8-án mutatja be az HBO az Aranyélet című, saját gyártású sorozatát, ami ugyan egy finn minta alapján készült, de valójában sokkal több benne a magyar elem, mint az északi. Sokszor foglalkoztunk már az Aranyélettel az Indexen, Krigler Gábor showrunner nálunk jelentette be…..
Korának divattrendjeit alapvetően befolyásolta, és neki köszönhette karrierje felívelését a legendás divattervező, Charles Frederic Worth, valamint a pompás utazóládák mestere, Louis Vuitton is. A későbbi francia császárné 1826-ban spanyol nemes kisasszonyként született…..
Szocialista járgányok különkiadás! 1954. Belaz-525 szovjet troliteherautó...
Afrikai ibolya Alapok 2015.04.22 20:49:36
Egyértelmű, nem? Nagyon nem... Először is, többnyire fokföldi ibolyának nevezzük. Pedig nem is a Fokföldről származik. Aztán nem is ibolya. Nevezzük afrikaiibolyának, de ez a nyelvészek fülét bántja, ezért aztán én például jobban szeretem az afrikai ibolya…..
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
Néhány hónapja találtam ezeket a fotókat fantasztikus márványba faragott fátyolról és csipkéről. Kérem, ha valaki tudja bármelyik szobor alkotójának nevét, ossza meg velem...
Tud táncolni, na. ..
Antibaby naplója Szilveszter 2014 2015.01.02 22:53:25
A Szilveszter sosem volt nekem különös napja az évnek, általában inkább tartottam tőle, a kényszervidámságtól, a fékevesztett bulizóktól, a harsányságtól, a petárdázóktól stb. Nálam szinte mindig nyugiban telt, otthon, semmi különös. Amióta gyerekünk született, azóta…..
..
Pancsuri 2014.12.08 09:46:03
@Cukor88: ooo tenyleg:-) na ezert nem ertettem mert annyira annak nezett ki.. elkonyveltem transznemunek es nem ertettem mi abban az ideillo:-D
Karácsony előtt a szokásosnál is nagyobb teher hárul a különböző internetes kereskedőcégekre, melyek közül az Amazon az egyik legnagyobb. Megmutatjuk, hogyan kezelik a beérkező rendeléseket és mit várnak el az ott dolgozóktól. Az év utolsó egy-másfél hónapja az egyik…..
Nők, régi fotókon. Sokat láttunk már és bevallom sokszor felmerült bennem, hogy vajon akkoriban mindenki csúnya volt? Most nemcsak a mai szemmel nem túl szép frizurákra és sminkekre gondolok. Mintha minden hölgynek egészen taszító lett volna az ábrázata. Lássuk csak például Ő, Ő, vagy Ő. Ugye? Nos…..
Clive Owen sorozatát érdemes lesz nézni, nekem nyugodtan elhiheti a nyájas olvasó. De teszem azt, nem hisz nekem - hát akkor itt a pilot, majd az meggyőz mindenkit. A kontenthez még egyet kell klikkolni, IDE Azt azért ki lehet bírni, nem? Ha bejön a cucc, az HBO GO, HBO OD és a Cinemax…..
Ha valaki szereti a történelmi tényeken alapuló, a kémes, paranoiás sztorikat, akkor vasárnap este (azaz másnap reggel) üljön le a Manhattan elé, mert a trailer alapján rohadt jó kis sorozatnak ígérkezik. A sztori az amerikai atombomba megépítése (létrehozása? gründolása?)…..
1946. Kötéltáncos bemutató Kölnben a Heumarkt-on, a világháborús romok közepén...
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..