Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szita

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakás, családi ház , panellakások villanyszerelése 13. kerület ben. Kalkulátor a weboldalon. A képen egy körúti lakás teljes elektromos rendszer csere után készült, álmennyezeti dísz ledvilágítás, spotlámpák, új kapcsolók, konnektorok, redőnymozgató kapcsolókkal.   Lakás, családi ház ,…..
Az oldalamon képek lettek feltöltve a villanyszerelésről, bemutatva a munkafázisokat. Alapszerelés fogalma: Felrajzolom a falra a kapcsolókat, konnektorokat, azután a nyomvonalat, majd a fal marása a falat, vésése, azután a dobozokat csöveket gipszel…..
Kritikus www.villanyszerelés.com 2008.03.02 09:44:00
Annyira sok a típushiba, hogy csináltam külön linkeket erre és akkor nem kell minden alkalommal leírnom:Engem Te ne üdvözölj! 8-) Nem azért jöttem! Kattints rá!Először keltsd fel az érdeklődést aztán mondj árat! Kattints rá és megtudod mire gondoltam!Gratulálok! Ügyfeleidet…..
Flash Játékok Blue Orbs 2009.08.01 10:49:00
Na, örvendjetek, itt egy hosszabb, és nem a legkönnyebb fajtából való japán kijutós. :) Elég jó és logikus, nekem tetszett.http://www.kyoto.zaq.ne.jp/akanemaru/game/blueorbs.html..
Sokszor felszólaltam és mindaddig fel is fogok a keresőoptimalizálási versenyek ellen, míg azokat nem sikerül tökéletesen leválasztani az élő Googléról, legalább, mint a Tisza-tavat az élő Tiszáról. A legfontosabb feladat az volna, hogy ne fordulhasson elő az, ami a két…..